Follow:
Outfit

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Betsy Big Flower Black & Summer Cardigan Fandango Pink

Tante Betsy

Er was eens een meisje die 9 jurkjes bestelde en er van haarzelf maar 2 mocht kopen, dat ging dus finaal mis! Maar ach, do what makes you happy right? En laten Tante Betsy jurkjes mij nou ontzettend happy maken ;-). Ik bestelde oa de Dress Betsy Big Flower Black, en werd er meteen verliefd op! 

Tante Betsy

Deze jurk heb ik vandaag ook gedragen naar de begrafenis van mijn opa. Door de nette print en vrij neutrale kleuren vond ik dat prima kunnen. Het tintje roze wat erin voorkomt paste ook perfect bij waar mijn opa van hield. Hij zag mijn oma het liefst in vrolijke ( vooral rode ) jurken. ( hij had absoluut smaak! ).

Tante Betsy

De Big Flower dresses zijn vanaf ongeveer net onder de buste dichtgestikt. Dit voorkomt piepgaatjes bij bijvoorbeeld de buik en voorkomt een split onderaan. ( slim van die tante! ). Door de toevoeging van de striklint, ontzettend gave mouwtjes ( zie deze blogpost om dat goed te zien ) en roze accentjes krijgt deze jurk de echte Tante Betsy-Touch.

Tante Betsy

Maar Tante Betsy heeft iets nieuws waar ik helemaal fan van ben! Nieuwe vestjes!! Het zijn heerlijk luchtige vestjes van katoen met een prachtig motiefje. Uiteraard komen ze in diverse kleurtjes die perfect bij de jurkjes passen.

Tante Betsy

Deze vestjes zijn onmisbaar op heerlijke lentedagen, zomeravonden en de wat frissere najaarsdagen. Eigenlijk hoort elke vrouw minstens 10 vestjes in haar garderobe te hebben 😉

De vestjes zijn van 100% katoen en vallen goed op maat. Ik heb maat L en die zit perfect. Nergens te strak en ik kan hem evt ook helemaal dichtknopen.

Tante Betsy

Ik heb al meteen een aantal andere kleuren op mijn wishlist gezet die ik graag zou willen. De appeltjes-groene vind ik ontzettend gaaf ( die kleur heet Jelly Bean, super leuk! ), zo ook de Maui Blue, Grenadine, Formula One, Swedish Blue….en dan heb ik ze eigenlijk allemaal bijna gehad, whaha.

tante betsy

Ik ben nog steeds zo ontzettend happy met alle nieuwe jurkjes die deze collectie heeft. Ik kan nog dagelijks in de webshop kijken en dan ontdek ik steeds nóg meer moois. En dan te bedenken dat er nog wat nieuwe items aankomen de komende tijd, maak me gek!

Bekijk alle gave jurkjes en vestjes online in de shop van Tante Betsy

Dress Betsy Big Flower Black ( 89,95 ), Summer Cardigan Fandango Pink ( 54,95 )

Wat vind jij van deze outfit?

Liefs Hilde

** Het vestje heb ik ontvangen **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Romy

  Wat een superleuk jurkje, vooral zo in combinatie met het vestje! Lekker vrolijk, maar ook stijlvol! Gecondoleerd nog met je opa!
  Romy onlangs geplaatst…5x waarom ik vrolijk word van fotograferenMy Profile

  april 11, 2017 at 19:41
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Jaaa zo zou ik de jurk ook dragen met mijn mooie roze Tante Betsy vestje. Ik heb dezelfde jurk besteld en hij is gaaf! Ik heb hem wel nog niet aangehad, maar idd voor een begrafenis/crematie zekers geschikt vooral als opa van kleur houdt. Heel veel sterkte lieverd! Dikke knuffels van mij
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy goes greenMy Profile

  april 11, 2017 at 20:30
 • Reply Nicolette

  Oh deze jurk is ook zoo gaaf! Zou hem ook wel willen hebben! Tja, welke jurk niet?!
  Erg leuk die combinatie met roze. Vind die vestjes ook zo leuk en zou ook wel alle kleuren willen hebben! 😉 Helaas heb ik geen geldboom….. :/
  Sterkte met het verlies van jouw opa.
  groetjes, Nicolette 🙂

  april 12, 2017 at 00:52
 • Reply Esther

  Nog heel veel sterkte met het verlies van je opa!

  Wat staan die doorknoopjurkjes jou mooi! Ik had met de bij jouw gewonnen bon ook een vestje besteld (de groene!), maar het model was voor mij te lang! Helaas! Gelukkig is er nog genoeg keuze uit heel veel moois!

  april 12, 2017 at 12:17
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge