Follow:
beauty, samenwerking

Heb jij wel eens last van nagelproblemen? Viva Donna helpt je

Mooie verzorgde nagels; we willen het allemaal wel natuurlijk. En het liefste ook nog zonder er veel aan te hoeven doen. Helaas gaat dat niet altijd helemaal op. We hebben allemaal wel eens kloofjes langs de nagels, droge nagelriemen of zelfs hobbels en bobbels in de nagels. We gaan jullie tips geven zodat je het gemakkelijkste de nagels kan verzorgen maar met het grootste effect.

Nagelproblemen

Viva Donna heeft veel kennis in huis over de nagels en nagelproblemen die daarmee gepaard gaan. Van origine zijn ze drogist en schoonheidsspecialist, met een specialisatie in de manicure. Dus als je de volgende tips opvolgt, dan heb ook jij binnenkort de mooiste nagels.

Nagelverzorgingstips voor de mooiste nagels:

· Vijl 1x per week je nagels met een glasvijl of een kartonnen vijl. Knippen van de nagels geeft beschadigingen in de nagelplaat en daardoor ontstaan er hobbels en bobbels in de nagelplaat.

· Breng minimaal 2-3 keer per week een nagelriem verzorging aan op de nagelriemen. Dit zorgt ervoor dat de nagelriemen niet droog worden en hierdoor krijg je geen wondjes en kloofjes.

· Duw na het gebruik van de nagelriemverzorging de nagels zacht naar achter met een bokkenpootje.

· Breng ook 2-3 keer per week een voedende nagelbalsem aan op de nagels. Dit geeft de nagels voeding waardoor ze minder snel breken of afbrokkelen.

· Als je de nagels lakt doe dit dan met een nagellak die zo min mogelijk slechte ingrediënten bevat. Viva Donna adviseert ZAO nagellak want die is “10FREE”.

· Gebruik altijd een basecoat, dan kan de kleur van de lak niet in de nagelplaat trekken en blijft de nagelplaat mooi roze van kleur.

· Gebruik een nagellakremover zonder aceton. Het reinigt iets minder snel maar is vele malen beter dan een uitdrogende nagellakremover die in een laag de voedingstoffen uit de nagel onttrekt.

De producten die hierboven besproken worden kan je allemaal vinden in de webshop van Viva Donna. Ze werken veel met de merken Trind, ZAO en Alessandro nagelverzorging. Neem dus snel een kijkje.

Hopelijk heb jij genoeg opgestoken over de nagelproblemen die jij hebt. Mocht je nog verdere vragen hebben dan mag je natuurlijk altijd contact met de dames van Viva Donna opnemen. Dit kan door te mailen naar info@vivadonna.nl, maar je kan ook chatten via de website van Viva Donna. Succes!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge