Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #200

hillybillybeauty.nl

Wat een hitte! Ik kan hier echt niet heel goed tegen. Gelukkig hebben wij een heerlijk zwembad in de tuin, dat scheelt al een hele hoop. Andries en de kinderen gingen deze week 3 daagjes met een camper weg, en ik had het huis voor mij alleen. Wat wil ik nog meer? Heerlijk chillen en lezen….

Maandag

Vandaag heb ik geen foto’s gemaakt. Het was een gewone dag voor boodschappen, wassen draaien etc etc. Ik kijk een beetje uit naar mijn dagen alleen, ik heb een flink aantal boeken klaarliggen die ik hoop te lezen…

Dinsdag

Vandaag had ik een dagje bij mijn moeder op de agenda, samen met Amy en Fenna. Even een vrouwendagje. We zijn het dorp in geweest, daar kreeg ik nog een heel gaaf bloesje van mijn moeder. Ook hebben we heerlijk in de tuin gezeten, gekletst en sushi gegeten. Mijn moeder heeft een garagebox vol met ‘schatten’. Zo vonden we een tas met allemaal voetbalshirts die van één van mijn broers zijn geweest. Die mocht ik meenemen voor Thomas!

In de avond reden we met een voldaan gevoel terug naar huis. Het was een heerlijk dagje!

Woensdag

Vandaag ging het gezin met de camper van mijn schoonouders naar een camping in Gelderland. Even een paar dagen eruit. Ik bleef heerlijk thuis om even, sinds een lange tijd, wat tijd voor mijzelf te hebben. Helaas besloten buren net op dat moment hun keuken eruit te slopen en heb ik werkelijk 3 dagen met boorgeluiden moeten leven. Nét op het moment dat je eindelijk een paar dagen rust hebt….gelukkig had ik oordoppen in huis 😉

En terwijl zij het heerlijk hadden, vermaakte ik mij ook prima! Ik ontving een mooi nieuw boek, en keek heerlijk de film Little Women.

Donderdag

Man, wat is het heet! In de ochtend deed ik wat schoonmaakklusjes in huis, maar de rest van de dag deed ik niet meer dan dit:

Mijn gezin vermaakte zich ook prima!

In de avond maakte ik een Weight Watchers Big Mac Roll….En hij was zalig!

in progress

Vrijdag

Vandaag tot na het avondeten had ik nog even de tijd voor mijzelf… En met die hitte deed ik niet heel erg veel.

En het lezen gaat goed! Een flink aantal boeken uitgelezen, whoop whoop! Ook kreeg ik nog leuke boekenpost.

En mijn bestelling van Cath Kidston kwam binnen, super snel! Voor Amy een nieuwe tas voor school, en mijzelf ook verwend met wat dingen uit de sale

En de kids genoten nog even van het zwemmen op de camping…

Na het avondeten reed ik naar Mijdrecht waar ik ze op ging halen. Zij hadden de camper daar bij mijn schoonouders gebracht. Zweten, zweten, zweten in de auto zonder airco….

Zaterdag

Mijn moeder stuurde deze foto…ik werd er best door geraakt. Ik heb het programma gevolgd en vond Jeroen zo’n sympathieke persoon. Heftig…

Door de hitte is het een beetje lezen, in het bad plonsen en lezen… Meer komt er niet echt uit bij mij. Beetje energieloos.

In de middag wel een heerlijke lunch gemaakt. Een Weight Watchers omelet…

In de middag kwamen mijn zwager, schoonzus en kids langs. Natuurlijk meteen even gebruik maken van het zwembad 😉

In de avond was ik flink gaar. De warmte maakt mij lui….blegh.

Zondag

Tja, ik val in herhaling….warm!!! Vandaag weer veel in het zwembad doorgebracht. En in de middag heb ik zelfs even wat bijgeslapen, de nachten zijn namelijk een ramp. Ik kijk uit naar het einde van aankomende week, weer een normale temperatuur!

We hebben trouwens huisdieren…

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge