Follow:
Outfit

Outfit of the Day: Dress Sporty Roses Black

Ik ben zo dol op de zippie jurkjes van Tante Betsy! Ik heb de Dress Sporty Roses Blue al aan jullie laten zien, en vandaag laat ik de Black versie zien! Het weer nodigde uit om weer heerlijk in het zonnetje wat foto’s te maken.

Ik draag van de Sporty Roses de maat XL. Ik vind deze prima zitten, absoluut niet te strak. Wellicht dat met 2 kilo eraf de L ook zou passen, maar voor nu vind ik dit beter zitten.

Wat ik zo gaaf van dit jurkje vind is de sportieve look die hij heeft. Ondanks de bloemen, die het jurkje een romantisch tintje geven, heeft het door de stoere kraag, de rits en de afzettingen bij de mouwen iets heel stoers en sportiefs.

Het jurkje zit overigens zalig. Hij knelt nergens, en slankt mooi af. Nu draag ik er nog een legging van de Primark bij met mijn Sendra laarzen. Maar van de zomer is dit ook een zalig jurkje om met blote benen te dragen. Niet te kort en mooi op knielengte.

En mensen, kijk! Ik heb ├ęcht een flink buikje door het veel te veel eten in de wintermaanden, maar in deze jurk is dat nauwelijks zichtbaar! Echt fantastisch!

En super handig zijn natuurlijk de zakjes. Een lipstick, mobieltje, noem het maar op, je kan het handig meenemen. Al moet ik zeggen dat ik ze meer gebruik om gewoon af en toe lekker mijn handen in te laten “hangen”.

De Dress Sporty Roses is er in meerdere kleuren en verkrijgbaar t/m maat XXL. ( niet alle kleuren zijn meer in die maat verkrijgbaar dacht ik ). Je kan de jurkjes van Tante Betsy online kopen bij Tante Betsy en andere online shops.

Op de site van Susan kan je ook foto’s zien van Susan in dit jurkje en hoe het staat als je wat kleiner bent en een paar cupmaten groter hebt dan ik. ­čśë

Wat vinden jullie van deze sportieve jurk?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Esther

  Dit vond ik ook een verassend jurkje. Ik had niet verwacht dat het wat voor mij was, maar door bloemenprint was hij toch echt wel heel leuk. Echt een aanrader! Jouw staat hij ook super mooi!

  maart 31, 2017 at 10:21
 • Reply Nancy

  Ziet er top uit!

  maart 31, 2017 at 13:36
 • Reply chucky1012

  Echt prachtig!

  maart 31, 2017 at 14:08
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Whahaha heerlijk! Wat zijn ze mooi h├Ę, ik heb hem nu in drie kleuren en ben er heel blij mee.
  Deze staat je ook gaaf en met die Sendra boots mooii! Ja mij past ie ook in XL (deze valt in de grote maten wat kleiner) en zelfs met cupmaat 85G whahaha, wel met iets extra hulp ;).
  Dat vind ik zo fijn aan de Tante Betsy jurken dat ze heerlijk mee rekken, ik heb altijd L in mijn jurken (eigenlijk ben ik een XL die zich in een L perst ;)). Ze vallen als 42/44 en ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld in kleding als in Tante Betsy.
  Geniet ze! Dikke knuffels
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Dress Betsy Poppy and running like crazyMy Profile

  maart 31, 2017 at 16:18
 • Reply Jouvence

  Wat een ontzettend leuk jurkje, staat je goed! Hij lijkt me echt lekker zitten. xx

  maart 31, 2017 at 19:58
 • Reply Maxime bouman

  Heel leuk vind ik hem! Leuk voor zowel zomer als winter!

  maart 31, 2017 at 22:18
 • Reply Petra van Vliet

  Staat je goed Hilde! Je zou niet denken dat je hier XL draagt!
  Ik heb de Sporty Roses Blue besteld (in L) en ben zo benieuwd! Hopelijk kan ik vanmiddag lekker passen Ôś║

  april 1, 2017 at 08:17
 • Reply Astrid Houtman

  Moooooi!!!! Dit model is ook voor mij gemaakt, ben bang dat het niet bij de groene die ik nu heb blijft

  april 1, 2017 at 09:30
 • Reply Deb

  Wat een super leuke jurk! Staat je heel goed! Fijn dit soort jurkjes die afkleden, altijd goed om te weten.

  april 1, 2017 at 21:28
 • Reply Nicolette

  Staat je ook erg leuk!
  Wat een heerlijk jurkje is dit!
  Heb hem in het groen en zou alle kleuren hiervan wel willen hebben!
  Maar ja, moet ik eerst nog die geldboom vinden! Haha!

  april 1, 2017 at 23:01
 • Reply Carola

  Wat is ie leuk h├Ę. Ik heb xxl en dus moest ik dit jurkje overslaan dit jaar want hij wordt n maat groter geadviseerd. Maar er is nog genoeg leuks over

  april 2, 2017 at 09:00
 • Reply Astrid

  Deze staat je ook prachtig Hilde!
  Astrid onlangs geplaatst…Makeup Revolution Light and Shade palette reviewMy Profile

  april 3, 2017 at 03:42
 • Reply Evelien

  Wat een leuk jurkje is dat zeg, hij heeft niet alleen een mooi model en printje, hij staat je ook onwijs goed. Heerlijke foto’s ook!

  april 4, 2017 at 21:18
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge