Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #34

Wat een weertje! Zalig! Ik merkte meteen dat ik er de nodige energie van kreeg. Ik neem jullie weer mee in mijn week!

Maandag

Thomas bleef nog een dagje thuis van school. Hij had op zich wel redelijk geslapen maar zijn oor deed nog wel met vlagen pijn. Hij ging met mij mee boodschappen doen, en ja, dan kom je met paaseitjes thuis. Sowieso kocht ik veel chocolade, maar ik ben in mijn periode, dus dat geef ik maar de schuld. 😉

In de middag kwamen mijn vader en een vriend verder werken aan de vensterbank/radiator ombouw. Het wordt al zo mooi! ( is nog niet klaar )

Ik ging op de fiets lekker in het zonnetje Fenna ophalen. Is toch een fietstochtje van in totaal een half uurtje. Heerlijk! De meiden hadden hockey training, maar Andries ging dit keer mee. Ik maakte lekker wraps!

Dinsdag

Vandaag gingen alle kids weer naar school. We gingen lekker op de fiets, goed voor mijn beweging, maar ik kwam wel al meteen bezweet thuis. Dus kon ik weer onder de douche.

Ik werkte aan mijn blog, werkte de was weg en rommelde wat in huis. In de middag weer gezond op de fiets om Thomas en Fenna op te halen.

Het was heerlijk weer, dus de kids konden nog even lekker buiten spelen. Ik maakte een soort ratjetoe van eten, had geen inspiratie.

Wel kleurrijk 😉

In de avond keek ik het debat op tv. Niet dat ik veel nieuwe dingen hoorde, maar voor mij was het toch al duidelijk waar ik op wil gaan stemmen 😉

Woensdag

Wat een drukke dag! In de ochtend ging ik met Fenna naar haar eerste intake bij de orthodontist.

Binnenkort vinden de foto’s plaats en dan komt er een stappenplan. Spannend!

Daarna ben ik meteen gaan stemmen, ik was nog de enige in het zaaltje.

Het voelt goed om te stemmen, en ik ben ook heel erg benieuwd wat het allemaal gaat brengen de komende 4 jaar.

Ik haalde Thomas uit school en kijk vol verwachting uit naar het nieuwe schoolplein. Ik ben zo benieuwd!

In de middag ging ik met Fenna en Thomas naar Leidsenhage om voor hun beide nieuwe zomerschoenen te halen. Ook moesten we voor Thomas uitnodigingen halen voor zijn komende verjaardagsfeestje.

Beide mooie Adidas schoenen. Die van Fenna met glitters vind ik echt tof!

Ik moest het doen met nieuwe zolen 😉

Het was zulk lekker weer dat ik het wel tijd vond voor een lekker ijsje.

Zo verleidelijk, maar niet gedaan. 😉

In de middag liepen we nog de krantjes en daarna ging ik aan het eten beginnen. Thomas naar judo en daarna alle kids op tijd naar bed. Andries ging hockeyen en ik keek wat tv. Ondertussen de uitslagen in de gaten houden. Een productieve dag!

Donderdag

Wat een prachtige dag! We genoten na schooltijd van het heerlijke weer.

We deden dus niet veel vandaag. De meisjes hadden nog hockey training, dat was geen straf met dit weer.

Ik maakte nog een lekker gerecht uit een pakje 😉

Vrijdag

In de ochtend ging ik even door het huis. Ramen zemen, was wegwerken, strijken. Daarna ging ik even wat boodschappen halen.

Ik vond bij het Kruidvat nog een leuk cadeautje voor Thomas verjaardag. Dat is volgende week al, en ik wilde nog wat kleine cadeautjes scoren.

In de middag pak ik even het haakwerk wat ik voor mijn moeder moet afmaken. Dan spring ik met Thomas op de fiets om naar zwemles te gaan, halverwege baal ik dat ik de auto niet gepakt heb, wat een wind!

In de avond heeft Amy club en gaat Andries hardlopen. Ik kijk met Fenna de Voice kids en haak ondertussen nog wat verder.

Zaterdag

Andries ging met Amy in de ochtend vroeg met hockey mee. Ik besloot vandaag even de wedstrijden te skippen. Ik sliep wat uit door Thomas met mijn mobiel filmpjes te laten kijken naast mij in bed. Fenna sliep ook uit.

Koffie, heerlijk even rustig wakker worden.

Ook Thomas hield een luie pyjama ochtend. We besloten ál het Playmobil naar beneden te halen en uit te zoeken om op Marktplaats te zetten. Thomas heeft zoveel speelgoed, en volgende week komt er met zijn verjaardag een hoop Lego bij, dus een beetje plaats maken.

Andries en ik zijn in de middag flink bezig met onderdeeltjes zoeken en sets compleet maken. Wat een werk! We zijn nog niet klaar, maar de eerste dingen staan erop.

Ik fiets met Fenna nog even naar de markt in de middag om wat dingetjes te halen. Zij speelt laat op de dag, dus zij eten later. In de avond hebben de meiden een hockey feest, kunnen Andries en ik eindelijk weer eens een serietje kijken als Thomas op bed ligt. Zalig!

Zondag

Ondanks dat het gisteren laat was geworden gingen we toch naar de kerk. De rest van de dag konden we rustig aan doen.

En we hadden een toffe dienst waar de jeugd de muziek had geregeld, lekker met veel drum en basgitaren!

In de middag nam ik nog een filmpje op voor mijn Youtube kanaal.

De middag bestond uit heerlijk kroelen en luieren ( ik deed zelfs nog even een hazenslaapje, zalig! )

We besloten in de avond een keertje makkelijk te eten, jullie raden het al!

De aanbieding van de pizza’s! Mjammie!

In de avond keek ik met Andries nog een Netflix film en doken we in bed. Klaar voor een nieuwe week!

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Jessica J.

  Gezellig weekje heb je weer gehad! Die pizza-verleiding zou ik niet kunnen weerstaan, hoor. 😉 Ik gooi ook soms alle restjes bij elkaar als ik geen inspiratie heb. Uiteindelijk smaakt dat toch altijd prima, hehe.
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #46 • Korte werkweek, boeken en natuur!My Profile

  maart 20, 2017 at 11:41
 • Reply chucky1012

  Fijn om na een drukke week eens niet te hoeven koken!
  Pizza is heerlijk.
  Mooie schoenen voor de kinderen.
  Beugels maken het gebit mooier.

  maart 20, 2017 at 14:32
 • Reply Irene

  Wat een leuk weekje hebben jullie gehad! Vond het heel leuk om te lezen. Jullie hebben het wel druk met al dat hockeyen!

  maart 20, 2017 at 15:52
 • Reply Madeleine

  Wat een heerlijk weekje 🙂 Wat een mooi weer he? En wat een lekkere ijsjes met spikkels, jammie!

  maart 21, 2017 at 12:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge