Follow:
beauty

Dr Pierre Ricaud Luminexpert huidverzorging

Een huidverzorgingslijn die de vitaliteit van de huid stimuleert en de teint van de huid stralend maakt en de huid een jeugdige look geeft? Daar heb ik wel oren naar! De producten van Dr Pierre Ricaud hebben mij tot nu toe allemaal blij verrast, dus ook naar deze lijn was ik ontzettend benieuwd.

Zullen we eerst even kort wetenschappelijk gaan doen? In deze lijn is Physiolumière Complex geïntegreerd. Een actief rijk van oligo-glucanen die het gebrek aan natuurlijk licht op de huid compenseert. De vermoeide, doffe huid heeft vaak behoefte aan een verzorgingslijn die de huid weer laat stralen. Dr Pierre Ricaud heeft daar nu een prachtige lijn voor.

Luminexpert herstellende verzorging

Wow, wat ruikt deze crème heerlijk! Ik ben meteen verliefd op de geur en weet nu al dat ik de crème tot op de bodem zal gebruiken. De crème zal je huid weer een stralende teint geven, een mooie glans. Ook wordt de huid wat strak gestreken.

De crème bevat ook GLYCALOX® een exclusieve werkstof die glycatie en oxidatie, de 1e oorzaken van huidveroudering, tegengaat.

De crème is heerlijk. Hij smeert zalig en ja, de geur heb ik al de hemel in geprezen. De crème kan bij een normale huid en een huid die wat droger is. Een hele droge huid zal nog iets extra’s nodig hebben denk ik.

De crème wordt geadviseerd voor overdag. Ik heb hem dan ook de afgelopen 2 weken als dagcrème gebruikt in combinatie met de andere producten. Mijn huid had geen last van een trekkerig gevoel en voelde zeer comfortabel aan. Of mijn huid echt gladder is geworden weet ik niet, maar mijn huid ziet er zeker stralend uit! Ik voel mij ook goed de laatste tijd, dus ik straal sowieso meer!

Luminexpert 3-in-1 Oogverzorging

Deze oogverzorging heeft gewoon 3 manieren van werken! 3! Nou, dat moet wel een toppertje zijn. Wat doet deze oogverzorging?

 • De oogcrème is getint en verrijkt met corrigerende pigmenten
 • Anti-wallen effect: door de metalen punt krijg je een kalmerende en vochtafdrijvende werking.
 • frissere en gladde ooghuid

Deze oogcrème heeft een kleurtje waardoor je je huid rondom je ogen meteen camoufleert. I-de-aal! Ik hou zo van dit soort producten! Het scheelt mij een extra handeling tijdens het opmaken, tijdwinst! Hoppa!

De dekking van de oogcrème is prima. Je hebt geen vlekken onder je ogen na gebruik en het geeft zeker een heldere blik. Ik gebruik het metalen dopje niet, ik hou er meer van een oogcrème met mijn vingers aan te brengen. Maar, als je last heb van wallen, dan adviseer ik de metalen dop te gebruiken.

De oogcrème is parfumvrij.

Luminexpert Vitaliserende Kuur 4 weken

Een kuur van 4 weken die je onder je crème aanbrengt. Handig verpakt in 4 tubetjes die elk ongeveer een week aan product bevatten.

Het serum bevat een hoge concentratie aan vitaminen en mineralen die de huid energie en vitaliteit geven en uiteraard een mooie glans. ( waar deze lijn voor staat ). Deze kuur is ideaal bij seizoenswisselingen als de huid weer even moet gaan wennen aan andere temperaturen.

Het serum is licht van textuur en trekt snel in zodat je je crème eroverheen kan gebruiken. De kuur kan je zowel in de ochtend als in de avond gebruiken. Iemand met een vette huid zou de kuur ook los kunnen gebruiken zonder crème eroverheen.

Deze kuur is zo geconcentreerd dat je huid een optimale boost krijgt en na 4 weken in perfecte conditie is.

Ik heb nu zelf 1 tubetje opgemaakt en ik vind het een zalig product. Het idee dat je je huid even “volpropt” met vitaminen en mineralen vind ik zeer aangenaam.

Ik vind de Dr Pierre Ricaud Luminexpert echt een prachtige lijn die ik iedereen zou adviseren. De producten zijn op dit moment online te verkrijgen met een mooie korting van 50%. ( website )

Luminexpert crème: 24,90

Luminexpert oogcrème: 12,90

Luminexpert 4 weekse kuur: 27,50

Gebruik jij weleens een kuur?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Natascha

  Ik heb deze producten ook en ik vond de geur ook heeeerlijk! De vitamine kuur duurt alleen officieel 4 weken, en ik ben al 4 weken bezig en nog steeds zijn de tubes niet leeg haha. Ik doe er super lang mee.

  maart 19, 2017 at 09:14
 • Reply Marieke

  Wat een heerlijke producten zijn dit zeg! Ik ben wel erg benieuwd naar de geur en werking geworden 🙂

  maart 19, 2017 at 09:48
 • Reply Mariëlle

  Ik gebruik nooit echt een kuur! Ik heb nog niet zoveel ervaring met dit merk trouwens 🙂

  maart 19, 2017 at 10:24
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Ziet eruit als fijne producten! Een oogcrème gebruik ik nooit, maar de kuur lijkt mij heerlijk!

  maart 19, 2017 at 11:14
 • Reply chucky1012

  Mooie producten en niet duur!

  maart 19, 2017 at 11:25
 • Reply Babs

  Die oogcrème is wel wat voor mij! Met een kleurtje, dat zou ik nu helemaal kunnen gebruiken.
  Ik heb de micellair water van Dr Pierre Ricaud en die vind ik de beste tot nu toe van al deze watertjes. Goed merk!

  maart 19, 2017 at 12:15
 • Reply Sanne

  Klinkt als een fijn product!

  maart 19, 2017 at 13:10
 • Reply Annette

  Ik ben er ook mee in de weer 🙂 vind vooral de oogverzorging een topper

  maart 19, 2017 at 17:19
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge