Follow:
beauty

Prachtige nieuwe producten van hannah!

Hannah

Dat hannah prachtige producten in haar assortiment heeft heb ik al mogen ervaren. Zo mocht ik hannah Cleansing Clayhet hannah Opulence Serum en oa ook het hannah Hydro Mask uitproberen. Alle producten bevielen mij super goed. Ik kon dan ook niet wachten om deze 2 beauties te gaan gebruiken.

hannah Primum Elixer

Hannah Primum Elixer

Een peeling heeft mij altijd geboeid. Ik scrub namelijk heel erg graag, maar een peeling is misschien nog wel extra effectief. Het hannah Primum Elixer is een milde peeling die toch heel effectief is. De peeling is op basis van 10% Amandelzuur. Dit geeft de huid een frisse en jeugdige look. Het dringt minder diep door in de huid dan bijvoorbeeld Glycolzuur, waardoor deze minder rood zal zijn en er geen extra gevoeligheid van de huid door UV-straling ontstaat.

De hannah Primum Elixer is een peeling die ook het hele jaar door te gebruiken is. In de zomermaanden wordt wel geadviseerd er een SPF overheen te gebruiken. De peeling is zo mild dat zelfs gevoelige huidjes, bijvoorbeeld een huid met rosacea, het kunnen gebruiken.

Hannah Primum Elixer

De Primum Elixer is zeer makkelijk in gebruik. Je brengt het aan na het reinigen, goed inmasseren en daarna breng je je verzorging aan. Ik schrok de eerste keer wel een beetje omdat het elixer heel warm werd bij het gebruiken. Hierdoor merk je wel meteen dat de peeling écht wat doet! Mijn huid werd al vrij snel weer “normaal” van temperatuur gelukkig. 😉

Ook de oudere huid kan het Primum Elixer heel goed gebruiken. Het werkt verminderend en ter voorkoming van hyperpigmentatie en zorgt voor een voelbaar én zichtbaar stevigere huid!

hannah

Het Primum Elixer komt in een handig pompje zodat je heel goed kan doseren. Hygiënisch en super handig!

Amandelzuur heeft ook krachtige antibacteriële eigenschappen, die heel nuttig zijn bij de behandeling van, of het voorkomen van onzuiverheden. Primum Elixer helpt hierdoor tevens bij het reguleren van de talgproductie en het verminderen of voorkomen van acne.

Gebruik

primum elixer

hannah Primum Elixer is een kuurproduct. Afhankelijk van de huidconditie kan de peeling 3, 5 tot 8 dagen achtereen gesloten gebruikt worden. Ik heb de peeling nu 2 x 3 dagen in de avond gebruikt en mijn huid knapt er echt van op! De geur is typisch hannah vind ik, heel prettig. Ik heb geen onzuiverheden gekregen en mijn huid straalt! De periode dat ik de peeling nu heb gebruikt was best intens met het overlijden van mijn opa, maar ondanks het vele verdriet ziet mijn huid er toch stralend uit. En dit komt zeker door het Primum Elixer!

hannah Brilliant Touch

Hannah Brilliant Touch

Nóg een pareltje van hannah is de Brilliant Touch. Een soort Perfect-Selfie-Product! De Brilliant Touch zorgt voor een egale en gave huid, verheldert de teint en bestrijdt rimpels en fijne lijntjes. Maar de Brilliant Touch doet nog veel meer.

De unieke revolutionaire formule bevat Lumière, een wit diamant poeder. Dit luxueuze poeder zorgt voor een direct soft focus-effect dankzij de lichtweerkaatsende werking. Hierdoor krijgt de huid onmiddellijk een gave, opvallend heldere én mooie egale uitstraling, zelfs zonder make-up!

Brilliant Touch

De Brilliant Touch werkt op langere termijn ook tegen rimpels en huidverslapping. Ook bevat Brilliant Touch een lage concentratie siliconenolie. Deze olie vult kleine oneffenheden onmiddellijk op waardoor de teint perfect egaal en gematteerd is.

Brilliant Touch

Gebruik

De Brilliant Touch breng je aan als een soort make-up primer. Zodra je je laatste stap in je huidverzorging hebt gedaan, breng je de Brilliant Touch aan op je gezicht, hals en decolleté. Zodra het is ingetrokken kán je je make-up aanbrengen en heb je de perfecte primer. Maar ook zonder make-up zie je er stralend uit. Wát een prachtig product!!

Beide producten kan je echt pareltjes noemen! Wil je je huid eens goed verwennen met mooie producten? Dan kan ik deze 2 hannah producten absoluut aanraden.

Je kan de Hannah producten krijgen via de Hannah Huidcoaches of op de hannah websith

Ben jij bekend met het merk hannah?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Jessica J.

  Lijkt me een raar gevoel, dat opwarmen! Maar inderdaad, dat voel je dat het ook echt wat doet. 🙂 Fijn dat ze hun werk zo goed doen!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Coastal Living: Nieuwe Yankee Candle-geuren 2017My Profile

  april 13, 2017 at 10:36
 • Reply Yvonne

  Klinkt goed! Ik ben op dit moment dol op hyaluronzuur. Dit gebruik ik soms samen met glycolzuur (glycolzuur eerst). Onder mijn gewone verzorging (dag- of nachtcrème). Mijn huid werd opeens droger en (daardoor?) rimpeliger. Ik merk verschil! Wel een hoog percentage gebruiken, of in elk geval een product waarin het zuur bovenaan de ingrediëntenlijst staat vermeld. Zelf gebruik ik nu Collistar hyaluronic van de pure actives lijn. 🙂

  april 13, 2017 at 12:54
 • Reply chucky1012

  Het klinkt goed en wat een techonologie op het gebied van beauty 😉

  april 13, 2017 at 15:58
 • Reply YuStSoMe

  Ik ga er volgende week eens naar kijken! Shame on me, maar ik wilde iets anders graag testen.
  Bij Hannah koop je eigenlijk altijd een prachtig product!

  april 13, 2017 at 20:20
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge