Follow:
fashion, samenwerking

Welke laarsjes mogen niet ontbreken in je herfstgarderobe?

We zitten nog in de nasleep van de zomer, maar soms lijkt het al volop herfst! In de winkels liggen de pepernoten alweer in de schappen en het wordt ook al weer wat vroeger donker. Samen met mijn dochters gaan we altijd even de kasten langs om weer een lijstje te maken met wat we nodig hebben (of gewoon ‘willen hebben’) voor het najaar. Ik hou van de najaarsmode. Leuke vesten, herfstjurkjes met dikke panty en natuurlijk mooie laarzen! Ik heb stiekem wel een laarzen-tic. En dat heeft Fenna van mij overgenomen. Zij heeft onlangs nieuwe Shabbies enkellaarsjes aan haar collectie kunnen toevoegen. Maar er zijn nog heel veel meer leuke laarsjes voor het najaar!

Shabbies laarzen

Ik had deze laarsjes eigenlijk voor mijzelf in gedachten, maar helaas is mijn wreef te hoog. Hier profiteert Fenna dan weer van want die past de enkellaarsjes perfect! Het mooie aan deze Shabbies laarsjes vind ik de neus van de schoen. Niet te breed en niet te puntig (zoals mijn Sendra laarzen toevallig wel hebben). Voor de variatie wilde ik daarom een beetje een ronde neus. Ook de mooie zachte kleur en de typische ‘Cowboylook’ waren voor mij de reden deze te bestellen.

Dit soort enkellaarsjes kan je heel leuk onder jurkjes en rokjes dragen. Het staat stoer en toch vrouwelijk. Ik hou echt van cowboylaarzen onder dat soort kleding. Maar het model enkellaars kan ook perfect over een jeans met smalle pijp of ónder een jeans met wijde pijpen. Dat vind ik prettiger dragen dan wat hogere cowboylaarzen.

Nou Fenna deze van mij heeft ingepikt ben ik dus online, bijvoorbeeld Omoda,  op zoek gegaan naar andere laarsjes die ik voor het najaar wel heel erg tof vind. En ja, dan is het heel lastig om niet in de verleiding te komen om ze allemaal te bestellen 😉

Leuke laarzen voor het najaar!

Taupe GABOR Enkellaarsjes 893 - larger

Deze laarsjes van Gabor vond ik ook heel mooi. Een hakhoogte waar ik wel redelijk wat uren op kan lopen, en een prachtige bruine/taupe kleur. Mijn moeder heeft meerdere paar schoenen van dit merk en is er altijd heel tevreden over. Zeker een paar laarsjes die ik zeer vaak zou dragen!

Hieronder weer een paar van Shabbies (die ik dus eerst echt moet passen om te kijken of mijn wreef erin past ;-)). Deze zijn hoger en staan ook fantastisch onder een jurk. Ik hou zo van deze bohemian stijl!

Beige SHABBIES Hoge laarzen 192020128 - larger

Ook is de hakhoogte van deze laars wat lager wat het langer lopen op de laars wat makkelijker maakt. Ik sta toch flink wat uren op een dag als ik aan het werk ben, dus dan moet ik wel schoenen die lekker zitten. Deze staan heel hoog op mijn lijstje! (ja ja, ik ben van de lijstjes ;-))

Het merk Via Vai ken ik persoonlijk niet. Maar ook zij hebben echt hele mooie laarzen in het assortiment. Ze zien er kwalitatief echt heel goed uit, en het ritsje aan de zijkant ziet er hoopvol uit. Met mijn Sendra laarzen moet ik altijd met plastic zakjes werken om in de schoen te komen. Met een ritsje is dit denk ik niet nodig!

Beige VIA VAI Hoge laarzen PAIGE RING - larger

Ook weer een laars die onder een jurk of rok super cool zal staan!

En de laatste zijn eigenlijk een beetje voor de gein, maar ook heel erg nodig in het natte Nederland! Om toch fashionable buiten in de regen te lopen heb ik ook nog nieuwe regenlaarzen nodig. En als ik dan toch zou mogen kiezen, dan worden het deze van Tommy Hilfiger!

Groene TOMMY HILFIGER Regenlaarzen TH HARDWARE RAINBOOT - larger

Met deze laarzen zou ik met elke regenbui lekker buiten gaan wandelen 😉

Heb jij nog mooie laarzen op het oog voor het najaar?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply nicole

    Wat een leuke laarsjes zijn dat! Ik houd van de western look. Zelf draag ik wel iets hogere; enkellaarsjes vind ik lastiger.

    september 3, 2021 at 10:30
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge