Follow:
schoonmaaktips

Mijn schoonmaakroutine en favoriete producten van dit moment

Persoonlijk vind ik het altijd erg leuk om blogs te lezen of Instagram foto’s te bekijken van favoriete schoonmaakproducten van mensen. Mijn proWIN blogs zijn op mijn blog ook de meest gelezen blogs van afgelopen jaar. Blijkbaar zijn er meer mensen zoals ik die het fijn vinden om tips te krijgen over het huishouden. Ik wissel veel van schoonmaakproducten. Ik vind het leuk om steeds iets nieuws uit te proberen en sta altijd open voor tips. Op dit moment zijn dit mijn favoriete dagelijkse schoonmaakproducten.

The Pink Stuff van Stardrops

Dit potje is helaas niet in Nederland te koop, daarvoor moet je naar Engeland of zoeken naar Engelse webshops die naar Nederland verzenden (The Poundshop!). Dit potje kost 1 pond en is multifunctioneel. Ik gebruik het vooral om mijn wasbak en kookplaat mee schoon te boenen. Het laat alles weer super glanzen!

Scrub Daddy

Ook dit vrolijke schuursponsje komt uit Engeland en is voor mij de perfecte buddy bij mijn The Pink Stuff pot. Deze Scrub Daddy sponsjes zijn een hype onder de Engelse schoonmaakaddicts! Ik kocht in November bij een Engelse winkel een speciale kerstset met 3 Scrub Daddy’s erin. En ik gebruik ze ontzettend vaak!

Albert Heijn schoonmaakdoekjes

Ideaal voor de wc! Ik doe hier dagelijks de wc brillen mee. Ook als er gemorst is op het aanrecht en ik het even snel wil weghalen gebruik ik dit soort doekjes. Makkelijk en snel, ik hou ervan!

Glorix wc gel

Wat ruikt deze lekker!! Helaas hebben wij in Nederland niet echt schoonmaakproducten die aanhaken met de kerst en de winter. Geen Limited Editions met leuke kerstafbeeldingen. Maar deze is voor mij ook een favoriet! Elke dag als ik de wc schoonmaak doe ik deze van Glorix in het toilet. En het ruikt heerlijk fris!

Dettol all in one desinfectant spray

Lieve mensen van Dettol, ik wil deze spray ook in Nederland! Ik gebruik deze voor de bedden in huis. Elke ochtend sla ik de dekens even open en spray ik het matras even in. Ook bij het verschonen van de bedden wordt het matras behandeld. Het ruikt fris en doodt bacteriën. Ideaal!

En ze hebben in Engeland nu ook een speciale kerst special! I love it!

Zoflora

Mijn absolute verslaving! Ik schreef al een blog over Zoflora, wat je er allemaal mee kunt doen. Maar ik gebruik dit dus dagelijks.

Op dit moment ben ik natuurlijk helemaal in de winter-en kerstgeuren.

Flash Limited Edition

Deze allesreiniger nam ik ook mee in November en ik baal dat ik door het gewicht maar één fles kon meenemen. Deze ruikt zo ontzettend lekker!! Ik gebruik deze elke dag om mijn aanrecht en meubels mee af te nemen. De geur is echt winters!!

Super Finn Dishwasher gel

Deze roze gelly zag ik bij de Action liggen. Mijn vaatwasser heeft soms de neiging om niet alles helemaal schoon te krijgen. Er komen een soort zandkorreltjes in de mokken en het ruikt niet fris. Ook al reinig ik de vaatwasser elke maand, gebruik ik zuiveringszout en glansspoelmiddel. Nu doe ik bij elke draaibeurt een beetje van deze gel aan de binnenkant van de deur en is mijn vaat veel schoner. Ideaal!

1001 Carpet Fresh Limited Edition Frosted Winter Berries

En mijn laatste favoriete product van dit moment. Helaas is deze bijna op! Maar ik heb bij een Engelse webshop nog 2 kunnen bestellen. Ik heb in de woonkamer een kleed liggen die ik elke dag met de stofzuiger aanpak. Daarna spray ik deze 1001 carpet fresh erop. Het komt als een soort nepsneeuw uit de spray en je kan het direct op je tapijt of kleed sprayen. Het trekt vanzelf in en je kleed/tapijt ruikt zalig! Het reinigt de bekleding van vieze luchtjes. Geweldig product!

Dit zijn op dit moment mijn favoriete schoonmaakproducten. Ik hoop dat in Nederland ook wat meer betaalbare leuke schoonmaakproducten komen zoals ik hierboven heb laten zien. In Nederland willen we toch ook een lekker schoon huis?!

Wat zijn jou favorieten?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Liliane Velders

  Tof artikel! Ik hou ook van zoflora!
  Welke Engelse webshops gebruik jij?

  april 15, 2021 at 18:31
  • Reply hillybillybeauty

   Hi, Ik heb de laatste keer dat ik in Engeland was zoveel meegenomen dat ik voorlopig niet online hoef te bestellen. Dus ik zou voor nu ook even niet weten welke webshops op dit moment naar Nederland leveren en welke het goedkoopste zijn 😉

   april 15, 2021 at 18:57

  Leave a Reply

  CommentLuv badge