Follow:
beauty

Jezelf goed beschermen in de zon met Vichy Ideal Soleil Zonbeschermend water

De tijd nemen om jezelf goed te beschermen tegen de zon is belangrijk. Toch merk ik dat het juist door de tijd die het kan kosten niet altijd even goed gaat. Zeker Amy en Fenna, tieners ten top, nemen het niet altijd even serieus. Met als gevolg dat ze al een paar keer flink verbrand zijn. Een product wat makkelijk (en vooral snel) aan te brengen is, is dan zeker een must. Vichy Idéal Soleail heeft een nieuw product wat ontzettend makkelijk in gebruik is en ook nog eens super goed beschermt!

Vichy Idéal Soleil Zonbeschermend water SPF30

Eerlijk is eerlijk, een spray met een zeer vloeibaar product wat je amper hoeft uit te smeren is natuurlijk veel makkelijker dan een milk/crème. Dat moet Vichy ook gedacht hebben toen ze deze spray op de markt brachten. Zeker mijn dochters, die door hun sporten veel aan het felle en schadelijke zonlicht blootgesteld worden, moeten zich van mij altijd goed insmeren. En een hoge factor is dan ook zeker een must!

Sinds ik de flacon van Vichy in huis heb wordt er veel beter gesmeerd dan voorheen. De spray is namelijk heel makkelijk in gebruik, ruikt lekker en smeert heel snel uit.

“INNOVATIE: Innovatieve watertextuur – ultra-licht, ultra-fris. Hoge UV-bescherming met een fris, schoon en comfortabel gevoel, zonder kleven of vet aanvoelen en zonder witte strepen. Deze formule is verrijkt met hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong om de huid te hydrateren.”

Het Zonbeschermend water van Vichy is ook bestendig tegen zweten. Dat maakt deze spray ideaal om te gebruiken als je gaat sporten in de zon. Ook is de Vichy Idéal Soleil Zonbeschermend water waterresistent. Mocht je dus gaan zwemmen ben je ook nog beschermd tegen de zon. Het is altijd wel belangrijk elke twee uur weer opnieuw in te smeren.

De sprayvorm zorgt ervoor dat je hygiënisch kan werken en makkelijk kan doseren. Je sprayt een paar keer op je huid en smeert de substantie heel makkelijk over je huid. En klaar is kees! Het insmeren is nu een fluitje van een cent waardoor het geen opgave meer is om je in te smeren en daarmee goed te beschermen tegen de zon.

De Vichy Idéal Soleil SPF30 Zonbeschermend Water is verkrijgbaar bij de apotheek. (prijs ongeveer 16,95)

Liefs Hilde

**Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Deze ken ik niet!
  Heel handig en hygiënisch.
  Hier ben ik benieuwd naar…..

  juni 21, 2018 at 06:14
 • Reply Kate

  Normaal gesproken zou je om aan de vermelde factor te komen, 1/4 theelepel voor alleen al je gezicht moeten gebruiken. De meeste mensen smeren nog niet de helft! En dan heb je nog geen factor 25. Het gaat met name om de gelijke dekkende laag die als een beschermende film werkt, zitten hier gaten in doordat je bijvoorbeeld verneveld, dan is de beschermlaag afdoende en zul je verbranden en-/of bruin worden, beiden zonneschade! Zeker voor kinderen is dit super belangrijk, verbranden in de kinderjaren geeft juist een grotere kans op het ontstaan van huidkanker op latere leeftijd. Ik was 22 jaar toen ik voor het eerst de diagnose huidkanker kreeg, sindsdien elk jaar nieuwe plekjes ondanks rigoureus smeren het hele jaar door! Ik gebruik nu zonnebrand met een hoge PPD, minimaal 40. Daar zijn er niet veel van, Laroche Posay UV MUNE 400, Avene Intens Protect en P20 Kids spf 50 hebben de sterkste en beste filters, super bescherming :). Ik zou de huid van mijn kinderen nooit met een watertje als dit (denken) te beschermen! En dan zijn er nog de geurstoffen die Vichy gebruikt, absoluut niet geschikt voor de kwetsbare huid van kindjes. Er zijn niet voor niets producten speciaal voor kinderen ontwikkeld, vrij van allergenen zoals parfum/essentiële oliën.

  maart 24, 2022 at 03:19
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge