Follow:
fashion

De mooiste creolen bij Mostert Juweliers

Mostert

Het hoeft geen Moederdag, Kerst, Valentijnsdag of mijn trouwdag te zijn om mij te verrassen met een paar mooie oorbellen. Ik kan altijd genieten van een paar prachtige creolen. Deze kunnen je look precies de juiste touch geven om je te laten stralen. Ik ontving van Mostert Juweliers een paar prachtige zilveren creolen met Zirkonia steentjes. En stralen ermee doe ik absoluut!

mostert

De creolen komen in een prachtig luxe doosje met een elegante strik op de deksel. Een waar cadeautje om te ontvangen of te geven! Ik koos deze zirkonia creolen omdat ik van fijne oorringetjes hou. En door de zirkonia’s krijg je een prachtige schittering als het licht er op schijnt.

Mostert

Maar hou je juist van grote oorringen, creolen zonder steentjes of ga je liever voor gouden sieraden? Bij Mostert Juweliers, die zowel stenen winkels hebben als een online webshop, kan je je hart ophalen. Er is genoeg keuze aan sieraden in elke prijscategorie.

De creolen die ik koos zijn stekertjes die je aan de achterkant dichtklikt in de creool. Met meerdere gaatjes in één oor is het leuk om een beetje af te wisselen met oorbellen, maar ik moet bekennen dat mijn oorbellen stash minimaal is. Misschien moet ik mijn man wat vaker een hint geven dat ik af en toe wel een nieuw setje oorbellen kan gebruiken. 😉

mostert

Ik draag de creolen nu in mijn eerste gaatje. Daar vind ik ze het mooiste staan. Ze staan chique en vrouwelijk, en in combinatie met het tweede knopje ernaast ook een tikkeltje speels.

Ik ben zeer tevreden over de service van Mostert Juweliers en kan deze webshop ook zeker aanbevelen. Ben je op zoek naar een mooi sieraad voor jezelf of om cadeau te geven zou ik zeker een kijkje nemen bij Mostert Juweliers.

De Zirkonia Creolen die ik heb ontvangen kosten 59,50.

Draag jij vaak oorbellen?

Liefs Hilde

** Ik heb deze oorbellen ontvangen **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Marietta de Groot

  Ik ben dol op juwelen, en naast ringen, zijn oorbellen zijn toch zeker wel mijn favoriet, ik ga zeker eens op de website kijken van deze juwelier, benieuwd wat voor mooie glimmertje ik ontdek!

  augustus 6, 2017 at 17:08
 • Reply chucky1012

  Prachtige oorbellen!

  augustus 7, 2017 at 12:34
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge