Follow:
beauty

Opruim-Challenge: Beauty producten minimaliseren. Doe je mee?

Ik ga de komende maanden een challenge met mijzelf aan! Ik wil zo min mogelijk beauty producten kopen, en eerst zoveel mogelijk opmaken. Om mijzelf hierin te stimuleren plak ik er een challenge aan vast. Elke maand selecteer ik een groepje producten uit mijn voorraad en probeer die als eerste op te maken. Ik heb namelijk een flinke voorraad en ik ben bang dat er anders producten weggegooid moeten worden omdat ze bedorven zijn. Doen jullie mee?

Afgelopen februari werd onze badkamer verbouwd en heb ik een aantal lades met beauty producten leeggegooid in tasjes om even op te bergen totdat de nieuwe badkamer er was. Die tasjes kwam ik dus onlangs tegen, oeps! Ik heb dus een flink aantal producten uit die tasjes gevist, die moeten op!

Ik heb bij deze groep producten 4 maskers zitten. Allemaal al aangebroken en die moeten dus op. Ik vergeet vaak een masker te nemen, dus door ze nu écht als een challenge te gaan gebruiken denk ik ook dat ik zeker vaker een masker ga gebruiken de komende weken. Ook heb ik een stapeltje proefjes erbij zitten, daar kom ik namelijk ook in om. Deze ga ik ook tussendoor opmaken.

De producten die voor deze maand in mijn challenge zitten zijn:

 • Catrice lipstick
 • stapeltje proefjes
 • Filorga Meso Mask
 • The Body Shop Polynesian body olie
 • Douglas gezichtsscrub
 • Vichy oogcrème
 • Etos primer
 • The Body Shop Honeymania edt
 • The Body Shop masker
 • The Body Shop Shea boter bodylotion
 • The Body Shop Honeymania Body Butter
 • Novexpert masker
 • Mineral Care masker
 • The Body Shop body mist
 • Salt of the Earth deo

Dit zijn de producten die ik hopelijk deze maand op kan maken of in ieder geval een flink eind kan opmaken. Op deze manier probeer ik verspilling tegen te gaan (dat ik het moet weggooien omdat het bedorven is) en mijn voorraad te minimaliseren. Ik ben heel benieuwd hoever ik kom.

Doen jullie mee?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply chucky1012

  Mooi producten en fijn om te zien wat jij zoal aan beautyproducten gebruikt
  Veel succes….

  Happy Friday

  oktober 26, 2018 at 06:40
 • Reply Bianca

  Ga je niet shoppen in Engeland? Lijkt me heel moeilijk als je daar ben. Ik heb dat altijd bij de DM dan kan ik me niet inhouden. Maar ik ben het met je eens, het is zonde als het niet meer goed is.

  oktober 26, 2018 at 08:37
  • Reply hillybillybeauty

   Ik mag in Engeland wel wat shoppen. Maar wel bewust. Dus alleen merken die in Nederland niet verkrijgbaar zijn oa. En niet teveel 😉

   oktober 26, 2018 at 09:22
 • Reply Bianca

  Heerlijk hoor Engeland. Alvast veel plezier!

  oktober 26, 2018 at 09:33
 • Reply Jessica J.

  Ik heb laatst onze badkamerlades uitgemest en alle producten die ik niet gebruik of die vervallen zijn, weggedaan. Luchtte wel op, moet ik zeggen. Ik probeer ook even niets nieuws meer te kopen, hoewel ik daarnet zag dat het sale is bij Holland & Barrett … :’)
  Jessica J. onlangs geplaatst…De voor- en nadelen van gelnagelsMy Profile

  oktober 26, 2018 at 09:57
 • Reply Nicole Orriëns

  Beauty producten opmaken zie ik regelmatig op blogs voorbij komen. Zelf heb ik er niet zoveel omdat ik eigenlijk alleen doucheschuim en shampoo gebruik voor de persoonlijke verzorging : )

  oktober 26, 2018 at 10:53
 • Reply sabrina

  Ik hou van zulke challenges! Ben benieuwd hoe het je afgaat!

  november 8, 2018 at 22:47
 • Reply Carolien

  Wat een super goed idee! Ik heb echt zoveel liggen dat ik zelfs een aantal dingen wil gaan weggeven omdat ik het zelf toch niet op krijg. Maar dit idee is ook super goed! Krijg je gelijk overzicht van wat je allemaal hebt (en zie je gelijk dat het veel te veel is) ik heb bijvoorbeeld al 17 flessen treaclemoon douchecreme staan. Belachelijk veel maar zo staan er nog veel meer dingen in de kasten. Straks maar gelijk een begin maken.
  Carolien onlangs geplaatst…Mijn favoriete deodorant van Lady speed stick!My Profile

  november 27, 2018 at 07:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge