Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #54

Een week waarin Andries weer aan het werk ging. Eigenlijk een week met weinig afspraken, en dat is ook wel even lekker. De kids lekker buiten, beetje rommelen in huis en alvast wat schoolspullen kopen. Eigenlijk een heerlijk weekje!

Maandag

Om de kids ( nou ja, Amy eigenlijk ) van de bank af te krijgen besloten we vandaag even naar het veldje in onze wijk te gaan. Even een beetje het luie zweet eruit slaan met de hockeystick. En het was genieten!

Toch even lekker een uur een balletje geslagen. Ik heb nog flink wat actie foto’s voor de meiden gemaakt, dus die waren extra blij. ( iets met Instagram en mooie foto’s plaatsen 😉 ).

Eenmaal thuis trokken de meiden zich terug in hun kamer en ging ik met Thomas een potje Memory doen. Ik kwam er al vrij snel achter dat hij niet zo heel erg goed tegen zijn verlies kan. haha

In de avond las ik heerlijk in mijn Stephen King boek. Ik heb de smaak weer helemaal te pakken!

Dinsdag

Goedemorgen!

Andries is deze week elke ochtend om 6 uur al zijn bed uit. Meestal wordt Thomas daar wakker van en kruipt slaperig bij mij. Heerlijk om dan 2 uur later zo wakker te worden. Hij gaat overigens maandag naar de kapper, zijn haar is véél te lang!

Ook de afspraak met de dermatoloog is gemaakt. Zijn benen zien er al veel beter uit dan eerst. ( lekker wit omdat hij niet in de zon kon, haha ). Ik ben heel benieuwd wat er uit het bezoekje gaat komen over 2 weken.

In de middag ging ik nog even op de fiets met Thomas naar de supermarkt. In de vakantie is de voedselvoorraad niet aan te slepen met die kids allemaal thuis. ( deze week mijn boodschappenbudget dus ook overschreden 🙁 ). Maar Thomas vermaakte zich nog even in de speeltuin. Gelukkig is de regen de afgelopen dagen een stuk minder!

Woensdag

In de ochtend liepen we sinds 3 weken weer krantjes. Gelukkig met heerlijk weer en het ging best vlot. Thomas hielp ook lekker mee!

Ook ontving ik nog een super leuk pakketje met heerlijke spullen om te testen. Het ruikt in ieder geval ontzettend lekker!

In de middag gingen we met z’n viertjes naar Leidsenhage om wat schoolspullen te halen voor aankomend schooljaar. Amy wilde daarna de C&A nog in, daar had Thomas geen zin in, die reed liever paard. 😉 Trouwens heel voordelig met Thomas al die speeltoestellen ( ook al toen hij klein was ), hij wil ze nooit aan want dat vindt hij eng! Heeft mij al een hoop euro’s bespaard. 😉

Donderdag

In de ochtend eerst naar Mendeszoon tandarts. Ik kwam er maandagavond achter dat mijn achterste kies gewoon voor de helft was afgebroken! Niet leuk! Gelukkig kon hij nog gevuld worden. Wel de laatste keer, gebeurt het weer, dan wordt het een kroon. Ben ik lekker mee 🙁

Het stormde vandaag ontzettend. Dus echt een dagje om lekker met de Lego te spelen.

de containers zie je buiten ook omver liggen haha

Óf te stoeien met je grote zus!

Onder het mom van meer bewegen gingen Amy en ik in de avond een stuk lopen. We zouden een uur gaan lopen. Na 3 kwartier kwamen we bij mijn vader aan om daar lekker een bakkie te doen. En nu kan ik checken of mijn man stiekem mijn blog leest: we zijn helemaal niet terug gaan lopen, mijn vader heeft ons met de auto aan het begin van de straat afgezet!

Haha, maar toch, bijna een uur gelopen met een flinke wind. Ik ben trots op ons!

check mijn haar, zoveel wind stond er!

In de avond keken we uiteraard naar het dames voetbal. Wat een geweldige wedstrijd! En daarvoor had ik in de middag iets lekkers gehaald, lekkere donuts!

bijna naar de kapper….ik weet het

Vrijdag

Vandaag een rustig dagje eigenlijk. Ik ging met de kids even wat boodschappen doen, pakketjes wegbrengen en Amy moest nieuwe hockeyschoenen. Het werden deze gave van Adidas!

maat 44…..pfffff

Fenna lijkt wel een beetje op mij. Als zij iets in haar hoofd heeft kan ze het niet los laten. Ze heeft besloten dat als Dobby de hamster overleden is, ze vissen wil. Sindsdien krijg ik om de haverklap foto’s van guppen te zien. Een bezoekje aan de dierenwinkel moest dus ook even gebeuren….zucht.

Ik ging met Amy nog een stuk fietsen om ons doel van meer te bewegen niet al na 1 dag te laten mislukken. Andries ging in de avond nog even langs zijn oma en ik ontspande lekker met een boek. Life is good!

Zaterdag

Vandaag even heerlijk alleen naar de supermarkt. Ik merk dat mijn boodschappenbudget in de vakantie te laag is. Die kids eten de kasten tot op de kruimel leeg! Ook heb ik vandaag heerlijk veel gelezen!

Dit wordt boek nummer 5 van dit jaar, Ik Reis Alleen ( thriller!! ) ! Eindelijk heb ik de smaak te pakken. Mijn doel van 12 boeken leek een maand geleden nog lastig ( al was dit voorheen peanuts! ), maar ik denk dat ik het makkelijk ga halen. Heerlijk weer om weg te dromen bij een boek.

Met Thomas speelde ik nog met zijn nieuwe autootjes. Het is weer Cars voor, Cars na! ( Doc Hudson staat nog op zijn wishlist )

Andries ging in de avond naar een collega een biertje doen en bleef daar slapen. Ik keek met de meiden nog naar het WK atletiek en ging daarna naar bed.

Zondag

Werkdag! Ik had tegen Andries gezegd dat hij in de middag écht even met de kids de hort op moest. Ik hou van mijn 3 kids, maar ik zit al weken non stop met de kids om mij heen. Ik had écht even behoefte aan een paaar uurtjes rust om aan mijn blog te werken. Hij ging in de middag naar Mijdrecht om daar te vertoeven zodat ik heerlijk even ontspannen aan mijn blog kon werken.

Van Andries kreeg ik deze leuke foto’s via app. Die hebben zich prima vermaakt!

 

Ik heb heerlijk kunnen werken, ook weleens fijn!

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat affiliate links. Zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo een leuke week hadden jullie!
  Succes met je zoon bij de dermatoloog.

  Xoxo

  augustus 7, 2017 at 12:34
 • Reply Ellen

  Ach wat zielig die beentje van Thomas….veel sterkte ermee! Ik moest wel hard lachen dat hij wel op het paard wil maar er geen geld in hoeft! Komt goed uit met al dat sparen he.

  augustus 7, 2017 at 20:40
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge