Follow:
beauty

Kruidvat The Master Perfumer Pearly Lotus N*16

Kruidvat

De ‘The Master Perfumer’ serie met eau de toilettes is een schot in de roos als je van wat meer budget geuren houdt. Kruidvat heeft hiermee een zeer sterke serie op de markt waar echt heerlijke pareltjes tussen zitten. Ik ben al in het bezit van The Master Perfumer N.39, die een dupe is van Lancôme La Vie Est Belle, dus toen ik deze nieuwe geur ontving was ik ontzettend benieuwd of ik er iets bekends in zou ruiken.

Kruidvat

Een dupe van een bekende geur is natuurlijk altijd fijn. Je kan dan voor een goedkopere prijs tóch die heerlijke geur in huis halen. Vaak zijn dupes minder lang op de huid aanwezig dan de originele ( duurdere ) variant, maar als je het niet erg vindt om iets vaker je geur op te sprayen is de keuze snel gemaakt.

Pearly Lotus N.16 Eau de Toilette

” Een delicate mix van lotus, roos en muskus.”

De geuromschrijving van de Pearly Lotus N.16 klinkt zalig. Bloemig met een klein kruidig randje. Ik hou zelf wel van bloemige geuren, ik word er altijd wel vrolijk van!

Kruidvat

Kruidvat

De flacon is strak en simpel. Maar door de sierlijke letters op de achterkant en het mooie strakke label op de voorkant oogt hij toch luxe. Chanel heeft natuurlijk ook niet altijd opsmuk nodig met hun flacons om luxe uit te stralen. 😉

Kruidvat

Toen ik de geur onlangs op had kreeg ik al van mijn oudste dochter te horen: “Mam, wat ruik ik voor lekkers?!”. Kijk, als ook tieners de geur lekker vinden heb je toch wel een toppertje ontworpen.

Persoonlijk vind ik de geur ook erg prettig. Ik heb ontzettend veel aan mijn polsen gesnuffeld om erachter te komen waar deze geur een dupe van is. Ik ben natuurlijk al flink wat jaartjes niet meer werkzaam in de parfumerie, dus mijn kennis op dat vlak is toch aardig afgenomen, maar ik zou deze geur in de groep zetten waar oa Pleasures van Estée Lauder in zit. Een frisse bloemige geur. Ook Moringa van The Body Shop heeft er wel iets van weg.

Kruidvat

De geur vervliegt bij mij na een uurtje of 3. Voor een Eau de Toilette van 8 euro vind ik dat prima. De geur ruik je redelijk tot goed bij jezelf. Vooral als je lichaamstemperatuur wat omhoog gaat, als je bijvoorbeeld een stuk fietst, komt de geur goed naar voren.

Bij mij komt de geur van lotus het meest naar boven. Dit kan, door de zuurgraad van je huid, bij iedereen anders zijn. Dus als je een keer bij het Kruidvat bent, test de geur dan eens op je eigen huid om te kijken wat jij het meest ruikt bij jezelf.

The Master Perfumer Pearly Lotus N.16 is verkrijgbaar bij Het Kruidvat voor 7,99 / 50 ml.

Heb jij de geuren van The Master Perfumer al een keer geroken?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Romy

  Oh, deze parfum klinkt echt heel goed! Ik heb een paar van die langwerpige meeneemflesjes van The Master Perfumer en ben daar ook erg te spreken over. Je maakt me nieuwsgierig naar deze variant.
  Romy onlangs geplaatst…Even lachen | 15 awkward momenten uit mijn levenMy Profile

  augustus 5, 2017 at 09:41
 • Reply Mariska

  Nog nooit geroken, maar die op La vie est Belle lijkt wil ik toch wel eens gaan ruiken. Doen ze goed inderdaad!
  Mariska onlangs geplaatst…Bloggende Leeuw Miranda MeijerMy Profile

  augustus 5, 2017 at 09:47
 • Reply Daniëlle

  Ik vind de parfums van Kruidvat erg fijn en lekker. Ik gebruik ze zelf ook met veel liefde. Deze geur heb ik nog niet getest, dat moet ik nog maar even doen.

  augustus 5, 2017 at 11:18
 • Reply chucky1012

  Klinkt erg fijn en zo betaalbaar 😉

  Xoxo

  augustus 5, 2017 at 12:52
 • Reply Jouvence

  Ben zo benieuwd naar deze geur! Bij de Kruidvat bij ons in het dorp staat geen tester 🙁

  augustus 7, 2017 at 01:03
 • Reply sabrina

  Wacht wacht, pleasures en moringa? Die vind ik heerlijk! Thx voor de review!
  Alsof ik nog niet genoeg geurtjes heb… ach er is altijd plaats voor nog een 😉

  augustus 24, 2017 at 17:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge