Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #112

Vakantie! Heerlijk een weekje vakantie! Eindelijk even in de ochtend in de relax stand, leuke dingen doen en genieten van elkaar. We hadden niet echt plannen gemaakt, en bekeken eigenlijk per dag wat we gingen doen. Maar we hebben genoten. Kijken jullie mee?

Maandag

Vandaag gingen we een dagje naar Madurodam. Ik was uitgenodigd om daar met het gezin naar toe te gaan om de nieuwe attractie de Waterwolf te bekijken en over te schrijven. (het hele verslag vind je hier)

madurodam

We hebben ontzettend genoten en hadden ook ontzettend veel geluk met het weer. De vakantie begon dus meteen goed met dit gave uitje.

Fenna haar vriendinnetje bleef logeren bij ons. En tja, vergat ik toch weer bijna mijn outfit op de foto te zetten. Op het nippertje…

Heerlijk deze zippies als het weer ietsje kouder wordt.

Dinsdag

Fenna ging vandaag met haar vrienden en vriendinnen op pad en Amy en ik besloten even een stuk te lopen. We zijn natuurlijk bezig om wat kilootjes kwijt te raken, dus een beetje bewegen kan geen kwaad. We besloten naar het winkelcentrum te wandelen, even wat te ruilen voor Amy en weer terug.

En ik liep op mijn nieuwe ZOO Adventure laarzen (je kan nog meedoen om een paar te winnen!). Hier kan ik echt uren op lopen!

Tja, en als Amy iets moet ruilen, gaat ze meteen ook wat passen. 😉

Wat een knapperd is het toch.

Op de terugweg even mijn outfit op de foto gezet. Heerlijk in mijn nieuwe Danefae was, mijn ZOO Adventure laarzen en Tante Betsy!

Een van mijn favorieten; de Appeltjesjurk!!

Ook zijn we deze vakantie bezig om de inbouwkast, die eigenlijk gewoon een puinzooi-kast is, uit te ruimen. Een flink aantal vuilniszakken is al weggesleept. Amy wil hier namelijk haar kleding gaan opbergen, dus hij moet leeg…

In de avond bracht ik Fenna met de fiets naar een vriendin waar zij weer ging logeren. Ach, het is vakantie….kan allemaal!

Woensdag

Vandaag gingen we naar Mijdrecht. Om Amy haar verjaardag, die zondag uiteindelijk niet door kon gaan omdat ze niet lekker was, te vieren. Eerst gingen we langs bij Andries’ broer en gezin. Zij hebben nieuwe poesjes, dus we moesten even gaan kijken. Fenna, Thomas en ik uiteraard met allergietabletten. 😉

Daarna met z’n alleen eten bij mijn schoonouders en ik ging uiteindelijk alleen met de meiden weer terug naar huis. Andries en Thomas bleven daar om 2 nachtjes te logeren. We hadden dus een meidenavond!

Bij thuiskomst lag er nog een gaaf boek in de brievenbus! Jippie!

In de avond dook ik even achter de pc om wat blogs te schrijven. En meteen nog even een outfit foto (oeps, weer vergeten bijna). Vandaag in een Tante Betsy rokje met shirtje.

Ik ging, voor mijn doen, laat slapen. Ik kon natuurlijk heerlijk uitslapen! Ik las daarom heerlijk lang in mijn boek. Het bed helemaal voor mij alleen!!

Donderdag

Uitslapen….tja, als het kan lukt het natuurlijk niet! Maar ja, ik had een heerlijk dagje in het vooruitzicht. De mannen natuurlijk uit logeren, Amy ging een dagje naar de stad met een vriendin en Fenna met vrienden naar Drievliet. Zalig!!

Mijn dag zag er eigenlijk zo uit. In mijn nieuwe Tante Betsy, DIE IK NOOIT MEER UIT WIL DOEN!! De Dress Skippy Stripe Nicky Velours Black zit als een heerlijke pyjama, maar ziet er wel stoer uit. Absoluut een musthave!

Ik heb eigenlijk bijna de hele dag op de bank liggen lezen. Ik was daar zo aan toe! Van Andries kreeg ik nog een leuk appje, Thomas met zijn nichtje Bobbi, die hebben een zalige dag zo saampjes.

En in de avond een foto dat Thomas nog lang niet van plan was te gaan slapen…haha

En ik ging met de meiden weer heerlijk in de avond tv kijken, chillen en genieten. Hopelijk morgen wel uitslapen.

Vrijdag

Ik draag eigenlijk nooit twee dagen achter elkaar dezelfde jurk. Maar gisteren had ik niet echt inspannend werk gedaan (haha), dus kon ik die heerlijke jurk nog een keer aan.

Amy had in de middag ongeveer 10 vriendinnen over de vloer voor haar verjaardag. Een kippenhok! Fenna ging naar JumpXL met vrienden en Andries kwam met Thomas pas later in de middag thuis. Ik werd naar boven verbannen, al vond ik het toch te druk beneden, en dook lekker op bed met een boek.

Toen het weer veilig was beneden kon ik meteen opruimen. Maar Amy had een heerlijke middag en is flink verwend.

In de avond ging ik nog met Thomas naar zwemles. Het diploma A komt nu toch echt wel in de buurt! Eindelijk….

Zaterdag

Vandaag mochten Amy en Fenna invallen bij A2 dames. Dus in de middag gingen we naar Westland om een wedstrijdje te kijken. Je merkt al dat de temperatuur aan het dalen is. Eenmaal thuis genoten we lekker van de rust. Iedereen deed zijn ding en hadden een heerlijk ontspannen middag.

En ik dus met een boek! In mijn Cactus jurkje en vestje, want ik had het fris…

Zondag

Ik heb echt de liefste papa van de hele wereld. Waarom? Nou, Andries ging met Amy en Thomas naar de kerk en had de auto dus mee. Fenna mocht invallen bij Dames 5, maar die speelden in Delft. Ik mijn pap lief aangekeken of hij ons kon brengen daarheen. Ik voelde mij in de ochtend al niet helemaal top, maar wilde Fenna niet alleen laten gaan. Mijn vader ons daarheen gebracht. We zitten daar nog geen 10 minuten en ik word toch een partij misselijk. Het ging niet goed! Ik mijn vader een appje gestuurd, die was net thuis, of hij mij weer kon ophalen. En dat deed hij! Wat een lieverd.

Andries zou vanuit de kerk naar Delft rijden om nog even bij Fenna te kijken en haar mee te nemen naar huis. Ik ben thuis meteen mijn bed ingedoken.

Het was heel koud langs de lijn. Thomas  had nog een soort masker in zijn jas zitten, nou dat kwam goed uit.

Ik heb uiteindelijk de hele dag in bed gelegen. Af en aan slapen, lezen en rusten. Dus geen echt bijzondere outfit foto helaas….

Ik ben op tijd gaan slapen. Vandaag (maandag) gaat het ietsje beter maar ligt manlief ziek in bed. Lekker dan….;-)

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Ina Sloot

  Zo te lezen heb je echt iets van de vakantie gemaakt! En wat heerlijk als je dan ook een dagje voor jezelf kan hebben, en het er dan ook echt van neemt en niet gaat poetsen ofzo 😉
  Jammer dat je dan aan het eind ziek bent en nu manlief. Sterkte er maar mee!
  Grtjs, Ina

  oktober 29, 2018 at 12:05
 • Reply Ellen Jacobs

  Leuk zo’n weekverslag, waardeloos dat ziek worden van jou en manlief. Sterkte met opknappen. Knuffel van Ellen

  oktober 29, 2018 at 15:41
 • Reply chucky1012

  Wat een leuke week
  Jammer dat het eindige met ziek zijn.
  Wel even heerlijk zulke dagjes voor jezelf en ook met je dochters….

  Fijne week

  oktober 29, 2018 at 22:09
 • Reply Germa

  Leuk jouw dagboek stories! Ik kijk ook altijd hoe jurken jou staan… Inspirerend aangezien we ongeveer hetzelfde figuur hebben ♥

  oktober 30, 2018 at 19:04
 • Reply Marjon

  Leuk verslag en die rode jas staat je fantastisch!

  november 1, 2018 at 11:44
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge