Follow:
fashion, samenwerking

Met deze schoenen ben je klaar voor de zomer!

Ben jij al klaar voor de zomer? De eerste zonnige dagen van het jaar inspireren velen van ons om eens even de kledingkasten in te duiken, en te zien wat daar nog qua zomerkleding in te vinden is. Welke kledingstukken gaan we ook deze zomer graag weer dragen, en welke hebben we heel de winter niet bepaald gemist, en kunnen op weg naar een andere bestemming? Als je op deze manier kritisch door je kledingkasten heen gaat, kijk dan ook meteen even naar je schoenen. Heb je nog goede zomerschoenen in huis, die passen bij de kleding die je nog hebt hangen, of die je inmiddels misschien nieuw hebt gekocht? En zijn deze ook geschikt voor alle activiteiten die je deze zomer wilt gaan ondernemen? Zomerschoenen zijn over het algemeen wat minder stevig, en wat minder goed geschikt om veel mee te lopen dan bij winterschoenen het geval is. Toch zijn er genoeg schoenen te vinden die en lekker zomers zijn én geschikt zijn om meer dan vijf meter mee te lopen.

Laat die voeten maar luchten

In de zomer vinden we het vooral fijn om niet al te warme schoenen te dragen. De voeten lekker laten luchten, daar houden we van, zeker als de mussen dood van het dak vallen. Alhoewel het woord sandalen dames niet altijd enthousiast maakt, we associëren ze nog wat te vaak met de wat lompe exemplaren die biologiedocenten dertig jaar geleden zo graag droegen, is dat niet helemaal terecht. Er zijn tegenwoordig volop sandalen te koop, met en zonder hak, die zowel lekker luchtig als ook echt mooi zijn.

Zoek je sandalen waarmee je niet alleen beeldig op een zonnig terras of lekker op het strand kunt zitten, maar ook nog een beetje lekker op kunt lopen? Kies dan voor een niet al te dunne zool. Sandaaltjes met hele dunne zolen zijn prima voor hier en daar een paar meter, maar zeker niet om wat langer op rond te stappen. Sandalen met een dikkere zool of zelfs een lage sleehak zitten dan veel beter. Je zal zien dat comfort en stijl moeiteloos hand in hand kunnen gaan.

Een beetje chique, maar vooral zomers

Waar sandalen fijn zijn voor de zomer, worden zij niet overal als even passend gezien. En soms heb je er zelf misschien ook geen zin in om met blote tenen of grotendeels blote voeten rond te lopen. Dat is precies de reden waarom espadrilles dames zo blij maken.

Deze schoenen zijn wat meer gesloten, maar dan wel gemaakt van heel luchtig materiaal. Zo luchtig dat ze vaak niet onderdoen voor sandalen, maar wel net wat chiquer ogen. Prima voor naar je werk, maar ook zomers genoeg om naar het strand of het terras te dragen. Laat die zomer maar komen!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge