Follow:
fashion, winactie, zoo adventure

Maak kans op een paar fantastische ZOO Adventure laarzen!

Danefae

Soms sta je gewoon te stuiteren om een bepaalde winactie bekend te maken. En dit is er zo eentje! Zelf ben ik al twee jaar fan van ZOO Adventure laarzen. Ze lopen zalig en zijn er ook in geweldige modellen en kleuren. Inmiddels heb ik al een aantal paar in mijn kast en ik draag ze in het najaar (vooral) ontzettend veel. En hillybillybeauty mag in samenwerking met ZOO Adventure iets heel gaafs weggeven!

zooadventure

En ik mag één van mijn volgers de mogelijkheid geven om zelf te ervaren hóe geweldig deze laarzen lopen! Want ik mag in samenwerking met ZOO Adventure één paar laarzen naar keuze twv 199,90 en twee tegoedbonnen twv 50 euro. Hoe tof is dat?!!!

Wat moet je doen?

 • Geef in je reactie antwoord op de volgende vraag: Welk artikel en welke kleur van de ZOO Adventure collectie vind je het leukst?
 • Laat een reactie achter onder dit bericht met een geldig emailadres en like de Facebook pagina van ZOO Adventure!

Je kan meedoen t/m 31 oktober en de winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Wil je trouwens op de hoogte blijven van kortingen en aanbiedingen van producten die op mijn blog voorbij komen? Persoonlijke kortingen bijvoorbeeld? Stuur mij dan een email dan zet ik je in een bestand: hildestolk@hotmail.com

Heel veel succes!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

121 Comments

 • Reply chucky1012

  Goedemorgen….
  Prachtige foto’s.
  Zulke mooie boots.
  Wat een waanzinnig toffe winactie op de ze vroege en zeer herfstachtige dag.
  Ik doe heel graag mee….
  Omdat ik een meerdere keren per dag de hond uitlaat, naast een park woon en heel veel wandel dus met sneakers en andere nette schoenen in deze seizoen geen natte en vieze schoenen wil…..
  De prachtige zoo adventure dameslaars adisa black maat 42 zijn mijn favoriete kleur….
  Nu maar flink duimen draaien want van dit merk laarzen droom al sinds ik jou en nog 2 andere bloggers met dit merk laarzen aan zie…..

  Een heel fijn weekend Xoxo

  oktober 27, 2018 at 06:29
  • Reply Eltika

   Ooooo wat een gave actie! Ik vind de Adinda pink en Fuchsia zo mooi. Wat zouden die fijn zijn op mijn wandeltochten op zondagochtend met mijn hond en wandelkind. Nu flink duimen want met de cadeaubonnen kan ik hem dan weer blij maken.

   oktober 27, 2018 at 08:46
  • Reply Léontine Nederend

   De Adisa fucsia of kobalt zouden niet misstaan als ik langs de lijn van de sportvelden of langs de rand van de ijsbaan sta.
   Ik wist niet dat het merk nig bestond. Ruim 30 jaar geleden had ik donkergroene schoenen van zoo. Spijt dat ik die heb weg gedaan.

   oktober 27, 2018 at 11:39
  • Reply Bianca

   WoW deze lijken me super te zitten en aangezien ik altijd sta en veel moet lopen de hele dag en ook thuis nog met de hondjes zou ik deze laarzen graag willen winnen! En zie zien er ook nog eens heel cool uit! Ik zou voor de stone (grijze) kleur gaan !

   oktober 27, 2018 at 14:20
 • Reply Sylvia W

  Goedemorgen Hilde,
  Nou dat heb je helemaal goed met ons gedeeld dat jij een te gekke stuiterende mooie fantastische verassende winactie hebt! Zoo dat is leuk wakker worden! Ik heb zelf nog geen Zoo Adventure laarzen, wel al heel lang boven aan mijn wenslijstje staan, want ze lijken mij super de verschillende modellen, de kleuren, ’t dragen en fijn waterdicht en makkelijke onderhoud spreekt mij ook erg aan. Ik zie ze regelmatig voorbij komen dat ze op allerlei manier leuk gecombineerd kunnen worden, de stoere en de kleurrijke looks! Wandel plezier, de paden over, de bossen in, wandelen over het strand! Mijn keus zou vallen op het vrij nieuwe model: Alieke waterdichte dameslaars leer bruin maat 41 wat een heerlijke vrouwelijke stoere boots lijkt me dat! (hihi jaja om 6:30 met cm je voeten opmeten om aan de juiste maat te komen, jij kreeg me zover) Ik wens je een mooi weekend, lieve groet Sylvia

  oktober 27, 2018 at 06:54
 • Reply Evelien

  Goedemorgen, gave actie. Sinds ik op Facebook lid ben van al die vrolijke jurkjes sites. Zag ik voor het eerst die mooie zoo laarzen. Echt gaaf! Ik ga voor de Adisa in de kleur fuchsia, ik hou van roze en paars,en van de zomer. Nu het herfst is kan ik de vrolijke laarzen goed gebruiken.

  oktober 27, 2018 at 08:34
 • Reply Mirna Rosendahl

  Dat is idd een hele mooie actie! Ik heb afgelopen jaar de rode in model Brechje aangeschaft en ze lopen heerlijk! Ik zou ni graag het nieuwe lage model winnen in maar 39, kleur kobalt

  oktober 27, 2018 at 08:36
 • Reply Jelka

  Wow, wow, wow! Dat is zeker een fantastische winactie!! Ik ben zelf de gelukkige eigenaar van 1 paar rode zoo adventure laarzen. Ik draag ze héél veel. Ik heb daar heel erg lang voor moeten sparen, dus een tweede paar zit er niet zomaar in. Maar toen kwam zoo adventure met hun nieuwe kleur, kobalt, en werd ik smoorverliefd!
  Dus ik doe héél graag mee met deze winactie, voor een paar kobaltkleurige laarzen, en dan denk ik dat ik voor model Emma ga, want toen jij die showde op je blog zagen die er erg leuk en handig uit!
  Als je me zoekt, ik zit een paar dagen te duimen

  oktober 27, 2018 at 08:38
 • Reply Lydia

  Ben nog op zoek naar nieuwe laarzen waar ik ook lekker mee kan wandelen. Heb nog nooit zoo adventure laarzen gehad en vind ze super gaaf, leuk onder mijn tante best en King Louie jurkjes.
  Qua model maakt het me niet zoveel uit, dat ze al waterdicht zijn vind ik al heel fijn.
  Nou duimen maar.

  oktober 27, 2018 at 08:39
 • Reply Evelien

  Goedemorgen, wat een gave actie. Ik hoop zo dat ik win, dan kies ik voor de Adisa fuchsia roze laarzen. Dat geeft zoveel vrolijkheid in de herfst!

  oktober 27, 2018 at 08:39
 • Reply Claudia

  Wat een geweldige winactie!
  Ik zou heel graag de Adisa willen hebben, in het rood. Nu maar duimen…

  oktober 27, 2018 at 08:41
 • Reply Veronique de meirsman

  https://zooadventure.nl/dames/waterdichte-leren-dames-laars-adisa-fuchsia-intens
  Deze zouden echt geweldig zijn voor uitstapjes naar het bos etc om niet te vergeten de voetbal van mijn zoontje
  En een lekker knalkleurtje voor onder mijn tante Betsy jurkjes uiteraard

  oktober 27, 2018 at 08:43
 • Reply Carolien

  Oooo wat zouden de laarzen welkom zijn elke dag door weer en wind met de honden wandelen. En ik ben fan van de laarzen heb ze zelfs in huis gehad ze zaten fantastisch maar moest ze helaas terugsturen door financiële tegenslagen. Mocht ik ze winnen dan graag rood in maat 41

  oktober 27, 2018 at 08:43
 • Reply Joyce Jagerman

  Oh wauw! Ik loop zoveel in het bos met mijn kindjes en zou deze graag willen hebben, ze lijken mij geweldig
  Ik zou graag de Zoo Adventure laarzen in de kleur blue willen. Super tof!!

  oktober 27, 2018 at 08:43
 • Reply Carolien

  Ooo wat een fantastische actie . Ik vind de laarzen geweldig!! Elke door weer en wind met de honden. Ik heb de laarzen al in huis gehad en ze zaten heerlijk. Helaas door financiële tegenvallers ze terug moeten sturen. Mocht ik winnen dan graag de rode laarzen maat 41

  oktober 27, 2018 at 08:49
 • Reply B bootsma

  VOor ons een nieuw merk om te ontdekken! Graag voor mijn dochter de Brechtje of de Emma in het rood

  oktober 27, 2018 at 08:50
 • Reply Eltika

  Ooooo wat een gave actie! Ik zou heel graag de Adinda pink of fuchsia winnen. Die zouden zo goed uitkomen op mijn zondagse wandeltochten met mijn hond en mijn wandelkind. En met de bonnen kan ik hem blij maken of een vriendin die graag er op uit gaat.

  oktober 27, 2018 at 08:50
 • Reply Nicole Huiting

  WAUW dat is pas een gave actie!! Te mooi om waar te zijn . Dan wordt een regenachtige dag gewoon een feestje als je deze laarzen mag dragen .
  Wie wil die nou niet winnen? Nou ik wel haha en dan heel graag de waterdichte-gevet-leren-dames-laars-adisa-coffee-bruin in maat 39 .

  oktober 27, 2018 at 08:51
 • Reply Monique den Boer

  Goedemorgen Hilde, ik doe niet vaak mee met winacties omdat ik altijd het idee heb dat ik toch geen kans maak ( hoe gek kan je denken he) maar nu ik jouw gave winactie voorbij zie komen ga ik toch een poging wagen. Model Brechje van ZOO ADVENTURE en dan de rode laarzen lijken me echt helemaal te gek staan vooral omdat ik dikke kuiten heb en het is toch al zo moeilijk om leuke gekleurde laarzen te vinden. En dit model is precies goed voor mijn kuiten. Eerlijk gezegd vind ik nog veeeeeeeeel meer kleuren mooi maar ja je kan niet alles hebben in het leven he. Het zijn prachtige laarzen ik droom er al heel lang van maar het komt er steeds maar niet van om ze te kopen. De rode staan super geweldig leuk bij mijn tante Betsy jurkjes. Kan ik eindelijk eens met droge voeten door een plas banjeren. Oh wat spannend is dit ik hoop dat het gauw de 31e is. Lieve groetjes van Monique

  oktober 27, 2018 at 08:52
 • Reply Esther Messing

  Wow Hilde wat een gave winactie. Nu het slechte weer er weer aankomt en onze hond toch wel heel graag wil blijven wandelen door de bossen en langs het water zou zo’n paar laarzen echt wel heel goed van pas komen nu. Ik vind ze allemaal geweldig maar mijn oog is gevallen op de Adisa geschuurd leer blauw. Echt zo mooi. Kwa maat zit ik tussen 37 en 38 in dus het ligt eraan hoe ze uitvallen welje ik nodig heb. Liefs Esther

  oktober 27, 2018 at 08:58
 • Reply Sigrid Swinnen

  Oooooih wauw wat een super actie!
  Ik ben ontzettend veel buiten met de honden en zou deze ook zeker met veel plezier dragen
  Ik zou heel graag het hoge dames model winnen en dan liefst in een mooi fel kleurtje zoals fuschia

  oktober 27, 2018 at 08:58
 • Reply Karin weijkamp

  Oh ik vond ze prachtig! Net ontdekt en zoo benieuwd hoe ze lopen Ik zou heel graag de adisa in rood hebben!maat 38

  oktober 27, 2018 at 08:58
 • Reply Caro

  Wat een te gekke winactie!! Daar zou ik ook van gaan stuiteren. Ik doe graag mee, volg Zoo Adventure al jaren maar heb tot nu nog geen paar aangeschaft. Ben bang dat als ik zou winnen, nooit meer iets anders zou wille dragen hahaha. Hoor zo vaak laaiend enthousiaste verhalen hierover! Het model Adida in kobaltblauw (maat 40) is wel een toppertje voor mij. Staat ook mooi onder mijn blauw/wit gestipte Danefae jas. En dan nu maar flink duimen

  oktober 27, 2018 at 08:59
 • Reply Marjon

  Hoi Hilde!

  Wat een toffe actie! Zoo Adventure laarzen zie ik vaak voorbij komen bij jou en de bloggers Susan en Natasja. Ze staan jullie zo tof! En ze zien er ook zo kleurrijk en comfortabel uit.
  Ik zou helemaal gelukkig worden van de rode Adisa laarzen! ❤️❤️Heerlijk voor in de winter, als het regent of sneeuwt, of als t koud is op de fiets.
  Het model Adisa lijkt me perfect voor mij en die rode kleur, dat durf ik wel aan!!

  Zoo Adventure volgde ik al een tijdje op Facebook, maar dat was de Engelse pagina maar nu dus ook de Nederlandse!

  Nu in spanning afwachten .

  Groetjes,
  Marjon

  oktober 27, 2018 at 09:05
 • Reply Ellen Verschoor-Duivestein

  Ohohoh,wat doe je nu weer?Ik heb geen hond om uit te laten smorgens,zit ook niet op de fiets in de regen…MAAR ik ga wel shoppen en nu regent het ook heul hard dus ik kan zo’n geweldig paar zeker wel gebruikenIk ben niet zo’n kleurenbom dus ik ga voor de mooie grijze van de Adisa in maat 42Ik ga duimen voor veel regen,veel shoppen en een paar omwijs gave laarzen…Liefs Ellen

  oktober 27, 2018 at 09:06
 • Reply Mandy

  Ik vind de Emma in kobalt echt geweldig!

  oktober 27, 2018 at 09:08
 • Reply Menalda Bavinck

  Maar dat is even een toffe actie. Ik doe graag mee. Zie de laarzen vaak voorbij komen en geloof graag dat ze zalig zijn. En zulke kekke kleurtjes ook nog! Daar houden we van. En nu maar duimen dan. Xx

  oktober 27, 2018 at 09:14
 • Reply Mina

  Wat een supergave actie dit! Ik vind model Adisa en dan Fuchsia Intens geweldig! Ik zie mezelf al rondhuppelen met deze laarzen aan samen met mijn hondje! Heel fijn weekend en ik ga duimen!

  oktober 27, 2018 at 09:18
 • Reply Inge

  “Rode laarsjes, voor de regen!”
  En wandelen langs de ijssel

  oktober 27, 2018 at 09:18
 • Reply Petra

  Wat een fijne winactie! Al vaak gekeken op de site en mijn ogen vallen steeds op de rode Brechje laarzen. Zie me al de hond uitlaten in deze mooierds. Lekker samen struinen langs de IJssel met doge voeten in prachtige laarzen. Dus doe heel graag mee!

  oktober 27, 2018 at 09:19
 • Reply Joke van Beek

  Volledig begrijpelijk dat je stond te stuiteren, als je zo’n gave actie mag aankondigen ❤
  Ik doe heel graag mee want ik ben al een tijdje verliefd op Zoo adventure laarzen in het fuchsia roze, maat 39, model Adisa … stel dat ik ze win,zucht, wat een geweldige kans!!!!

  oktober 27, 2018 at 09:22
 • Reply Dagmar

  Wat een gave actie Hilde! Ik heb ervoor al vaker naar gekeken maar twijfelde altijd over het model en ook de kleur.. wat past het beste overal bij. Nou nu maar knoop doorhakken: mocht ik winnen zou ik kiezen voor Alette gevette laars blauw navy in maat 40 met normale fitting. Zou wel te gek zijn!!

  oktober 27, 2018 at 09:30
 • Reply Hannelore

  https://zooadventure.nl/waterdichte-leren-dames-laars-adisa-fuchsia-intens vind ik echt te gek! Staan volgens mij top onder jurkjes en zijn lekker warm. Laat die donkere dagen maar komen….! T wordt al zonnig als ik naar die roze gekleurde laarzen kijk 😉

  oktober 27, 2018 at 09:37
 • Reply Jacqueline Aarts

  Oooohhhh wat een leuke give away. Kan me voorstellen dat je staat te stuiteren. Ik ben verliefd op de laarzen, maar nog geen in mijn bezit. Mocht ik winnen dan ga ik voor model Adisa Navy in de kleur fuchsia. Die vind ik toch wel supergaaf.

  oktober 27, 2018 at 09:38
 • Reply Janna

  Hilde, dit is een topactie.
  Zelf heb ik de Alieke hoge laars met XL schacht. Deze bevalt mij ontzettend goed maar is er helaas niet in hippe kleurtjes. Dus al ik nu zou mogen kiezen dan zou het de Adisa zijn in gevet leer blauw. Dat zou zoveel beter staan bij mijn tante Betsy jurkjes en rokjes.
  Ik ga vast duimen En wie weet.
  Lieve groet, Janna

  oktober 27, 2018 at 09:41
 • Reply Francisca

  O gaaf! Ik zo voor de rode kiezen zonder bont erin. De lange Adisa laarzen lijken me heerlijk! Leuke actie

  oktober 27, 2018 at 09:42
 • Reply Fhathima

  Ohhh wat een gave winactie! Lijkt me heerlijk om met dit natte najaarsweer lekker warme laarzen te dragen tijdens een van onze vele boswandelingen!!
  Moeilijk kiezen met die prachtige kleuren, maar mijn voorkeur gaat naar de Adisa navy grey, maat 42. Ik ga duimen

  oktober 27, 2018 at 09:42
 • Reply Vanessa

  En ik loop meteen te zingen, rode laarsjes voor de regen. De Emma zou voor mij ideaal zijn, eindelijk in stijl wandelen met de honden. Ben nog steeds aan het sparen voor mijn eerste paar ZOO-laarzen, ik ben zooo benieuwd hoe dat voelt, op wolken lopen…. Emma, rood in maat 38, dat is mijn favoriet. Fijn weekend. X

  oktober 27, 2018 at 09:43
 • Reply Wendy Fedorus Vels

  Wauw zeg! Ten eerste wat een super geweldige winactie is dit! En wat dat je weer leuk op de foto’s. Ik ben al een tijd van van de zoo laarzen… Maar nog nooit de stoute schoenen aangetrokken en een paar gekocht. Ik ben tegenwoordig voor de leuke felle kleurtjes…Dat was vroeger wel anders! Maar mocht ik die geweldige bon winnen dan ga ik toch voor de adisa in black…
  Nogmaals wat super leuk dat je deze actie mogelijk maakt samen met zoo adventure! Fijne dan nog! XXX
  Wendy Fedorus Vels onlangs geplaatst…Vernieuwde websiteMy Profile

  oktober 27, 2018 at 09:50
 • Reply Ingeborg Dekker

  Gelijk even zitten kijken op hun site.
  Wat een geweldige laarzen. En helemaal happy want ik zie geweldige laarzen met brede schacht.
  De mooie alieke in coffee bruin in maat 37.
  Nu maar duimen dat ik deze geweldige laarzen win. Momenteel geen hoge laarzen in mijn bezit dus het zou heel goed uitkomen.

  oktober 27, 2018 at 09:50
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hoi Hilde,

  Wat een ontzettend toffe actie zeg! Ik ben de gelukkige eigenaresse van een paar ZOO laarzen en ik kan alleen maar beamen, dat het een absolute “must” is. We struinen graag in het bos, maar ze zijn ook zo lekker warm en comfortabel. Ideaal voor de komende tijd! Ik waag heel graag een kansje voor de “Adisa kobaltblauw”, wat een fantastische kleur en wat zullen die mooi combineren met heel veel jurkjes.

  Bedankt voor deze kans , ook lieve dank aan ZOO uiteraard

  Maak er een mooi weekend van en liefs!

  oktober 27, 2018 at 09:52
 • Reply eva van Hijum

  Wat een superleuke actie en wat fijn om te lezen dat de laarzen ook voor dikke kuiten kunnen. Daardoor moet ik altijd voor korte laarsjes kiezen.
  Ik kies voor de Alieke zwart, die gaan me goed de winter doorhelpen bij mijn werk op markten.
  Nu maar duimen…..

  oktober 27, 2018 at 09:54
 • Reply Claudia

  Rood, groen of donkerblauw…. whaaah! Ik kan (nog) niet kiezen! Ik heb een paar in turquoise en die lopen héérlijk! Een paar in een andere kleur er bij zou waanzinnig leuk zijn. Wat een gulle actie. Overigens vind ik die hoge slim fit ook prachtig. Met wat bijbetaling wellicht ook een keuze optie?!
  Heerlijk door het bos struinen of gewoon in de stad. En lekker warm dat ze zijn. Wel weer nodig nu het weer een stuk frisser is! En voor ons jurkendames ideaal die felle kleuren. Want onder een jurk staan ze ook prachtig.
  Succes allemaal!

  oktober 27, 2018 at 09:55
 • Reply Rebecca van Barneveld

  Goedemorgen Hilde,

  Dat is nog eens een fijn begin van de dag.
  Ik heb al vaker gekeken naar de laarzen, maar eigenlijk nu pas heb ik er vertrouwen in dat ik ze ook daadwerkelijk kan en zal gebruiken.
  Ik ben een aantal jaar geleden door een ziekte halfzijdig verlamd geraakt. En nu sinds deze zomer gaat lopen op allerlei soorten schoenen weer. Ik krijg zelfs weer zin in (korte) boswandelingen☺️.

  Elke keer wordt getrokken naar de Adisa blauw, ik vind het zo’n mooie laars.
  Het zou een fantastisch begin zijn van mooie wandelingen!

  Lieve groetjes,
  Rebecca

  oktober 27, 2018 at 10:04
 • Reply Jacqueline Harbers

  Goedemorgen lieve Hilde,

  Wat een ontzettend gave actie! Ik heb inmiddels 1 paar ZOO laarzen en ben helemaal “om”. Wat een fantastische, comfortabele kaars en heerlijk dat je ermee kunt banjeren zonder bang te zijn voor vuil en water! Super bedankt voor deze mooie kans, een 2e paar toe te voegen aan mijn collectie! Ook grote dank aan ZOO uiteraard!

  Ik waag heel graag een kansje voor de prachtige “Adisa kobaltblauw”.

  Een heel fijn weekend!

  oktober 27, 2018 at 10:04
 • Reply Carol

  Ik vind het een hele lieve actie. Ik kan geen laarzen dragen daarom die ik mee om Sylvia Walison een paar laarzen te gunnen. Ze wil bruine in haar maat 41 geloof ik.

  oktober 27, 2018 at 10:05
 • Reply Petra Gronsveld

  Geweldige actie! Ben aan het sparen voor een paar, de Adisa Mauve in maat 39. Ik vind ze heel mooi en wil ze gaan gebruiken tijdens mijn opleiding voor bio dynamisch boerin, kom ik lekker hip voor de dag

  oktober 27, 2018 at 10:08
 • Reply Linda Raaijmakers

  Ik ga voor Adisa waterdichte dameslaars gevet groen 😀 zo ontzettend gaaf!

  oktober 27, 2018 at 10:08
 • Reply Mascha Jongman

  Ooooooooh, wat cool! Ik zit telkens jaloersmakend naar onze Susan te kijken met haar heerlijke laarzen en nu zijn er ook kortere modelletjes uit… de Emma waterdichte dameslaars leer kobalt blauw is ge-wel-dig! Ik heb maat 41!
  Sinds kort wonen we dichtbij een bos, dus kan ze daarvoor goed gebruiken, MAAR door 50 kg afvallen heb ik altijd koude voeten…. dus ik vermoed dat ik er zo’n beetje in ga wonen .
  Dikke zoen!

  oktober 27, 2018 at 10:11
 • Reply Ingrid Hietkamp

  Wat een gave actie Hilde, ik waag graag een kansje,voor de Adisa zwart of donkerbruin. Ik hou van wat rustiger laarzen voor onder mijn vrolijke kleding 🙂 en écht warme laarzen heb ik niet. In de rolstoel is het soms écht heel koud, het lijkt me zalig om échte warme laarzen aan te kunnen doen, die er pijn In super leuk uit zien. Ook voor de stappen die ik In huis en de tuin kan zetten, lijken ze me fijn dragen. Het is een heel verhaal geworden, fijn weekend en ik duim

  oktober 27, 2018 at 10:14
 • Reply Mirjam Boven

  O wauw! Wat een gave actie. Ik snap dat je stuitert. Dat doe ik zelfs! Ik zou gaan voor model adisa grey/navy zo mooi Ik heb maat 38.
  Veel plezier met het weggeven van deze prijs!
  Groetjes Mirjam

  oktober 27, 2018 at 10:24
 • Reply Sandra

  “People will stare, make it worth their while”
  Dusssss…..met de zoo adventure Emma laarsjes in die mooie opvallende kleur rood gaat dat zeker goed komen en daarom vind ik die het leukst!

  oktober 27, 2018 at 10:24
 • Reply Joyce polman

  Wauw, wat een super gave actie. Ik vind de nieuwe Blue echt de alller aller aller mooiste kleur. Volgens mij kan ik die kleur ook overal bij aan doen. Ik begin met duimen

  oktober 27, 2018 at 10:33
 • Reply Diana Lukassen

  Wat een gave actie ken dit merk nog niet dus doe graag mee. Weet niet welk model ik moet kiezen dus verras me maar maat 39 en de kleur blauw vind ik erg mooi.

  oktober 27, 2018 at 10:36
 • Reply Netty van stijn

  Toffe actie. Ik zou gaan voor de stoere bruine laarzen op de omslagfoto. Lekker in het bos of met sneeuw.

  oktober 27, 2018 at 10:37
 • Reply Cindel

  Zeker een hele mooie win actie! 😀 De laatste tijd ga ik steeds vaker naar het bos, om mijn hoofd leeg te maken. Ook ik heb een beetje rond zitten kijken op de site van zoo adventure. En ik vind de adisa waterdicht gevet leer blauw erg mooi. Dus ik doe graag mee 😀

  oktober 27, 2018 at 10:38
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Wauw wat een gave winactie! Ik heb zelf nog niet kennisgemaakt met dit merk, maar als ik de laarzen zie bij jou en Susan lijken me ze heerlijk. Vooral ook voor de boswandelingen die eraan zitten te komen met de kinderen! Ik heb de site bekeken en deze laarzen lijken me geweldig: https://zooadventure.nl/waterdichte-leren-dames-laars-adisa-mauve. Groetjes Jacqueline

  oktober 27, 2018 at 10:45
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat een super leuke blog heb je weer. En wat een toffe actie. Ik heb 2 hele moeilijke voeten met dystrofie en kan niet alles dragen. Nu hoor ik van meerdere dat deze laarzen een heerlijke pasvorm hebben en ook voor de wat dikkere kuiten. Ik waag dan ook graag een gokje voor de mosgroene kleur

  oktober 27, 2018 at 10:45
 • Reply Marjolein

  Wat een geweldige actie, Hilde! Ik heb een paar vergelijkbare laarzen van Wolky: niet zo kleurrijk en inmiddels ook een keer aan vervanging toe…. maar ja, andere zaken gaan voor… ik doe dus heel graag mee aan de winactie voor een paar rode Adisa’s! En nu maar duimen …
  Groetjes, Marjolein

  oktober 27, 2018 at 10:48
 • Reply Anne Filden

  Wat een gave actie met een perfecte timing! Mijn dochter heeft mij een puppy gegeven die over een kleine 4 weken ons huis op stelten gaat zetten. Model Emma in het rood zou mijn keuze worden om comfortabel en in stijl met de pup te gaan wandelen. Zo kan ik lekker aan mijn herstel van burn-out/depressie gaan werken. Met de mooie ZOO laarzen draai ik mijn hand ook niet meer om voor ♫♬ ” singing in the rain ” ♭♪☺

  oktober 27, 2018 at 11:04
 • Reply Geertje

  Wat leuk zeg! De Adisa waterdichte dameslaars gevet leer coffee bruin zijn mijn favoriet! 🙂 deze zou ik dolgraag willen winnen! Beide Facebook pagina’s natuurlijk ook geliked!

  oktober 27, 2018 at 11:07
 • Reply Esther

  Jeetje zeg wat lastig Brechje of Emma in de kleur coffee ☕ Ohhh ze zijn beide erg mooi, ze lijken mij heerlijk lopen. Ik ga denk ik toch voor Emma,qua model echt even een keer iets anders dan anders.
  Super leuk dat je deze winactie hebt en mag doen. Vind ze jou altijd gaaf staan, zeker die roze ik ga duimen voor een kansje! Fijne dag

  oktober 27, 2018 at 11:10
 • Reply Jobke

  Wat een gave winactie! Ik vind model Adisa het mooist, eigenlijk in de kleuren blauw en kobalt. Maar als ik zou winnen dan zou ik voor groen gaan omdat ik dat het makkelijkst combineren vind. Fingers crossed!

  oktober 27, 2018 at 11:12
 • Reply Sharon de Ridder

  Wauw, wat een beauties Mijn oog is gevallen op Adisa gevet leer (licht)blauw! Droge én warme voeten tijdens onze – soms natte – gezinswandelingen

  oktober 27, 2018 at 11:13
 • Reply Merula Ten Hove

  Wat een superleuke actie!! Ik zou voor de Adisa waterdichte vacht gevet leer navy gaan.
  Als ik dan aan de wandel ga met onze Harrie hoef ik geen koude voeten meer te hebben!
  Heb namelijk altijd van die ijskoude tenen. Maar ook om zo aan te hebben zijn ze geweldig, lijken me heerlijke stappers en daar hou ik van!

  oktober 27, 2018 at 11:21
 • Reply Ellen Jacobs

  Een paar zoo adventure laarzen; wauw, niet om er hele afstanden mee te lopen maar tijdens het rondje dat ik kan lopen door het park(inmiddels al zo’n 800 meter)zou ik dolgraag willen shinen op een paar Emma in kobalt blauw in maat 40. Loop anders mijn rondje gewoon lekker op mijn (inmiddels 4e winter) zwarte Rieker boots. Een bon zou al een mooie aandeel zijn in een paar mooie Emma laarsjes. Las dat steunzolen er goed inpassen dus gaat dat al vast goed komen
  Groetjes Ellen

  oktober 27, 2018 at 11:23
 • Reply Anneke

  Wat een laarzen. Daar zou ik tijdens het uitlaten van de hond wel heel veel plezier van kunnen hebben! Blijft lastig droge voeten te houden als het de hele dag regent. Nu nog een paar voor de hond!

  oktober 27, 2018 at 11:33
 • Reply Frederike

  Adora of adisa.. Kleur of toch neutraal??

  Jeetje Hilde dat is toch een onmogelijke missie
  Maar he voor jou wil ik dat best proberen

  Ze staan al heel lang op mijn verlanglijstje

  Fijn weekend en succes met iemand kiezen

  oktober 27, 2018 at 11:33
 • Reply Esther Scholten

  O Hilde wauw ! Wat een leuke winactie van zoo-adventure !
  Ik zou echt dolgraag de Emma laarsjes ontvangen in kobalt, vind dat zon gave kleur !
  Heb sinds kort een puppy, dus de laarzen zouden goed van pas komen nu ik steeds vaker en meer ga wandelen ….
  Ik ga duimen …

  oktober 27, 2018 at 11:36
 • Reply Babette

  Omg wat n vette aktie Ik zou heel graag zo’n paar Adisa in Kobalt blauw winnen Die zijn ideaal om mee te wandelen en hip genoeg om naar n festival of dance feestje te dragen Wie weet heb ik n keer geluk

  oktober 27, 2018 at 11:43
 • Reply Marian Zw

  Oh ik twijfel….. ik heb ook zo’n soortgelijke rode jas en die laarzen staan er echt super gaaf bij, maar deze vind ik ook leuk en kan ik veel vaker dragen ook bij een andere outfit! Adisa waterdichte dameslaars leer bruin coffee

  oktober 27, 2018 at 11:43
 • Reply Charline

  Wat een super winactie. Ik doe zeker een poging want ik ben dol op wandelen. En dan zouden deze super adventure zoo laarzen geweldig bij zijn.ik zou graag voor de zwarte gaan en die bruine half hoge. Maakt eigenlijk niet echt uit welke. Ik ga alvast duimen…

  oktober 27, 2018 at 12:00
 • Reply Germa Tuin

  Whoop Whoop… Stuiter stuiter Het lijkt me super om deze laarzen te matchen bij m’n kleurige jurken.
  En omdat ik dagelijks aan m’n 10.000 stappen wil komen zou ik ook in de herfst en winter makkelijk het bos in kunnen.
  En nog fasionable ook…haha

  oktober 27, 2018 at 12:07
 • Reply Karin vosters

  Wat een te gave actie. Ik heb ze tot op heden niet durven bestellen met mijn kuiten maar model Emma ziet er uit als een perfecte match voor mij in kleur kobalt blauw. Wat een heerlijk stoer laarsje en nog belangrijker die kleur heb ik gewoon nog niet in mijn schoenenkast en dat kan natuurlijk echt niet.

  oktober 27, 2018 at 12:08
 • Reply Heidi

  Oh wat een super gave actie. Die laarzen vind ik geweldig. De aller❤aller❤mooiste vind ik de Adissa laarzen in het fuchsia roze. Zo’n heerlijke knal kleur. Prachtig die wil ik best wel winnen

  oktober 27, 2018 at 12:18
 • Reply Roelien

  Oh wat een heerlijke actie! Na een paar daagjes berlijn willen mijn voeten wel een andere laars dan de zwarte boeties. Ik zou denk ik voor fuchsia of kobalt blauw gaan want die passen goed bij mijn kleding

  oktober 27, 2018 at 12:33
 • Reply Pauline

  Oh heerlijke winactie! En ik kan ze goed gebruiken nu ik heb bedacht dat mijn kinderen geen nieuwe speelgoed nodig hebben maar nieuwe avonturen! Dus bos, hei, strand en duin; here we come! Hoop ik! En ik vind de Adisa navy grey echt prachtig! Maat 40 zou dan het lekkerste zitten..

  oktober 27, 2018 at 13:08
 • Reply Peet

  Jeetje! Wat een TE GEKKE winaktie!
  Daar doe ik natuurlijk heel graag aan mee!
  Ik ken ZOO laarzen nog niet dus heel erg leuk om ze zo te “ontmoeten”…
  Uit de lange laarzen kan ik niet kiezen, die vind ik allemaal geweldig mooi.
  Als ik een favoriet moet aangeven dan is dat model Brechje, heel erg mooi!
  Als ik uit de “aktie-laarzen” mag kiezen dan de kobalt-blauwe of toch weer rode…
  WAT een keuze !
  En de eventuele maat meet ik tegen die tijd wel op, dat is vroeg genoeg!
  Leuke post, leuke aktie, leuke blog!
  Fijn weekend!

  oktober 27, 2018 at 13:10
 • Reply Elke De Vlaminck

  Wat een leuke actie! Ik trek er geregeld op uit met mijn kids en man om verre herfstwandelingen te maken in de natuur. Zulke mooie waterdichte laarzen zouden dus zeker van pas komen! Ze passen ook bij jurkjes, want ik draag absoluut NIET graag broeken! Ik zou kiezen voor het model Adisa kleur Fuchsia Intense ! Graag in maat 39!

  oktober 27, 2018 at 13:33
 • Reply Marjolein Schuurman

  Wat een heerlijk kleurrijke foto’s, je ziet je gewoon genieten. De afgelopen jaren heb ik veelal gekleurde laarsjes aangeschaft, dus zoek ik nu wat afwisseling. Met het doorlopen van de collectie van Zoo Adventure zag ik een geweldig paar: Emma waterdichte dameslaars gevet leer in de kleur coffee bruin. Die gaat ‘m voor mij worden. Ik verheug me nu al op heerlijke boswandelingen in deze hippe laarzen, want zoals ik van anderen gehoord heb zitten deze geweldig aan de voeten.

  oktober 27, 2018 at 13:46
 • Reply Mirjam Hellingman

  Wat een ontzettend leuke actie. Ik ga heel graag wandelen ‍♀️met mijn zus vriendinnen of ons gezin en blijf dit van de winter ❄️☃️ ook heel graag doen. Dus een paar lekker zittende waterdichte laarzen zijn erg welkom. Ik vind al die kleurtjes van de ZOO Adventure laarzen echt supergaaf! Kan nog niet kiezen tussen de Adisa waterdichte dameslaars leer fuchsia roze intens ❤️ of de Adisa waterdichte dameslaars gevet leer blauw.

  oktober 27, 2018 at 13:50
 • Reply Maris

  Ik kies vandaag:
  Adisa waterdichte dameslaars vacht gevet leer navy!
  Mooi bij mijn spijkerbroeken, maar een andere kleur kan ook, voor een andere dag of bij andere broek

  oktober 27, 2018 at 13:59
 • Reply Natasja ter Horst

  Wat een topactie! Ik wil deze laarzen al zo graag, zo lang! Ik zou voor de Fuchsiaroze Adisa gaan, deze knallen er zo lekker uit en met veel van mijn Betsyjurkjes! En nu maar duimen!!!

  oktober 27, 2018 at 14:26
 • Reply wieteke van iersel-eijgenraam

  https://zooadventure.nl/waterdichte-geveten-leren-dames-laars-alette-brown

  voor deze beauty’s ga ik graag een poging wagen.

  oktober 27, 2018 at 14:31
 • Reply Feodora

  Oh dat zou super zijn om lekker mee in het bos te wandelen. Ik zou dan gaan voor de adisa in blauw!! Lijken me echt super lekker laarzen om aan te hebben

  oktober 27, 2018 at 14:53
 • Reply Ellen Wijnands

  Ik ben erg benieuwd naar deze laarzen, in werk in de gehandicaptenzorg en heb al heel wat paar schoenen versleten door almaar natte voeten te krijgen tijdens het douchen van mijn cliënten. Sokken worden nat en zolen laten los. Nu ben ik zo stijfkoppig om ook naar mijn werk mijn favoriete jurkjes te dragen en mijn vriend noemde mij laatst “een vlag op een modderschip”, maar deze laarzen zouden het plaatje toch helemaal compleet maken, zonder natte voeten! Ik vind de rode laarzen het mooiste, maar ga voor ietwat makkelijke te combineren blauw in maat 40. Spannend!

  oktober 27, 2018 at 15:32
 • Reply Karin

  Wat een leuke actie! Ik win nooit iets dus ben benieuwd! Mocht ik winnen dan zou ik de Adise vet leer blauw willen hebben. Kan ik eindelijk eens mooi in de tuin aan het werk i.p.v. de saaie groene rubberen laarzen. Alhoewel, toch wel zonde om met zulke mooie laarzen in de tuin te werken

  oktober 27, 2018 at 15:37
 • Reply Monique

  Ik doe graag mee! Het lijken mij zo’n super fijne laarzen!
  Ik woon buitenaf en loop met de hond door wei, modder en bos..Dus dan zouden de Adisa zwart of coffee bruin heel goed van pas komen!

  oktober 27, 2018 at 15:52
 • Reply Barbara Hazeleger

  De Brechje in kleur Mauve zijn superleuk! Ik draag maat 37!

  oktober 27, 2018 at 18:17
 • Reply Willeke

  De rode die jij draagt en dan in maat 36. Love it! Lijkt me zo fijn als ik met de kindjes naar het bos ga.

  oktober 27, 2018 at 18:56
 • Reply Grietje Bloemsma

  Wat een prachtige actie!! Ik ken de laarzen persoonlijk nog niet, maar heb er natuurlijk wel wat over gelezen.ik zou graag gaan voor adisa blue. Die staat wel heel hoog op mijn lijstje. Nu maar duimen dat er een paar mijn kant op komen…

  oktober 27, 2018 at 18:59
 • Reply Liesbeth Barto

  Wow, wat een geweldige actie is dit! De Zoo Adventure laarzen blijven mijn aandacht trekken, maar dat prijskaartje…oei oei dat is wel heel hoog. Daarom ben ik heel erg blij dat ik nu een kansje heb om ze te mogen winnen. Mijn voorkeur gaat uit naar Waterdichte laars Emma in de kleur Coffee bruin.

  oktober 27, 2018 at 19:15
 • Reply Betsy

  Ik wandel graag in mijn kleurrijke jurkjes dus mooie gekleurde laarzen zouden daar héél goed bij passen! De rode Adisa laarzen vind ik het mooist, omdat de zool ook rood is

  oktober 27, 2018 at 19:21
 • Reply Sylvia

  Wat een gave winactie! Ik zou graag de Adisa fuchsia roze willen winnen, kan ik lekker wandelen in de herfst met de hondjes.

  oktober 27, 2018 at 19:24
 • Reply Maria Louisa Wessels

  WOW wat een geweldige actie Hilde. Ik heb al zo vaak op de site gekeken van zoo adventure naar deze laarzen. En de kleiren zijn ook zo gaaf. Favoriet bij mij zijn de blue, dat vergrijsde blauw doet me een beetje aan jeans en vintage denken. Die kleur is volgens mij bij heel veel combinaties mogelijk. Al vind ik jouw rose en ook de fuchsia en de turkoois helemaal geweldig.

  oktober 27, 2018 at 19:48
 • Reply Pleun Penterman

  Oooooo… ik kan me voorstellen dat je stuitert! Heerlijk! Ze zijn ook zo gaaf die laarzen! Ze lijken me heerlijk, heb er al een paar keer smachtend naar zitten kijken.. maar het budget laat nog even op zich wachten. Ik vind je colums trouwens erg tof ook echt het kijkje in je leven!
  Als ik mocht winnen zou ik heel graag de fuchsiaroze laarzen Adisa willen uitproberen!
  Liefs Pleun

  oktober 27, 2018 at 19:53
 • Reply Inge

  Ik laat de hond uit in een modderig bosje in de buurt, heb nooit de juiste laarzen hiervoor kunnen vinden. De Adisa waterdichte dameslaars gevet leer bruin zijn zo prachtig, zie mezelf al helemaal in stijl wandelen met de hond!

  oktober 27, 2018 at 23:04
 • Reply Femke van Oudheusden

  Ik snap waarom je stuitert om deze te gekke winaktie bekend te maken. Ik stuiter hier net zo hard mee. Dit zijn de ideale doe laarzen voor dagjes uit met de kids waarbij je vies kunt worden. Ik maak heel graag kans op die te gekke rode Zoo adventure laarzen.

  oktober 27, 2018 at 23:20
 • Reply Jacoba Lamers

  Superleuke actie! Ik vind de Adisa-laars in de kleur fuchsia intense echt heel erg mooi! Daar zou ik graag op rondlopen!!!

  oktober 27, 2018 at 23:26
 • Reply Marieke

  Wat een superactie! Geweldige laarzen . Ze lijken me heel fijn en ik zou ze dagelijks dragen: hond uitlaten, kids naar school fietsen, zondags boswandelingetje, parkeren in de ‘zandbak’ bij Mn werk (onverharde parkeerplaats lees modderpoel ).
  Ik vind de waterdichte-leren-dames-laars-adisa-mauve het tofst.
  Nu duimen maarrrr

  oktober 28, 2018 at 06:56
 • Reply Ellen

  Wauw Hilde wat een geweldige actie! Ik zou heel graag die laarzen winnen aangezien mijn dure ANWB laarzen toch niet waterdicht blijken te zijn en ik 3x per dag met mijn lieve hond Pip wandel! Een model kiezen vind ik heel moeilijk maar ik ga voor de Adisa gevet koffiebruin want mijn hond heeft pre iets dezelfde kleur haha..
  Wat wordt ik toch altijd aangestoken door jouw vrolijke kleding…ik heb ook al dezelfde rode Danefae jas gekocht! Super fijne jas trouwens dus bedankt daarvoor!
  Nu ga ik heel hard duimen dat ik die mooie laarzen mag winnen!

  oktober 28, 2018 at 09:36
 • Reply Marina

  Wat een leuke actie! Ik zit al een tijdje te azen op die geweldige laarzen, dus ik doe nu zeker een poging om ze binnen te halen ! Superhandig voor lange wandelingen, maar ook gewoon voor naar mijn werk. Ik zou heeeeel graag de Emma laarzen willen in kobalt blauw. En dan nu duimen maar!

  oktober 28, 2018 at 10:37
 • Reply Marian B

  Een paar goede en mooie laarzen kan ik wel gebruiken!Ik zou gaan voor het Adisa model, maar welke kleur? Er zitten zoveel prachtige kleuren bij. Na wat getwijfel gaat mijn voorkeur uit naar de Adisa waterdichte dameslaars gevet leer coffee bruin in maat 40. Dan blijft duimpjes draaien over 😉

  oktober 28, 2018 at 10:59
 • Reply Angeline

  Wauw,wat een leuke actie.
  Ik vind deze te gek om mijn dochter mee te verrassen (onder de boom)
  https://zooadventure.nl/waterdichte-leren-dames-laars-emma-rood (maat 38)

  oktober 28, 2018 at 16:36
 • Reply Petra van Vliet

  Zohee, wat gaaf dat jij dit mag verloten! Daar zal je zeker wel heel blij mee zijn!!
  Ik zou dolgraag zo’n paar prachtige laarzen winnen, mijn oog is gevallen op een paar prachtige rode Adisa laarzen, maat 42 zou ik moeten passen volgens de maattabel
  Deze dus : https://zooadventure.nl/waterdichte-gevet-leren-dames-laars-adisa-rood
  Wat zou dat een feestje zijn zeg!
  Maar ik gun ze een ander ook hoor 🙂

  oktober 28, 2018 at 20:40
 • Reply Ina Sloot

  Hoi Hilde, Dit zijn zulke gave laarzen om te zien; heb er nog nooit op gelopen maar ik denk dat ze heerlijk zitten! Zo’n winactie is wel de ultieme mogelijkheid om ze ook eens te kunnen dragen! Eigenlijk moet ik dan ook zeggen dat ik het model Brechje het leukst vindt aangezien onze dochter Bregje heet! Haha, maar de lange Adora lijkt me ideaal als ik met mijn vriendin mee ga hun hond uitlaten. Maar aangezien je winkans gaat om een paar van 199, ga ik absoluut voor de Adisa blauw move! Die kleur ziet er gaaf uit! Goed, ik ga duimen en nog even verder smullen op de site 🙂 Grtjs, Ina

  oktober 29, 2018 at 12:12
 • Reply Miekske Dingens

  Oooooh!!!! Die zijn echt zo onwijs gaaf! Had ze ook al eerder gezien op het net 🙂 Degeen die ik echt het knapst vind: https://zooadventure.nl/waterdichte-gevet-leren-dames-laars-adisa-navy-grey <3 <3 <3 Fingers crossed!

  oktober 29, 2018 at 12:50
 • Reply Jolanda

  Super actie, dus ik doe graag mee. Model Kristy in het groen lijkt me supermooi en zou ik graag winnen. Duimen maar…… groetjes, Jolanda

  oktober 29, 2018 at 14:44
 • Reply Marita Cuypers

  Wat een schitterende laarzen, ik zou meedoen voor https://zooadventure.nl/waterdichte-gevet-leren-dames-laars-adisa-coffee-bruin

  oktober 29, 2018 at 16:15
 • Reply Renate van der Mooren

  Wat een prachtige laarzen! Ik krijg spontaan zin in een flinke bos- of strandwandeling! De Adisa in Stone Grey vind ik het mooist; echt zo’n tint die met alles te combineren is. Wat zou ize graag winnen in maat 38!

  oktober 29, 2018 at 19:28
 • Reply Marieka Op den Camp

  Wat een gave winactie! Maar jeetje… kiezen tussen zoveel moois !
  Na veel wikken en wegen, vind ik de Adisa waterdichte dameslaars leer blauw mauve in mt 37 toch wel echt heel erg gaaf!
  Helemaal stylish mijn boswandelingen met de hond kunnen maken . Fingers crossed

  oktober 29, 2018 at 22:11
 • Reply Barbara Hollander

  Wow wat een leuke actie. Doe graag mee. Deze zouden goed van pas komen nu we net een nieuw hondje hebben. Lekker de bossen in op mooie en comfortabele laarzen. Ik zou gaan voor de Emma coffee bruin of toch de blauwe…ze zijn allemaal zo mooi

  oktober 30, 2018 at 05:55
 • Reply Mariska

  Ik sta op de markt en heb sinds kort de Zoo Adventure laarzen ontdekt. .. Heerlijk geen natte voeten meer, warme voeten en ze zijn ook nog eens gewoon heel mooi. Mijn favoriet die nu op mijn ik wil ze heel graag-lijstje staat is de Adissa leer fuchsia roze intens in maat 40. Ik ga heel hard duimen!

  oktober 30, 2018 at 09:04
 • Reply nielke

  Wat een gave actie! Ik had de laarzen een paar keer voorbij zien komen en ze zijn echt geweldig! Helemaal om straks met onze teckelpup mee te gaan wandelen. Super leuk!!

  Mijn favoriet: https://zooadventure.nl/waterdichte-gevet-leren-dames-laars-adisa-coffee-bruin maat 37 <3

  Wish wish wish

  oktober 30, 2018 at 17:07
 • Reply Josie Arnoys

  Lieve Hillybillybeauty Hilde, ik droom al jaren om met de Adisa outdoorlaarzen m’n wandelingen met de hond te maken en hoewel ik rood en ‘gewoon’ blauw ook prachtig vind, is Azur blue mijn favoriet. Dank zij Tante Betsy Liefde en retro jurkjes-fb jouw site ontdekt: óók erg leuk en ik ga je volgen 🙂 Op fb mijn collage-foto… Ik duim dat ik win!

  oktober 31, 2018 at 00:36
 • Reply Sanne van der Vorst

  De rode die je aan hebt op de foto! Ik woon in een landbouw/natuurgebied dus dat zou mooi zijn, ipv de groene regenlaarzen. Zelfs in regenachtige weer als een dame eruitzien .. de dame met de rode laarzen

  oktober 31, 2018 at 01:19
 • Reply Ingrid

  De Emma in kobalt blauw. Woon na jaren stad nu heerlijk buiten. Fijne laarzen zijn dan wel een must. Ben dol op felle kleuren en kobalt blauw is favoriet.

  oktober 31, 2018 at 13:38
 • Reply Charissa Lowis-Liedekerken

  Wat een top winactie. Met een duitse herder in huis zijn wandelingen dagelijkse kost. We wonen dichtbij het veld en bos waardoor het nu lekker modderig begin te worden. Ook heb ik aaaaltijd koude voeten. Al een tijdje ben ik verliefd op de
  Adisa waterdichte dameslaars leer fuchsia roze intens. Zo mooi!!! Hopelijk winnen we de laarzen en kunnen we heerlijke warme voetende modderige wandelingen maken.

  november 1, 2018 at 10:08
 • Reply Caro La

  ooooh wat een gave actie!!! ik ben nog net op tijd hoop ik. ik vind de Brechje in rood of kobalt echt helemaal te gek. ik draag ontzettend veel rood en roze, maar die kobaltblauwe die spatten echt van mn scherm. Altijd zie ik jou en Susan op die mooie laarzen, wat hoger, maar ik vind de lage laarsjes ook echt heel leuk. heb namelijk maar korte pootjes;)
  nu ga ik zitten duimen;)

  november 1, 2018 at 11:12
 • Reply Anouk

  Ik doe dolgraag mee want een leuke actie

  november 1, 2018 at 11:38
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge