Follow:
beauty

Dr. Organic Manuka Honey Moisture Gift Set

organic

Voor de feestdagen is het altijd leuk om speciale pakketten en giftsets cadeau te geven. Dit geeft toch leuker dan een los product, niet waar? Dr. Organic heeft hele leuke setjes voor onder de kerstboom. Eén ervan is een prachtig toilettasje met hierin 3 full size producten. Ideaal om iemand héél blij mee te maken!

Dr. Organic Manuka Honey Moisture Gift Set

organic

Manuka Honey herstelt en voedt de droge huid intensief en is de ideale winterverzorging! De gift set bestaat uit een toilettasje met daarin Manuka Honey Rescue Cream, Skin Lotion en Hand & Nail Cream. De rijke verzorging ruikt heerlijk en bevat behalve Manuka-honing ook ingrediënten als cacaoboter, sheaboter en vitamine E. Voor een zachte, gave en mooi verzorgde huid!

De geur van deze collectie is echt super fijn. Een zachte, warme, zoete geur die niet al te overheersend is. Deze 3 producten helpen je prima de koude wintermaanden door!

Organic Manuka Honey Rescue Cream

organic

Een intensief herstellende en verzachtende crème, verrijkt met een blend van Manuka-honing, bijenwas en hyaluronzuur. Ideaal voor de droge winterhuid. Je kan deze crème voor zowel de dag als de nacht gebruiken. De crème verzorgt de huid heerlijk en je huid voelt na gebruik comfortabel aan.

organic

Organic Manuka Honey Skin Lotion

organic

Een hydraterende huidverzorgingscrème verrijkt met Manuka-honing, cacaoboterboter en sheaboter.
Geschikt voor het gehele lichaam. Deze heerlijk grote tube werkt hygiënisch en is makkelijk te doseren. De Skin Lotion is niet heel dik dus smeert makkelijk uit en trekt ook makkelijk in de huid. De huid ruikt daarna heerlijk!

Manuka Honey Hand & Nail Cream

organic

Een intensieve 12-hour rescue voor je handen en nagels, met een blend van Manuka-honing, sheaboter en cacaoboter. Vooral in de winter heb ik last van droge handen en is een handcrème onmisbaar. Overal heb ik tubes liggen: naast mij op de bank, naast mijn bed, in mijn handtas en bij de computer. Deze handcrème is ook erg fijn!

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze set met maar liefst 3 full size producten is maar €14,99! Echt een hele goede deal!! Je kan deze set vanaf heden krijgen bij Holland & Barrett.

Liefs Hilde

** Ik heb deze set ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge