Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #106

Zo, allemaal weer een beetje in het ritme met school, huiswerk, sporten etc. Ik moet zeggen dat ik het ook wel weer heel fijn vind om het normale ritme te hebben met het gezin. Deze week hadden we meteen tandarts en Thomas zijn eerste hockeytraining! 

Maandag

Eindelijk in groep 3! Hij heeft er een tijd op moeten wachten, maar hij mag nu eindelijk gaan leren lezen en schrijven. Zo trots dat ie is!

In de middag even naar het winkelcentrum om de laatste spullen te halen voor zijn eerste hockeytraining woensdag. Helemaal in zijn nopjes én met een tas met groen! Zijn lievelingskleur. 😉

We moesten vandaag ook allemaal naar de tandarts. Nooit een feestje, maar gelukkig weinig bijzonderheden.

Dinsdag

Ik mocht weer gezellig naar het ziekenhuis! Er bleek nog een stukje hechting in de wond te zitten, en de huisarts kreeg het er niet uit. Helaas lukte het in het ziekenhuis ook niet zonder de wond weer verder en dieper open te snijden en is besloten dat het mag blijven zitten. De hechting schijnt van bepaald materiaal te zijn dat kan blijven zitten. Oké prima!

Woensdag

Thomas kwam huilend uit school, zijn ellenboog heel hard gestoten. Ik was al meteen bang dat hij wellicht niet naar de hockeytraining zou kunnen. Gelukkig ging het met een paar uurtjes rust en paracetamol beter.

Hij vond het geweldig! Zelfs in de stromende regen wist hij van geen ophouden. Zo leuk om dit weer vanaf het begin af aan mee te maken. Hij genoot volop.

Donderdag

Vandaag druk geweest als taxi. Ik heb mijn broer even geholpen met het heen en weer rijden van en naar de garage voor zijn auto. Dus niet heel veel gedaan verder vandaag. Wél begonnen in een nieuw boek!

Vrijdag

Vandaag video’s opgenomen voor mijn YouTube kanaal, wassen gedraaid en naar zwemles geweest. Vergeten foto’s te maken…haha

Zaterdag

Vanaf 8 uur waren wij al ongeveer op de hockeyclub. Thomas had zijn eerste oefenwedstrijd in de ochtend, dat was natuurlijk feest! Aansluitend moest Fenna hockeyen en Amy overlapte met een uit wedstrijd. Ik ging met Amy mee in het zonnetje kijken naar haar wedstrijd. Op de terugweg zagen we nog een blijkbaar “bekende” verschijning van Rijswijk rijden….

Hilarisch!

Eenmaal thuis ging Amy vrijwel meteen met een vriendin op pad naar de stad. De komende uren bestond het contact tussen ons uit dit soort appjes

Mam. hoe vind je deze?

Ze is in ieder geval goed geslaagd!

En voor mij nam ze nog een nieuwe Harry Potter canvas tas mee! Yay!

Zondag

We hadden een rustig ochtendje. Amy had nog zoveel huiswerk dat we de kerk even lieten schieten. Ik ging met de kids namelijk rond een uurtje of 12 naar mijn moeder. Andries had een hockeytoernooi dus die was de hele dag weg. Bij mijn moeder lekker even naar het dorpje gewandeld. De meiden kregen ieder nog een leuk setje kleding en een sieraad en voor Thomas had mijn moeder ook wat nieuwe kleding gekocht. Zo lief!!

Lekker patatjes gegeten daar en meteen mijn weekboodschappen bij de Lidl gehaald. We kwamen uiteindelijk pas om 20:15 thuis! Een heerlijke dag die is voorbij gevlogen!

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge