Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #167

hillybillybeauty.nl

Welkom bij weer een nieuwe Diary! We kruipen dichterbij Kerstmis en ik hou van alle gezelligheid in huis. Lampjes, de kerstboom, de geurkaarsen….geweldig. Deze week had Thomas een wel heel bijzonder feestje, hadden we een familiefeest, keken we de WK finale van de handbaldames en kwamen er steeds meer pakjes onder de boom.

Maandag

Lidl Nederland, waarom hebben wij dit soort geweldige Limited Editions niet?! Ik baal soms zo van het karige assortiment in Nederland. Deze zijn toch geweldig?! Mijn moeder heeft al een mail naar Lidl gestuurd dat in Nederland ook behoefte is aan dit soort leuke editions. Go mom!

In de middag kon ik door weer en wind naar het 10 minuten gesprek met Fenna haar mentor. Ik kwam met een natte broek aan (Andries had de auto nodig helaas)

Maar het was voor een goed doel. De mentor van Fenna vindt haar een fantastische meid die het goed doet. Altijd leuk om te horen natuurlijk!

Dinsdag

Andries ging met Amy voor een pak kijken. Hij was al weleens eerder bij deze man geweest die op zijn oude dag nog een handeltje runt in mooie maatpakken. Amy ging mee om haar vader te adviseren, haha. En mazzel dat ze had, want ze kreeg gratis een prachtige rode pantalon van die man!

Woensdag

Leuke pakketjes dag vandaag! Ik kreeg een mega gaaf pakket van het schoonmaakmerk Method. En het ruikt allemaal super lekker!

Dus ik kan weer heerlijk aan de slag in huis.

Ook ontving ik een lekkere showercream van Boots. En ik kan jullie verzekeren dat deze hemels ruikt!

Vandaag had Thomas een feestje van een vriendje en hij kwam helemaal hyper en laaiend enthousiast thuis. Er waren allemaal reptielen bij dat feestje en Thomas vond dit echt geweldig. Meteen kaartjes voor Freek in het wild voor de kerstvakantie geregeld..haha

Donderdag

Vandaag geen foto’s. Amy was ziek thuis en verder weinig bijzonderheden.

Vrijdag

Vandaag een leuke ochtend en middag! Ik ging naar mijn zusje in Zoetermeer en daar kwamen mijn moeder en bonus vader ook heen. Mijn moeder had nog een leuk verrassingstasje met spulletjes uit Engeland voor ons. Heerlijke kleine leuke cadeautjes! Ook ik had voor mijn moeder en zusje een tasje met Fabulosa producten, het leek wel onze verjaardag. We gingen ook heerlijk lunchen in Zoetermeer, lekker kletsen en gelachen. Een bezoekje met een gouden randje weer.

Toen ik thuis kwam was er een mooi boek bezorgd met de post.

Amy wilde wat uitproberen met mijn haar. Nou, daar zeg ik geen nee tegen!

Ik zeg; missie geslaagd! Erg leuk die rommelige krullen toch?! Ik hou ervan. Ik bakte pannenkoeken toen de hele family naar de hockeytraining was en keek de halve finale van de handbaldames even terug.

Zaterdag

In de ochtend moest Thomas hockeyen. Hij mocht keepen vandaag, en dat vindt hij heel leuk om te doen. De eerste wedstrijd was een makkie, met 8-1 gewonnen. De tweede wedstrijd was pittiger. De jongetjes werden wat moe en de focus was soms ver te zoeken. Helaas met 1-0 verloren. Maar Thomas had een paar hele mooie reddingen!

Mijn moeder had gisteren nog een tasje met wat kleine cadeautjes voor de kids meegegeven. Dus er ontstaat al een leuke verzameling onder de boom.

In de middag reden we naar Sassenheim voor het verjaardagsfeest van Andries’ zijn oma die 90 wordt. We gingen bowlen en eten. Met bowlen had Fenna gewoon van allemaal gewonnen! We hadden met de familie 3 banen, ook de volwassen neven van Andries deden mee, en Fenna heeft gewoon iedereen verslagen! Topper!

Zoals jullie zien had ik mijn dag niet helemaal….haha

Uiteraard konden Amy en Fenna weer even met de nichtjes en neefjes spelen. Dat vinden ze altijd ontzettend leuk.

Ik ging met Fenna en Thomas iets eerder weg omdat Fenna moest oppassen in de avond. Andries en Amy werden door een neef thuisgebracht. Erg leuk om die allemaal te zien op zo’n dag als vandaag. Ik kon na twaalven Fenna nog bij haar oppasadres ophalen (Andries had een gala van de hockey). Dus ik lag er laat in zaterdag. Pffff, lange dag!

Zondag

Pffff, ik werd wakker met een flinke hoofdpijn. Ik denk dat ik wat slaaptekort heb ;-). Ik kreeg ook in de ochtend door een rare beweging last van mijn rug, natuurlijk, kon er ook nog wel bij. Vandaag dus rustig aan doen. Ik ben met een dosis paracetamol even naar de Aldi gegaan, ik moest toch wat boodschappen hebben. En deze seizoenproducten kon ik niet weerstaan.

Eenmaal thuis gooiden we wat croissantjes in de oven. Even lekker een verwennerij op de zondagmiddag.

Uiteraard keken we de WK finale van de handbaldames. Ik moet zeggen dat ik echt een brok in mijn keel had na afloop. Wat een vechtlust en een spanning!!

Daarna dook ik even in bed met het idee een boek te lezen. 2,5 Uur later werd ik wakker….haha. Ik had echt even wat extra slaap nodig.

We aten makkelijk pizza omdat ik met mijn rug echt geen zin had om te koken (en Andries had een beetje last van de gezellige avond daarvoor ;-)). In de avond keken de meiden de finale van Expeditie Robinson. Ik keek met één oog mee en las lekker in mijn boek. Heerlijk zulke zondagen….en op naar de laatste schoolweek!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge