Follow:
beauty, samenwerking

Wat wil ik aan mijzelf laten doen, maar durf ik niet zo goed ;-)

Hebben jullie dat ook, dat er een aantal dingen zijn waar je al heel lang over nadenkt maar niet weet of je het ooit gaat durven? En dan heb ik het niet over bungeejumpen of duiken tussen de haaien, maar iets wat je lichaam betreft. Ik ben naarmate ik ouder word een stuk ‘angstiger’ geworden voor bepaalde dingen. En toch blijven er dingen waar ik steeds weer over blijf nadenken. Ga ik het ooit doen of niet?

Laser ontharen

Dat eeuwige scheren, ik haat het! Mijn man roept al jaren dat ik het gewoon moet laten laseren. Bikinilijn, benen, bovenlip, ik zou alles wel willen laten doen. Maar waarom laat ik laser ontharen dan nog steeds onderaan mijn to do list bungelen? Het is vrijwel pijnloos, ik kan het betalen, het is ongetwijfeld in de regio te laten doen Ć©n ik ben uiteindelijk van dan vervelende scheren af! Soms snap ik mezelf niet. Misschien het feit dat het nog een beetje onbekend terrein voor mij is?

Ik heb wel besloten dit jaar mij er eens even flink in te gaan verdiepen. Desnoods begin ik met alleen mijn bovenlip. Een klein stukje lichaam om het uit te proberen. Dus Hilde, onderneem eens actie hierin en stel het niet constant uit šŸ˜‰

Een leven zonder ontharen wil toch iedereen?

Weg met die tatoeage!

Ja, ik ben ooit een beetje een rebelse tiener geweest. Ik heb in totaal 3 tatoeages. Waarvan er Ć©Ć©n eigenlijk al meteen niet naar mijn zin was. Deze is ooit gezet in een tattooshop waar ik werd getattoeĆ«erd door een leerling. Ik wilde heel graag een vlinder op mijn onderbuik (toen dacht ik dat ik voor altijd een strakke buik zou houden, haha…dom!). De vlinder is gewoon een paarse vlek met 2 voelsprieten. Echt super lelijk! Nou staat hij op een plek die natuurlijk heel goed te verbergen is, dat scheelt. Maar blij ben ik er niet mee.

Mijn man heeft daarentegen een mega grote tatoeage op zijn bovenarm. Zijn tatoeage laten verwijderen is voor hem een must. Hij roept dit al jaren en wil hier ook echt dit jaar werk van maken. Ik denk dat ik eerst zijn ervaring en resultaat ga afwachten voordat ik zelf besluit of ik het ga laten doen. Voor mij is de drang minder omdat ik die van mij eigenlijk zelden zie šŸ˜‰

Buikwandcorrectie

Dit is iets wat ik serieus een aantal jaren geleden echt heb overwogen. Ik was toen flink afgevallen, maar mijn buik had gewoon teveel vel van de drie zwangerschappen (mijn buiken waren huge). Maar omdat wij destijds het geld er niet voor hadden heb ik het niet gedaan. Misschien achteraf ook niet zo’n drama, want ik ben inmiddels ook weer wat kilo’s aangekomen. Zo’n operatie doe je ook niet zomaar. Hier moet je echt goed over nadenken en de gevolgen van in je achterhoofd houden. Mijn moeder heeft het ooit wel laten doen en die is er flink wat weken mee zoet geweest.

Deze drie dingen zijn toch wel de acties die ik wellicht ooit wil laten doen, maar het nu nog niet durf. Heb jij ook zoiets?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge