Follow:
fashion, samenwerking

Mooie fashion musthaves voor de winter

Al een paar ochtenden moet ik volledig ingepakt op de fiets de jongste naar school brengen. Terwijl wij met onze fiets over de knisperende fietspaden fietsen krijg ik al helemaal zin in de winter. Bij ons nieuwe huis zijn rondom heel veel slootjes. Vanmorgen zag ik het al helemaal voor me dat we als gezin daar op gaan schaatsen als het genoeg gevroren heeft. En dan klunen naar ons huis voor een warme chocolademelk met slagroom. Genieten! Terwijl ik die gezellige en sfeervolle beelden op mijn netvlies had vroren ondertussen mijn oren er wel bijna af! Tijd voor wat kledinginspiratie voor de koude maanden!

Winterjassen

Iets wat onmisbaar is in deze tijd van het jaar is een goede winterjas. Elk jaar kijk ik of wij en de kinderen een goede en vooral warme jas hebben. Dames jassen zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Amy en Fenna hebben beide een vrij dure winterjas gekocht vorig jaar. Ze moesten van mij een groot deel zelf bijleggen, maar ik vulde het tekort aan. Beide hebben een jas van Airforce, erg prijzig, maar absoluut een hele fijne jas. De jassen worden dagelijks gedragen en zien er bij allebei nog uit als nieuw. En niet geheel onbelangrijk, hij is heerlijk warm!

Hier stralen beide meiden in hun mooie nieuwe jas 😉

Zelf heb ik vorig jaar in Engeland een nieuwe winterjas gekregen van mijn moeder. Dit is meer een manteljas en heeft wel een vrij open kraag. Ook is hij niet waterdicht. Soms pik ik even de winterjas van één van mijn meiden om te dragen. Maar zelf ga ik wellicht nog even kijken voor een extra jas. Andries kocht dit jaar een nieuwe Wellington jas, hij is er helemaal mee in zijn nopjes! haha. Lekker warm voor op de fiets…

Warme laarzen/schoenen

Warme en waterdichte schoenen vind ik altijd een must in de winter. Voor de warmte heb ik jarenlang Uggs gedragen. Oké, ze zijn niet moeders mooiste, maar ze zitten heerlijk en zijn zó warm! En stiekem zit ik er toch weer aan te denken een paar aan te schaffen voor als het ontzettend koud is….sorry but not sorry

Lekkere warme laarzen zijn ook altijd fijn. Ik sta veel door mijn werk en ik heb snel koude voeten. Dus een paar heerlijke winterschoenen vind ik een must. Mijn huidige schoenen/laarzen-collectie zijn allemaal niet warm. En in veel kan ik geen warme dikke sokken dragen omdat dit gewoonweg niet past. Alleen in mijn Dr. Martens kan ik een paar dikke sokken dragen. Na een beetje speuren vond ik deze schoenen…..wellicht dat ik mijzelf deze cadeau doe voor de Kerst.

Netjes, goed profiel voor wanneer het wat glad is, én een warme voering!! Ik ben verliefd…

Warme truien en vesten

Ik ben iemand die vooral dol is op blouses. Mijn kast hangt vol met gave bloesjes met leuke prints. Maar ik merk nu dat ik het best vaak koud heb thuis! En ik eigenlijk ook niet zo heel veel vestjes in mijn kast heb hangen. Een paar leuke truien kan ik dus prima in mijn kast erbij hebben. Deze vond ik online en zijn helemaal mijn smaak.

Deze van Scotch & Soda vind ik ontzettend leuk. Ik hou van de print, de V-hals en het feit dat je hem een beetje kan ‘plooien’ rondom de buik (ik hou van het camoufleren van mijn buik-zone ;-))

Ik ben verliefd op de kleur rood, een mooie, simpele trui in mijn lievelingskleur is daarom een must.

Mijn dochters hebben allebei een trui van Daily Paper. Dat is een hit onder de jongeren en zij hadden mazzel met een tante die goede connecties heeft met de eigenaar van het merk (mazzel noemen we dat ;-)). Mijn man krijgt voor kerst ook een trui van dit merk en zelf lijkt het mij leuk om ook zo’n heerlijke chill-trui te hebben. Nou hoeft dat niet persé van dit merk hoor. Maar ze zijn wel van hele goede kwaliteit heb ik al gemerkt.

Muts, sjaals en handschoenen

Natuurlijk kan je deze winter niet zonder deze items. Ik heb al een paar heerlijke sjaals die ik al weken draag. Ik heb nog nooit een muts gedragen, maar ik denk dat ik het dit jaar wel ga doen. Mijn oren zijn al zó koud!

Ik ga lekker voor een fleurige muts die over mijn oren kan 😉

Of ik pik er eentje van mijn oudste dochter, die heeft er inmiddels een stuk of 5 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge