Follow:
beauty

Nacomi No-Rinse Avocado Olie Haar Conditioner

Nacomi

Ik hou van makkelijk. Of dit nu is met koken, kleding of beautyproducten, het mag er van mij zo makkelijk mogelijk van afgaan. Toen ik van Nacomi een conditioner in spray ontving, die ik ook nog eens in mijn haren kan laten zitten werd ik blij, heel blij! Ook beide dochters waren reuze nieuwsgierig naar dit product en daarom werd dit product door 3 kritische gebruikers onder de loep genomen.

Over Nacomi

Op de website van Nacomi probeerde ik wat meer te lezen over het merk Nacomi zelf. Helaas stond de pagina met die informatie in een voor mij zo’n onbekende taal, daar kon ik geen touw aan vastknopen. 😉

Gelukkig heeft het merk meerdere Social Media kanalen en daar kon ik mooi voor meer informatie terecht. Nacomi is een natuurlijk merk die gebruik maakt van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Nacomi test niet op dieren en is bijna 100% vegan.

Huidproblemen kunnen bij sommige mensen de kop opsteken juist door het gebruik van synthetische stoffen. Nacomi is van mening dat je daarom het beste producten voor de huid kunt gebruiken die natuurlijk zijn. En dit zal voor heel veel mensen een absolute uitkomst zijn.

No-Rinse Avocado Olie Haar Conditioner

Nacomi

De verpakking vind ik er al uitzien als zijnde natuurlijk. Ik zou een product als deze zo tegen kunnen komen bij natuur winkels voor mijn gevoel. Op de verpakking staat duidelijk welk product het is. Avocado Oil staat met grote letters op de verpakking en dat mag ook! Het staat als vierde ingrediënt op de ingrediëntenlijst en dat houdt in dat het flink aanwezig is in het product.

Keratine staat ietsje lager in de lijst, maar nog steeds op een mooie plek, dus je kan ervan uit gaan dat dit product rijk is aan mooie ingrediënten!

Nacomi

Avocado olie voedt het haar en geeft het een mooie glans. Is je haar voorzien van een kleurtje, dan beschermt avocado olie tegen de zonnestralen die de kleur kan vervagen.

Keratine herstelt beschadigd haar. Ook geeft het het haar weer glans wanneer dit dof en droog is geworden.

Nacomi

En dan nu het meest makkelijke deel! Als je je haren hebt gewassen, droog je dit aan de lucht of luchtig met een handdoek. Daarna spray je de conditioner in je haar en klaar is kees! De geur is vrij neutraal en absoluut prima te noemen.

Wat hebben wij ervaren?

Wat voor mij een groot pluspunt is, is het feit dat mijn haar niet zo zwaar werd. Van menig crèmespoeling wordt mijn haar vrij zwaar. Zeker ook omdat ik hou van volle crèmespoeling, wat dan weer het nadeel heeft van het verzwaren. De Nacomi No-Rinse Avocado Olie Haar Conditioner houdt mijn haar luchtig. Ook kreeg mijn haar een mooie natuurlijke glans.

Mijn dochters vonden dat het naast het gebruiksgemak ook het haar prima doorkambaar hield. Geen extreme klitten. Zij gebruiken de spray dan nu ook elke keer na het haren wassen.

Ook het feit dat je weet dat het een natuurlijk product is, is voor mij een groot pluspunt.

Ben je benieuwd naar de Nacomi Conditioner Spray? Je kan hem online bestellen voor 6,19 ( klik hier )

Gebruik jij altijd een conditioner?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Lonneke

  Wat fijn dat deze zo goed werkt, ik herken dat wel dat conditioner het haar verzwaard daar heb ik zelf ook vaak last van.

  april 12, 2017 at 10:03
 • Reply Lucia

  Dit zou zeker iets voor mijn haar zijn. Ik heb altijd een beetje droog en dof haar gehad en dit zou een goede aanvulling zijn op mijn hemp shampoo 🙂

  april 12, 2017 at 12:02
 • Reply Esther

  Dit klinkt goed! De moeite waard om te proberen!

  april 12, 2017 at 12:14
 • Reply jeapiebel

  Ik ben benieuwd, ga nu even de website bekijken.

  april 12, 2017 at 12:16
 • Reply chucky1012

  Klinkt goed en ik zal meteen op de website kijken die dit verkoopt 😉

  april 12, 2017 at 14:29
 • Reply Annette

  Handig, ik heb onlangs de anti-klit spray van het Kruidvat gekocht die werkt ook super.

  april 12, 2017 at 14:37
 • Reply Jessica J.

  Klinkt goed! Ik hou van leave-in conditioners! Mij lievelings van Inecto werd jammer genoeg uit de handel gehaald, dus ben ik op zoek naar een waardige vervanger.
  Jessica J. onlangs geplaatst…Coastal Living: Nieuwe Yankee Candle-geuren 2017My Profile

  april 12, 2017 at 22:32
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge