Follow:
beauty

In love with Real Techniques

Ik ben verliefd op de kwasten en sponsjes van Real Techniques. De mooie uitstraling, kwaliteit en gemak in gebruik zijn allemaal factoren die Real Techniques beheerst. Een tijdje geleden ontving ik deze twee prachtige kwasten en een nieuwe Miracle Complexion Sponge, en dat toverde een stralende lach op mijn gezicht! Vandaag vertel ik er wat meer over.

real techniques

De Real Techniques Sculpting Brush is een prachtige kwast om mee te contouren. Ik gebruik eigenlijk alleen in de wat koudere maanden een poeder om mee te contouren, als ik ga voor een full face make-up look. Voorheen deed ik dit met een standaard blush kwast. Niet ideaal, maar het ging. Maar sinds ik een “echte” sculpting brush heb merk ik wel verschil. De Real Techniques Sculpting Brush werkt zó makkelijk!

real techniques

De haartjes zijn van luxe synthetische Ultraplush vezels welke heerlijk zacht aanvoelen. Doordat ze schuin aflopen kan je perfect de kwast wat schuin op je contouren zetten. Hierdoor breng je je contourpoeder perfect aan. Door de hoeveelheid haartjes en de zachtheid breng je het product ook perfect gedoseerd aan.

real techniques

De Real Techniques Sculpting Brush kost 11,95 en is oa verkrijgbaar bij Boozyshop.

real techniques

De kwasten hebben trouwens een heerlijke grip. Ze houden makkelijk vast en je kan ze zelfs rechtop zetten zodat ze niet meer van je tafel rollen. 😉

De Real Techniques Blush Brush is echt fantastisch! Super zacht en blend heel mooi je blush op je konen. Ik denk dat dit toch wel mijn meest favoriete kwast van Real Techniques is!

real techniques

De haartjes van de Real Techniques kwasten zijn gewoon perfect qua zachtheid. Ik weet zeker dat als je eenmaal een kwast van Real Techniques hebt gebruikt, je niets anders meer wilt.

real techniques

De Blush Brush kost 12,95 en is oa verkrijgbaar bij Boozyshop.

Waar ik vroeger mijn foundation aanbracht met mijn vingers is er nu een aantal jaren de Miracle Sponge. Een sponsje die, als je hem nat maakt, je foundation prachtig verdeelt over je gezicht. Geen vegen en vlekken meer maar een mooi verdeelde en goed geabsorbeerde foundation voor een mooie look!

real techniques

Uiteraard is het ook hygiënischer om een sponsje te gebruiken (mits je hem af en toe goed reinigt) dan je vingers.

real techniques

Zo ziet de sponge eruit als hij droog is. Met mijn allereerste sponsje van Real Techniques ging ik heel slim als droge versie aan de slag. Dit gaf absoluut niet het resultaat wat ik verwacht had. Maar toen bleek dat ik hem dus eerst nat moest maken…..duh!

real techniques

Hier is het sponsje vochtig gemaakt. Hij kan zelfs nog groter worden als je hem nog natter maakt. Om mijn foundation aan te brengen gebruik ik dus altijd dit sponsje van Real Techniques. Ik vind het echt super werken!

Voor 9,95 heb je dit wonder sponsje van Real Techniques (klik hier)

Zoetjes aan heb ik al een mooie voorraad Real Techniques kwasten en sponsjes verzameld. (dochter Amy trouwens ook). Dit merk heeft gewoon mijn hart veroverd. 😉

Heb jij producten van Real Techniques?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Ik kan niet meer zonder dit hele fijne merk make-up kwasten 😉

  Xoxo

  augustus 3, 2018 at 10:02
 • Reply Mariska

  Hun kwasten zijn zo fijn! Ook hun sponsje is de enige die ik net zo fijn vind werken als de originele beautyblender 😀 kwaliteit hoeft dus niet altijd de hoofdprijs te kosten 🙂

  augustus 3, 2018 at 14:09
 • Reply Jessica J.

  Zooo’n fijn merk! Ik gebruik de Powder Brush dagelijks. Ik heb de Blush Brush uit de Brush Crush-collectie; zo’n knapperd! ♥
  Jessica J. onlangs geplaatst…Mijn ultieme festivalchecklist!My Profile

  augustus 16, 2018 at 11:39
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge