Follow:
lifestyle, schoonmaaktips

V7 UNIVERSELE bezem – onmisbaar in het huishouden!

proWIN universeel bezem

Soms denk je dat je kleed of vloerbedekking helemaal schoon is na het stofzuigen, maar je zal zien dat je met de V7 UNIVERSELE bezem nog de kleinste stofdeeltjes en haren bij elkaar kan vegen. Ik heb natuurlijk 2 dochters met lang haar, en mijn eigen haar is ook wat langer, en op de plekken in huis waar kleden liggen kan ik nu met deze bezem met statische lading perfect alle haren bij elkaar vegen. Ook ideaal in huishoudens met honden en/of katten!

V7 UNIVERSELE bezem

proWIN universeel bezem

De bezem is ideaal om buiten en binnen mee te vegen. Denk aan alle bladeren in de tuin, de auto sneeuwvrij maken, het kunstgras borstelen en het aanvegen van je oprit. Het kan allemaal met de UNIVERSELE bezem. Ook in huis is de bezem prima te gebruiken zowel op kleden en vloerbedekking als op alle andere gladde oppervlakken.

Toen ik deze foto die hieronder staat op Facebook voorbij zag komen wist ik dat ik deze bezem moest hebben. šŸ˜‰

proWIN universeel bezem

Dit probleem had ik altijd met de matten bij de voordeur en keukendeur. Met een stofzuiger kreeg ik de haren gewoon niet goed weg. Nu met de V7 UNIVERSELE bezem is het een fluitje van een cent!

proWIN universeel bezem

Onze mat in de keuken…

proWIN universeel bezem

EĆ©n keer met de universele bezem eroverheen…

proWIN universeel bezem

En kijk eens wat een haren ik nog bij elkaar weet te vegen.

Door statische lading worden (huisdier)haren, pluisjes, stof en confetti makkelijk meegenomen. Bij het vegen sluiten de v-vormige borstelharen en wordt zelfs het fijnste stof meegenomen. De vorm van de bezem voorkomt het opwaaien van stof tijdens het vegen.

Deze bezem is ook onmisbaar in kapperszaken en dierenwinkels. Je kan je zaakĀ  hier perfect schoon mee houden.

De telescoopsteel kan je in lengte verstellen en kan ook compleet ingeschoven worden. Dit maakt de bezem ook ideaal om mee te nemen op vakantie.

ProWIN zou proWIN niet zijn als deze bezem ook nog eens in diverse kleuren verkrijgbaar zou zijn. Ik heb zelf een neutrale genomen, maar de felle kleuren zijn ook wel erg aanlokkelijk.

proWIN universeel bezem proWIN universeel bezem proWIN universeel bezem proWIN universeel bezem

100% hygienisch omdat de rubber bezem makkelijk afgespoeld kan worden, verder is de bezem hitte-, koude-, UV- en zuurbestendig. De bezem heeft ook nog een rubberstrip en kan dus ook als trekker ingezet worden.

Op een Facebookgroep over schoonmaaktips kwam een keer de vraag voorbij hoe mensen met honden hun kleden nou goed konden schoonhouden van hondenharen. Diverse keren werd de V7 UNIVERSELE bezem genoemd als de perfecte bezem. Dus er zijn al diverse tevreden gebruikers!

De V7 UNIVERSELE bezem kost ā‚¬38,90. Voor informatie over het aanschaffen van de bezem kan je mij een mailtje sturen (hildestolk@hotmail.com)

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Richard Gollin

    Waar kan ik de losse steel met schroefdraad kopen voor de probin rubberen bezem

    februari 28, 2021 at 21:23
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge