Follow:
fashion, kids

Nieuwe collectie Nik & Nik kinderkleding

nik&nik

Ik denk dat veel moeders zich zullen herkennen in het feit dat het gewoon soms leuker is om voor je kinderen te shoppen dan voor jezelf. Aangezien mijn meiden inmiddels zelf beslissen wat ze dragen en kopen heb ik alleen Thomas nog om kleding voor te kopen. Hij vindt alles prima en daar ben ik blij om. Ook heb ik een hele lieve moeder die af en toe met kleding voor Thomas aan komt zetten. Zij liet mij kennis maken met het Nederlandse merk Nik & Nik van Nikkie Plessen. Een ontzettend leuk merk met kleding voor zowel jongens als meisjes. En laat de jongenskleding nou echt helemaal mijn smaak zijn! Lekker stoer! Thomas showt 3 kledingstukken uit de nieuwste collectie.

nik&nik

Deze polo (Pasquale) vond Thomas meteen geweldig. Door de camouflage print lekker stoer en de kleuren staan Thomas ook super. Thomas draagt van het merk Nik & Nik maat 12 wat overeenkomt met 152. Ik vind het fijn als de kleding wat oversized is op het moment dat je het aanschaft. Het staat prima en je kan er soms een jaar mee doen voordat ze eruit zijn gegroeid. En aangezien Thomas flink groeit de laatste tijd zou ik het zonde vinden als hij er al zo snel uitgegroeid zou zijn.

nik&nik nik&nik

Het blauwe randje langs de kraag en de mouwen geeft deze polo iets extra’s. Net dat beetje extra kleur aan de polo. Voor nu is de polo nog prima zo te dragen. Als het kouder wordt kan deze polo ook leuk onder een trui met het kraagje over de hals van de trui heen.

Deze polo kost 44,95 en is nog in diverse maten verkrijgbaar bij SoMuch Fashion.

nik&nik

Thomas heeft een lichte huid en met zijn blonde haar staan ‘harde’ kleuren hem goed. Een zwarte trui mocht voor aankomend najaar natuurlijk niet ontbreken. Ook deze is in maat 12 en (nu nog) lekker oversized. Toen ik hem bij Thomas aandeed voor de fotoshoot wilde hij hem eigenlijk niet meer uit doen. Hij vond hem heerlijk zitten!

nik&nik

De teksten op de kleding van Nik & Nik zijn kort en stoer. Nou is Thomas geen knulletje die vaak ‘nee’ zegt tegen ons, maar daarom vond ik deze tekst op de sweater juist gaaf. Hij laat op deze foto meteen even zien dat er niet met hem te sollen valt. 😉

nik&nik

(maar eigenlijk is het gewoon een lief en zacht ventje….;-))

Een andere gave sweater van de nieuwe collectie is deze.

Heel simpel van design, maar daarom ook erg leuk!

En om in de kleur blauw te blijven…..

nik&nik

Thomas draagt hier het Pim T-shirt. Een leuk en stoer shirt waarvan de achterpand wat langer is. Hierdoor heb je geen last van een blote onderrug bij bijvoorbeeld het fietsen. Super slim!

nik&nik

nik&nik

T-shirts draagt Thomas eigenlijk ook het hele jaar door. Als het kouder is lekker een vest eroverheen en klaar! En leuke vesten, dát heeft Nik & Nik ook!

Het moge duidelijk zijn dat voor jongens er super stoere en gave kleding bij zit in de nieuwe collectie van Nik & Nik. En voor meiden is er ook ontzettend veel moois te krijgen. Hier een kleine greep uit de nieuwe collectie!

Nik & Nik is oa verkrijgbaar bij SoMuch Fashion.

Ben jij bekend met het merk Nik & Nik?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Mooie stoere kleding!

  september 13, 2018 at 06:30
 • Reply Jobke

  Ja, super leuk merk! Ik vind mijn oudste erg nog net iets te jong voor. Weet ook niet of het er in haar maat is. Maar voor kinderen van Thomas z’n leeftijd vind ik het heel leuk.

  september 14, 2018 at 20:37
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge