Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #72

Een productieve week! Ik veranderde mijn blog layout, vierde Sinterklaas, las heerlijk veel en deed mee met de ouder-kind judoles! Ook had Fenna haar feestje en werd onze woonkamer omgetoverd tot een heuse fotostudio. Rommelpiet kwam langs op school en ik ontving ook nog leuke pakketjes voor mijn blog. Ik neem jullie mee naar mijn afgelopen week!

Maandag

Vandaag was niet zo’n hele bijzondere dag eigenlijk. Ik las veel in mijn spannende boek en werkte aan mijn blog. Andries had avonddienst dus ik ging gezellig mee met Thomas naar judo. Gelukkig konden we fijn met de auto, het weer was namelijk niet al te best.

Dinsdag

Gisteren mochten de kinderen op school hun schoen zetten. Dat betekende dat er vandaag natuurlijk iets spannends te wachten stond op school! Rommelpiet was geweest! Thomas stond te stuiteren, hij vond het zó spannend!

Bij de post kreeg ik nog een leuk voorleesboek van een uitgever. Deze week komt de review online!

Ook ging ik nog even bij mijn broer langs. Hij had een tasje voor mij van mijn moeder met daarin 2 truien voor Thomas en thee uit Engeland. Ik ben dol op thee! ( ik heb een speciaal kastje die helemaal vol staat met allerlei thee ).

Deze week vervielen de hockeytrainingen, dus dat kwam op zich wel fijn uit. Andries heeft namelijk avonddienst, dus ik kon heerlijk thuisblijven met de kids.

Woensdag

Fenna haar feestje! Mijn broer kwam in de ochtend al langs om alles klaar te zetten. Wat zag het er professioneel uit!

Uit school hadden we een huis vol met gierende meiden. Jemig, wat kunnen die een herrie maken! Haha. Thomas begon zich ook nog eens uit te sloven, die heb ik ondertussen maar naar mijn vader gebracht. Mijn broer haalde alles uit de kast en heeft er een geweldige fotoshoot van gemaakt. En natuurlijk even mijn broers’ site promoten: Jaap Stolk Fotografie.

Deze maakte ik tussendoor stiekem

Ik kan jullie wel vertellen dat wij, volwassenen, allemaal doodop waren in de avond! Maar gelukkig was het een zeer geslaagd feestje!

Donderdag

Brainfreeze!!! Ik dacht even sportief op de fiets met Fenna en Thomas naar school te gaan. Kwamen we toch in een gigantische hagelbui terecht! En daarnaast was het zó waterkoud dat ik echt pijn in mijn hoofd had toen ik eenmaal thuis kwam.

Ik moest nog even langs bij mijn broer om wat op te halen voor Fenna haar spreekbeurt en besloot meteen even de laatste sinterklaas cadeautjes te halen. Wederom in een hagelbui….

.

De rest van de dag heb ik met een dekentje op de bank heerlijk in mijn boek gelezen. Ik was er helemaal klaar mee! In de avond keek ik met de meiden nog naar Expeditie Robinson en dook daarna heerlijk mijn warme bedje in.

Vrijdag

Fenna was vandaag niet lekker, die bleef thuis en heeft bijna de hele dag in bed gelegen. Thomas showde even zijn nieuwe trui voor oma. Deze foto moest natuurlijk naar oma gestuurd worden!

Ik werkte vandaag de hele middag aan mijn blog. Ik wilde al maanden het thema veranderen maar was een beetje huiverig. Stel dat opeens al mijn werk zou verdwijnen? Of dat ik mijn blog niet meer aan de praat krijg. Toch maar de sprong gewaagd en het viel reuze mee! En ik ben er zo blij mee!

Had ik veel eerder moeten doen! Haha.

In de avond ging ik met Thomas naar zwemles, daar kwam sinterklaas met zijn pieten. Dat was natuurlijk extra feest! Daarna terug naar huis en weer in mijn boek gedoken. The Voice op de achtergrond en lekker warme chocolademelk met slagroom!

Zaterdag

In de ochtend was er bij de judo een ouder/kind les. Ik ging daar met Thomas heen en heb een uur met hem mogen judoën. Super leuk!

Daarna was er een sinterklaasfeest van judo. Ik heb echt de slappe lach gekregen door die sinterklaas! Het was een Haagse sint, en dat kon je héél goed horen! haha

In de middag ging ik nog even naar Leidsenhage voor wat boodschappen. Daar was een stijldans-iets aan de gang midden in het overdekte winkelcentrum. Best grappig!

Zondag

We hadden een rustige ochtend. Dat vond ik wel prettig, zo kon ik lekker gaan beginnen in mijn nieuwe boek! Kijk eens wat een mooie geïllustreerde pagina’s!

Thomas heeft wéér een mega losse tand! Zijn derde al in zeer korte tijd. Hij houdt niks meer over op deze manier…haha

Einde van de middag vierden we sinterklaas met mijn vader, (bonus)moeder en broers.

Thomas stond te stuiteren en was dolblij met al zijn cadeautjes! Vooral het Hulk pak was een schot in de roos, al vond ik het masker best creepy..

In de avond was ik helemaal op en was ik ook lichtelijk geïrriteerd dat Fenna aan het tijdrekken was. Pffff, waarom luisteren die pubers nou zo slecht?! Om 22:00 was het eindelijk rustig en ging ik ook langzaam richting bed…….heerlijk slapen!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply chucky1012

  Zeer leuke en gezellige week hadden jullie!

  Xoxo

  december 4, 2017 at 07:42
 • Reply Natascha

  Wat zijn de foto’s van je meiden mooi geworden!! En je layout ook, echt een vooruitgang 🙂

  december 4, 2017 at 12:03
 • Reply Jouvence

  Wat een gaaf idee zo’n fotoshoot voor Fenna d’r verjaardag! Ik wou dat ik dat ‘vroeger’ had gehad.

  december 4, 2017 at 12:11
 • Reply Tania

  De foto’s van de fotoshoot zijn superleuk geworden.

  december 4, 2017 at 12:32
 • Reply Blog & Beauty

  Wat een leuke week heb je gehad. De foto’s zijn ook super geworden. Esmee heeft net ook haar eerste tandje eruit en is helemaal trots.

  december 4, 2017 at 13:53
 • Reply Lesley

  Je nieuwe Lay out is erg mooi geworden! Zo tof dat feestje, de foto’s zijn ook echt heel mooi geworden. Echt een meiden ding zo een fotoshoot hihi

  december 4, 2017 at 13:55
 • Reply Nienke

  Wat leuk om te zien! Wat een rotweer was het he. Gelukkig valt het tot nu toe enigsinds mee vandaag. Ik vind het heerlijk dat het zo vroeg donker is, lekker aan de chocolademelk onder een dekentje op de bank met een goed boek.

  december 4, 2017 at 16:37
 • Reply Patricia Schmitz-Heres

  Lekkere drukke week hoor! Leuk altijd die Sinterklaas periode.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Wat geef ik?My Profile

  december 4, 2017 at 19:18
 • Reply Susan | Since 1994

  Super leuk zo’n fotoshoot feestje 🙂 Ik weet zeker dat ik dit vroeger ook geweldig had gevonden.
  Susan | Since 1994 onlangs geplaatst…New website! From Blogger to WordPressMy Profile

  december 4, 2017 at 19:27
 • Reply Jard

  Die theesmaakjes klinken heel interessant! Ik vind het altijd zo jammer dat ze bij groene thee minder ‘leuke’ smaken hebben.
  Ik zie dat je veel leest. Heb je een account op goodreads? Vind het altijd leuk om op die manier inspiratie op te doen.
  En wat een origineel idee, een fotoshoot op een kinderfeestje. Ik zit natuurlijk niet zo in die wereld, maar als ik aan kinderfeestjes denk, denk ik alleen aan prinsessenfeestjes en heksenfeestjes, haha.

  december 4, 2017 at 21:04
  • Reply hillybillybeauty

   Ik zit nog niet op goodreads nee, ga mij er eens in verdiepen! Haha, denk dat mijn twaalfjarige mij een prinsessen feestje niet in dank zou afnemen…;-)

   december 4, 2017 at 21:11
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh lieverd wat is je nieuwe look prachtig geworden. En wat gaaf dat je broer een fotoshoot feestje deed, echt zo leuk en wow ik zie al prachtige foto’s! En whahaha heerlijk die brainfreeze foto, ik ben nu ook maar eens een muts aan het dragen want als ik hier de berg afrol op mijn fiets dan is het erg koud aan mijn hoofd.
  Zo leuk dat je mee mocht doen met judo en natuurlijk kan dat in een Tante Betsy jurk ;). Lees ze lieverd en geniet van je lieverds. Whahaha dat hulk pak kan me voorstellen dat je het masker eng vind. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…My Tante Betsy outfit of the dayMy Profile

  december 6, 2017 at 12:47
 • Reply Jessica J.

  Zo tof dat je dochter een fotoshoot voor haar verjaardag kreeg! Die foto’s zien er erg leuk uit! Je nieuwe lay-out ziet er goed uit, zeg!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Lovea Nature | Argan Eden Shampoo & Radiance ConditionerMy Profile

  december 7, 2017 at 14:26
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge