Follow:
fashion, Outfit, Tante Betsy

Tante Betsy Dress Wen Retro Brique & leuke weetjes

Tante Betsy

Yep, wéér rood! Ik kan er niets aan doen, maar de rode jurkjes blijven mij trekken. (en de Rain jurkjes, daar ben ik ook verliefd op). Vandaag show ik de Tante Betsy Dress Wen Retro Brique, een tof jurkje met een ritsje. Een halve zippie zullen we maar zeggen. En de naam zegt het al, retro, een heerlijk retro printje om verliefd op te worden. En nu het weer wat half/half is, is de lengte van de mouw eigenlijk ideaal. Eventueel kan ik er nog een vestje overheen dragen als het iets frisser wordt. Vandaag dus dit prachtige jurkje op mijn blog én een aantal leuke ‘random facts about me’

tante betsy dress wen

Op dit moment heb ik mijn zwarte Danefae jas even gewassen in de kast gehangen en draag ik volop mijn rode nieuwe versie. Een heerlijke jas voor nu met het iets frissere weer. Het is nog nét te warm voor mijn nieuwe Tante Betsy jas, die ligt al een tijdje met smart te wachten. Die komt binnenkort zeker op mijn blog, de weerberichten voorspellen flink koeler weer!

Ik draag van de Dress Wen Retro gewoon mijn eigen maat L. Ik hoop wel dat door het gezondere eten en het meer bewegen mijn buikomvang iets afneemt. Ik vind dat namelijk in dit jurkje wel wat tekenen. Maar dat kan ook mijn kritische blik zijn natuurlijk. 😉

danefae

De Dress Wen Retro is er in 4 verschillende kleuren. Black, green en twee roodtinten. De brique (die ik draag) en de red versie lijken erg op elkaar was mij al opgevallen. De red versie heeft iets meer roze in de bloemenprint zetten. Ik moet zeggen dat ik de black versie ook nog wel errug leuk vind hoor! (maar dan moet ik toch écht die zwarte laarzen aanschaffen lol).

Uiteraard komen mijn rode Sanita laarzen bij deze outfit weer goed van pas. Ik moet zeggen dat ik ze nog steeds met liefde draag! Maar er komen binnenkort ook een paar mosgroene Clumpy’s aan. Die kon ik niet weerstaan 😉

tante betsy dress wen

Het leek mij leuk om in deze blogpost eens wat random facts about me te plaatsen. Van de week zat ik al een hele waslijst in mijn hoofd op te noemen welke ik zou plaatsen. Dus hier komen ze; Wist je datjes over mij!

Wist je dat…..

 • ik van lijstjes hou! Ik maak van alles lijstjes, wishlists, boekenlijstjes, klusjeslijstjes, boodschappenlijstjes, bloglijstjes….
 • ik maar één spelletjes app op mijn telefoon heb, maar wel verslaafd ben aan dat spel (Dragon Mania Legends)
 • ik heel erg bang ben voor spinnen
 • ik al bijna 2 jaar lang elke dag niets anders draag dan Tante Betsy, maar dan ook echt niets anders
 • ik als enige van al mijn broers en zusje geen doopnaam heb
 • ik als tiener een crush had op John de Wolf en er een grote foto van hem naast mijn bed hing
 • ik een echte huismus ben
 • ik geen planten in leven kan houden in huis
 • en eigenlijk ook geen huisdieren
 • ik mij vaak erger aan medeweggebruikers
 • ik niet van telefoneren houd
 • ik geen avondmens ben
 • maar wel een ochtendmens
 • ik constant online winkelmandjes vul en de site vervolgens weg klik
 • ik gek ben op Harry Potter
 • ik bij de Mc Donalds al sinds mijn tienerjaren altijd hetzelfde menu neem en daar nóóit van afwijk (Big Mac menu)
 • ik super snel jank bij boeken en films/series
 • ik een hekel heb aan roken
 • en aan benen scheren (al doe ik dat wel hoor, wees maar niet bang)
 • ik mijn tijd bij de parfumerie waar ik werkte rond mijn twintigste nog heel graag eens over zou willen doen
 • ik drop vies vind
 • behalve kokindjes 😉
 • ik de oudste ben van mijn vier broers en één zus
 • ik ook de enigste ben met kinderen
 • ik en mijn jongste broer 19 jaar schelen
 • en ik en mijn moeder 18 jaar
 • ik 5 jaar ouder ben dan mijn man
 • ik de film Cry Baby als tiener minstens 20 keer heb gezien
 • ik rond mijn twintigste minstens 3x per maand naar een musical ging
 • en sommige musicals minstens 5 keer heb gezien
 • en ik als een groupie bij de artiestenuitgang ging wachten
 • ik ooit paarse plukken in mijn haar heb gehad
 • ik verliefd ben op Engeland
 • ik eigenlijk niet van campingvakanties hou
 • en een beetje een luxe diertje ben als het op vakanties aankomt
 • ik nooit had verwacht dat ik mijn blog zo lang zou volhouden en ik blij ben dat ik er ooit mee ben begonnen!

Ik kan zo nog wel uren doorgaan hoor. Maar ik vind het wel mooi geweest zo….;-)

Maar mocht je nog iets van mij willen weten? Just ask!!

Dikke kus van mij

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply eva van Hijum

  ik korte tijd een heleboel aan de weet van jou, superleuk.Ik zie dat wee n aantal overeenkomsten hebben.Ik ben ook de oudste.Houd ook niet van bellen, heb ook een hekel aan benen scheren en huil ook snel bij een serie op tv.Ben bij tijden ook een huismus.
  Ik vind het jurkje je erg mooi staan.Roos staat je goed.

  oktober 28, 2018 at 15:05
 • Reply Jobke

  Leuk die feitjes! 🙂 Deze jurk staat je prachtig. Ik heb hem in het groen.

  oktober 28, 2018 at 15:17
 • Reply Sylvia W

  Heerlijk Hilde jou lijst met wist je datjes! Ik kan me goed voorstellen dat je nog wel even door kon gaan. Wie weet krijgen wij in de toekomst vervolg stukjes te lezen. Het meest grappig vind ik je crush op John de Wolf! Die ben ik wel eens tegen gekomen bij het tankstation! Uiteraard heb ik overeenkomsten met jou lijstje maar in sommige ben ik ook je echt je tegenpool. Tussen mij en mijn moeder zit ook 18 jaar, maar ik ben de jongste van 2. In mijn werk zeer gestructureerd en gepland maar verder prive niet en ben ik heel impulsief in zoverre ik die vrijheid heb met mijn 2 zoons die natuurlijk wel structuur nodig hebben en op sommige dingen gooi ik tegenwoordig de rem qua leeftijd, ik plan bij kom/quality-time voor mezelf in. Groot respect voor het bloggen en ons zo heerlijk en breed qua onderwerpen te blijven verwennen. Tja en de liefde voor Tante Betsy delen we net als grote liefde voor boots. Ik wens je een heerlijke zondag x

  oktober 28, 2018 at 15:29
 • Reply Maria Louisa Wessels

  Leuk om te weten / lezen Hilde

  oktober 28, 2018 at 16:05
 • Reply Jelka

  Ha, leuk lijstje! Ik ben ook dol op lijstjes. Overzicht! Zó nodig soms! En nu kennen we je weer een stukje beter.
  Ik heb de wen retro black. Ik zou nog heel graag deze kleur (brique) in het andere model er bij willen. Maar ja, dan moet ik wel eerst even die geldboom planten…
  Staat je weer prachtig! Mooi rood is niet lelijk. En een mens heeft nóóit genoeg rood!

  oktober 28, 2018 at 16:10
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hey Hilde, wat leuk om bepaalde dingen te lezen (nee alles is leuk om te lezen, ik bedoel meer de herkenning die ik vind bij bepaalde punten). Zo ben ik ook absoluut van de lijstjes, altijd al geweest. Mijn “to-do-list” die ik woest aantrekkelijk vind, wanneer er heel veel rode streepjes te zien zijn … Bij John de Wolf woonde ik vroeger om de hoek, een crush had ik niet op hem, ik was meer van Robbie Witschge … een huismus ben ik ook, beetje geholpen door de omstandigheden, maar ik vind het heerlijk thuis. Houtkacheltje aan, iets lekkers te drinken, beetje kletsen, koken, online shoppen of nèt niet …. maar ik hou er ook van lekker op pad te gaan, samen met mijn mannetje heerlijk genieten van wat de dag ons brengt!

  De Wen Retro Brique staat je supermooi, echt een heerlijk jurkje. Ik heb de “green” en ben er helemaal verliefd op….

  Wens je een fijne avond en tot de volgende keer (blog).

  Dikke knuffel

  oktober 28, 2018 at 18:36
 • Reply Ellen

  Heerlijk jurkje, staat goed bij jou zeker met die mooie laarsjes.
  Jouw blog altijd leuk. Grappig al die feitjes zo op een rij.

  oktober 28, 2018 at 19:07
 • Reply Esther

  Hoi Hilde,
  Wat leuk zeg… wat een herkenning..
  Ik kies al heel vaak stomtoevallig dezelfde jurkjes als jij ( houdt ook van rood), draag dezelfde rode danefea jas .. kon me herkennen in veel wist je datjes.. ( maar niet die van John de Wolff brrr).. wel de musical, de lijstjes , de medeweg gebruikers, en de niet camping vakanties
  Leuk hoor !

  Groetjes Esther

  oktober 28, 2018 at 20:32
 • Reply esther messing

  Wat leuk om zo wat meer over je te weten komen. En sommige dingen zijn zo herkenbaar. Het jurkje staat je prachtig zeker in combinatie met de rode clumpy’s.
  Liefs Esther

  oktober 28, 2018 at 21:25
 • Reply chucky1012

  Prachtige outfit heb je aan
  Leuk om deze feitjes te weten van jou.

  Xoxo

  oktober 29, 2018 at 06:56
 • Reply Dagmar

  Wat een leuke ‘ weetjes’ – en de jurk staat je prachtig! Ik heb deze ook; moest hem eerst terugsturen vanwege fout en wachten op vervangende van TB; nu gauw eens aantrekken

  oktober 31, 2018 at 19:33
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge