Follow:
samenwerking

Ik heb al zin in Kerst! Wellicht mijn eerste kerstpakket?

Terwijl ik dit tik zitten we middenin een hittegolf, en ik ben het zat! Ik heb nooit van dit warme weer gehouden. Ik voel mij vies door het zweten, ik slaap slecht en mijn energielevel is naar een dieptepunt gedaald. Mijn hele familie is trouwens meer het type ‘najaar/winter’ en kunnen in januari alweer uitkijken naar de kerstperiode. Want zeg nou zelf, dat is toch veel sfeervoller en gezelliger?

Waarom ik van de kerstperiode en het najaar hou…

Allereerst hou ik van het feit dat het niet zo warm is. Ik kan daarom mijzelf leuker kleden (vind ik persoonlijk), mijn make-up zit beter en ik zweet niet bij alles wat ik doe. Dat zijn in mijn ogen al heel veel pluspunten, en het worden er eigenlijk alleen maar meer. De gezelligheid die bij de herfst en de winter horen is iets waar ik elk jaar naar uitkijk. Met mijn moeder en zusje hebben we het tijdens deze hete dagen elke dag over ons verlangen naar de herfst en de winter. We willen met dekentjes op de bank, kaarsjes aan en de donkere avonden. Een heerlijke herfstwandeling door het bos, ik kan niet wachten!

Gezelligheid en cadeautjes

Niet alleen cadeautjes krijgen is leuk, het geven is misschien nog wel leuker! Ik vind het altijd een feest om op pad te gaan voor mooie kerstgeschenken voor familie. Vaak ga ik in november naar Engeland en daar kan ik altijd al heel veel leuke cadeautjes scoren. Het mooi inpakken van deze cadeautjes vind ik ook altijd geweldig. En als dan onder de kerstboom een mooi stapeltje prachtige cadeautjes ligt word ik al helemaal blij.

Het wordt dit jaar onze eerste kerst in het nieuwe huis! Wat zal de kerstboom ook veel mooier tot zijn recht komen dit jaar. Zoveel meer ruimte. Ik kan niet wachten om de woonkamer gezellig te maken in het najaar. De kerstboom, mooie lampjes in de tuin en gezellige kaarsjes en natuurlijk een mooie krans aan de deur!

Kerstpakket!

Het is voor mij alweer flink wat jaren geleden dat ik een kerstpakket ontving. Andries krijgt van zijn werkgever geen kerstpakket, dus in ons huis al heel lang geen pakket vol verrassingen. Nou ga ik natuurlijk in september beginnen met een baan. Ik heb er reuze veel zin in! En stiekem hou ik in mijn achterhoofd dat het dus zou kunnen betekenen dat ik misschien wel een mooi kerstpakket ontvang? Het idee dat je zo’n verrassing krijgt voor de kerst, als blijk van waardering is natuurlijk iets heel speciaals. Ik vind het nu stiekem al een beetje spannend…

Witte kerst?

Het romantische plaatje zou natuurlijk helemaal compleet zijn als we weer eens een mooie witte kerst zouden hebben. Dat is natuurlijk de ultieme droom van heel veel mensen. Dat geeft helemaal een sfeervol plaatje aan een al prachtige periode in het jaar.

Uiteraard hoop ik dat tegen die tijd de maatregelen rondom het virus flink versoepelt zijn zodat we met onze familie en vrienden uitbundig deze heerlijke dagen kunnen vieren. Maar eerst even deze hitte zien door te komen ­čśë

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply jane

    Haha we zouden zussen kunnen zijn alles wat je schrijft is ook mijn ding ,ik zit met die warmte kerstfilms te kijken gordijnen dicht het was net december ik heb geen kaarsjes aan gedaan het was toch al zo warm maar ik had er wel zin in ,heerlijk straks weer leuke dingen dragen lekker makeupje op en naar het bos heerlijk ik kan niet wachten ,lekker stoofpotten maken de sla komt mijn neus nu wel uit .(nog ff volhouden )

    augustus 13, 2020 at 09:37
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge