Follow:
fashion, kids, samenwerking

Thomas is klaar voor het mooie weer!

Ook al is het in Nederland een chaos door alle aanpassingen rondom het Corona virus, het mooie weer zorgt voor de nodige vrolijkheid. Tussen het thuis studeren en leren is er ook tijd om even lekker naar buiten te gaan. Thomas heeft van zijn juf een paar leuke opdrachten voor buiten gekregen, dus zodra hij even pauze heeft gaan we er lekker op uit. En dat is nog leuker in deze super gave nieuwe kleding! Helemaal klaar voor de lente!

Quapi, Tygo & Vito, B.Nosy en meer

Thomas is het afgelopen jaar ontzettend gegroeid. Heel veel van zijn shirts van vorig jaar zijn inmiddels een soort naveltruitjes geworden. Tijd voor een paar gave shirts! Thomas is van zichzelf altijd een beetje bleek. Hij moet een flinke dosis zon krijgen wil zijn gezicht een beetje kleur krijgen. Daarom heeft hij qua kleding behoefte aan lekker felle kleuren om dat te compenseren. Op de foto hierboven draagt hij een gave polo van Quapi. Een merk met heel veel super stoere shirts, broeken, zwemkleding en nog veel meer.

De stof van deze polo vindt Thomas top. ‘Deze voelt lekker als ik hem aan heb mam!’. Ook vind ik het fijn dat de polo een fijne lengte heeft waardoor hij niet omhoog kruipt. En de toffe afbeeldingen op de polo zijn natuurlijk super stoer! Z├│ stoer, daar ga je stoere dingen van doen ­čśë

B.Nosy zomerjas

Thomas had van afgelopen jaar geen zomerjas meer. Die is denk ik een keer in een park of bos achtergebleven (ik wijs geen personen aan in de familie, maar sommige zijn niet altijd even opmerkzaam bij het weggaan van een sportclub of bezoekje aan iets ;-)). Thomas moest dus een nieuwe zomerjas. Maar dat is absoluut geen straf om voor te kijken! Wat veel keus!

Blauw en groen zijn Thomas zijn favoriete kleuren. Hij mocht van mij meebeslissen welke jas hij graag wilde. Hij koos vol overtuiging voor deze gave jas van B.Nosy.

De jas is heerlijk luchtig en heeft stoere, sportieve elastische biezen. Sowieso heeft het merk heel veel kleding wat een sportieve en stoere uitstraling heeft en dus zeker in de smaak valt bij veel stoere jongens. Thomas maakt in ieder geval de blits in deze jas.

Tygo & Vito

Toen ik op de site van schattigebabykleertjes.nl (welke dus ook voor jongens met grotere maten is!) kwam ik het merk Tygo & Vito tegen. Een voor mij nog onbekend merk, maar eentje waar ik meteen weer veel te veel gave kleding voor Thomas zag. Lekkere felle kleuren en leuke prints.

Deze geweldige opvallende polo is van dit merk. Wat een toffe kleur h├Ę?!

De kwaliteit van dit shirt is ook weer top. Zelfs na een paar keer wassen ziet hij er nog uit als nieuw! En deze geweldige kleur staat Thomas ook top (en hij valt lekker op tussen een groep kinderen).

Ik moet bekennen dat ik eigenlijk dacht voor Thomas wel een beetje klaar te zijn qua kleding voor de lente en de zomer. Maar stiekem heb ik nog wel een leuk verlanglijstje met gave kledingstukken die ik wellicht voor hem nog wel wil aanschaffen. Het blijft toch ook gewoon leuk om te zien dat je kinderen zelf ook blij zijn met hun kleding! Thomas loopt er in ieder geval op en top bij dit voorjaar!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Natascha - Beautyopinie

  Staat hem mooi die kleding. En wat wordt hij groot zeg.

  maart 18, 2020 at 10:48
 • Reply chucky1012

  Dit alles staat jou zoon zo stoer en h├ę├ęl hip
  Felle kleuren die goed opvallen.
  Ook is het betaalbaar.
  Want met kinderen die groeien moet het wel leuk blijven.
  Leuke foto’s.
  Goed dat hij nu in de spotlights staat.

  Xoxo

  maart 19, 2020 at 12:53
 • Reply jane

  Leuk mannetje

  maart 22, 2020 at 13:22
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge