Follow:
fashion, Tante Betsy

Verliefd op de rokjes uit de Tante Betsy Najaar/Winter collectie!

Tante Betsy Rokje

“Hé mam, je hebt een rokje aan!”. Dat was de eerste opmerking van Fenna vanmorgen. Inderdaad, ik draag eigenlijk altijd alleen maar de jurkjes van Tante Betsy. Maar opeens heb ik zin om af te wisselen met rokjes. Ik zit lekkerder in mijn vel op het moment. Ik heb de stress rondom de melanoom/huidkanker achter de rug, ben wat meer gaan bewegen (en heb voor mijn gevoel wat minder een opgeblazen hoofd. Ik benoem het maar zoals het is lol) en dit alles resulteert in een stralende Hilde! En voorheen vond ik rokjes mij niet zo heel leuk staan, maar ik ben om! Vandaag daarom dus een rokjes blogpost. Ik heb van deze lichting 2 rokjes en 2 shirts besteld. Of ze mogen blijven moet ik even met mijn bankrekening overleggen, maar stiekem ben ik op slag verliefd….

Tante Betsy Rokje

Ik moet ook bekennen dat ik bij een rokje met een effen shirt erop weer sneller een fellere panty draag. Het is voor mij dan in verhouding qua kleuren. Ik voel mij ontzettend zelfverzekerd in Tante Betsy, maar de gekleurde panty liet ik al een jaartje vaak achterwegen. Maar in deze combinatie vind ik het geweldig! En Amy, die de foto’s maakte, zei zelfs: “Mam, in deze outfit lijk je echt een stuk slanker!”. Tja, dan moet je hem eigenlijk wel aanschaffen toch? 😉

Ik heb hier de Shirt Romy Solid Jersey Black in maat L aan. Hij valt goed op maat maar heeft niet extreem veel stretch. Hang je een beetje naar de grote L toe, dan is een XL wellicht prettiger. Daarbij heb ik de Skirt Zipper Gardenia Black in maat L. Valt goed op maat en ik vind hem echt heerlijk zitten. Lekkere joggingstof met een brede band bij de buik. De details van de touwtjes met kralen en het ritsje bij het zakje zijn erg leuk. Ontzettend verliefd op dit rokje!

Tante Betsy Rokje

En mijn Sendra laarzen weer uit de kast getrokken. Ik moet ze eigenlijk even naar de schoenmaker brengen voor een nieuwe zool aan de binnenkant. Maar voor de foto toch maar even erbij gepakt.

De Skirt Zipper Gardenia Black kan ook perfect gecombineerd worden met roze, rode en blauwe shirts die Tante Betsy bij deze collectie erbij heeft. Ik bestelde de groene erbij en combineerde deze ook even met dit geweldige rokje. De Shirt Romy Solid Jersey Green.

Tante Betsy Rokje

Dit keer met sneakers en een zwarte panty. Ik ga nog op pad voor witte Adidas sneakers, dat vind ik bij dit rokje toch wat leuker staan. (en die lopen zo fijn!). Maar voor nu even mijn groene sneakers erbij aangedaan. (al is de kleur totaal anders dan het groen in mijn outfit, sorry!)

Tante Betsy Rokje

Je moet met het groene shirtje wel even opletten dat je de naad ónder de buste laat lopen. Ik had dat hier niet helemaal in de gaten, maar ik had het shirtje dus ietsjepietsje naar beneden moeten trekken. Maar verder een geweldig basic shirt met leuke plooitjes bij de buste. En het leuke is dat de kleuren perfect matchen bij de rokjes 😉

Tante Betsy Rokje

Het groene shirt combineerde ik ook met het andere rokje dat ik besteld, de Skirt Pixel Rose Black. Ik was niet meteen verliefd op de pixel print die in deze lichting geïntroduceerd werd. Als jurkje zou ik dat niet zo snel dragen, maar als rokje daarentegen vond ik het geweldig! In combinatie met een effen shirtje vind ik het heel vrouwelijk staan. Ik had eerst een groene panty aan willen doen, maar daar was Amy het niet mee eens, zwart vond ze mooier. 😉

Tante Betsy Rokje

Het rokje heb ik wederom in een maat L en zit prima. De rokjes vallen dus goed op maat en zitten als gegoten. Ik voel mij er helemaal prettig in!

 

Tante Betsy Rokje Tante Betsy Rokje

Het nadeel alleen van het feit dat ik de rokjes nu ook wel érg leuk vind……gevaarlijk voor de portemonnee! Want ik heb meteen naast mijn wishlist jurkjes een wishlist rokjes (en shirts) erbij. 😉

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze eerste lichting vinden van de Najaarscollectie 2018/2019 van Tante Betsy? Ook zo verliefd op bepaalde items? En het erge is, er komt nog zoveel meer leuks aan! Ik heb overigens nog veel meer outfit posts in de planning. Ik had een aantal items gekregen, wat zelf gekocht en toen het online kwam bij Tante Betsy zelf ook nog eens een flinke bestelling gedaan (waar ik niet alles van kan houden hoor, dan heb ik 3 maanden geen eten haha). Dus blijf vooral mijn blog volgen als je nog meer outfit posts wil zien!

Tante Betsy Rokje

De Tante Betsy Shirt Romy Solid Jersy kosten 39,95, Skirt Pixel Rose Black 52,95 en Skirt Zipper Gardenia Black 59,95 en zijn te bestellen bij de Tante Betsy webshop.

Wat zeggen jullie beide rokjes en shirtjes houden of niet?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply EstherK

  Ze staan je allebei ontzettend goed! Ik zeg houden!

  Fijn dat het weer beter gaat en je weer lekkerder in je vel zit. Dat straal je ook uit!

  Ik vind rokjes ook superleuk, maar bij mij kruipen ze zo ontzettend omhoog en dat is met panty in het najaar niet fijn.

  Ik vind de eerste lichting echt ontzettend leuk. Dat had ik eigenlijk niet verwacht toen ik de eerste sneakpreviews zag, maar ik ben om. De eerste jurkjes zijn gekocht.

  augustus 24, 2018 at 06:39
 • Reply Natasja

  Ze staan je echt geweldig, en jeeeej voor de roze panty! 😉 Ik ben ook gek op de rokjes van Tante, ze combineren zo geweldig!

  augustus 24, 2018 at 08:19
 • Reply Nicole Orriëns

  Oh geweldig zeg! Ik ben dol op bloemen en fijne jersey rokjes!

  augustus 24, 2018 at 09:24
 • Reply corine

  ze staan je erg leuk, je straalt helemaal!! fijn dat je veel beter in je vel zit. ik heb nu ook rokjes besteld, ga ik combineren met de sporty jackets, had een combi gekocht in het voorjaar en dat was mij heel goed bevallen

  augustus 24, 2018 at 09:28
 • Reply Caro La

  Je ziet er goed uit!!! Ik zou de rokjes en het zwarte shirt zeker houden, de groene vind ik zelf niet zo. Terwijl ik heel erg van groen houdt, maar de stof lijkt me wat te dun ofzo. Heel herkenbaar, al die wishlist. Maar mooi!!!

  augustus 24, 2018 at 09:31
 • Reply Fhathima

  Oh oh, nu heb ik inderdaad ook rokjes op mijn wish list . Ze staan je prachtig! Ik vind vooral de pixel rok verrassend mooi staan! Basic shirts combineren er prachtig bij, ik vrees alleen dat ze voor mij wat aan de korte kant zijn..

  augustus 24, 2018 at 09:38
 • Reply Sylvia W

  Heerlijk te lezen dat het goed met je gaat! Je straalt op je foto’s, het zwarte pixel rokje heb ik ook hoog op mijn lijstje staan of toch een jurkje in het Mia model? Keuzes! hihi. Qua kleuren kun je volgens mij alle kanten op en er zo iedere keer weer andere geweldige creaties mee maken, Fijn weekend x

  augustus 24, 2018 at 09:39
 • Reply Jobke

  Leuk!!! Ik zou beide rokjes houden. 😉 Leuk om weer wat outfit foto’s van je te zien. More please. 🙂

  augustus 24, 2018 at 09:58
 • Reply Daniëlle

  Jaaa houden!!
  Vooral het zwartee shirtje!!

  augustus 24, 2018 at 10:06
 • Reply Germa

  Fijn dat het beter met je gaat, leuk om weer eens wat outfit foto’s van je te zien! De items die jij draagt vind ik ook vaak geweldig. En de wat ” rustiger” (;)) combinaties… Hihi
  Het de rokjes in combinatie met zwart zijn super.
  De kleur groen vind ik wat minder staan.
  Benieuwd naar de jurkjes die je ons gaat showen

  augustus 24, 2018 at 10:46
 • Reply Ellen Jacobs

  Als echte rokjes fan ben ik heel blij met deze blog. Wat heeft Amy goed zicht op de kleur van de panty! En je ziet er ontspannen uit, goed te zien. Groetjes Ellen Jacobs

  augustus 24, 2018 at 10:50
 • Reply Neeltje

  Beide rokjes leuk met het zwarte shirtje! Dus houden

  augustus 24, 2018 at 13:15
 • Reply Maria Louisa

  Alles houden zou ik adviseren, ze staan je super, terugsturen zou eeuwig zonde zijn.

  augustus 24, 2018 at 16:09
 • Reply chucky1012

  Wat staan ze jou zo mooi!
  Mooie combinatie’s

  augustus 25, 2018 at 22:06
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge