Follow:
beauty

Nieuwe Treaclemoon producten!

treaclemoon

“As she built a castle in the sand, the waves kissed the sea shore and the rhytmic sound and salty air cleansed her weary mind. She loved the sea and mysteries.” Dit soort poëtische teksten zijn voor mij een extra touch op de producten van Treaclemoon. Elke keer als ik een verpakking van Treaclemoon in mijn handen heb móet ik de tekst even lezen. Ik vind het geweldig! Dus met nieuwe producten in het assortiment was ik nieuwsgierig naar de teksten, maar ook naar de heerlijke geuren!

treaclemoon

Om nog heerlijk na te genieten van al het moois wat de zomer heeft gebracht heeft Treaclemoon een paar heerlijke producten met geuren die je extra laten nagenieten. Een aantal heerlijke ‘feel-good’- producten!

Er komen 2 heerlijke nieuwe Creamy Shower Mousses in de geuren: Sugared Grapefruit Sunrise en Iced Strawberry Dream. Naast deze twee heerlijke doucheproducten zijn er maar liefst 3 nieuwe body lotions in aantocht: Calming Sea Secrets, Happy Melon Sorbet en My Coconut Island.

Alle producten van Treaclemoon zijn dierproefvrij, vrij van siliconen, parabenen en minerale oliën. Deze producten zijn daarom ook zeer geschikt voor veganisten. En wat ik bij het merk Treaclemoon ook gaaf vind is de vormgeving en vrolijke kleuren. Dit samen met de mooie teksten op de verpakking maakt het merk ook zeer geschikt om cadeau te geven! (en dan het ik het nog niet eens over de aantrekkelijke prijs).

Treaclemoon Sugared Grapefruit Sunrise Shower Mousse – 200ml/5,99

treaclemoon

Een shower mousse vind ik heerlijk. Het idee dat je je met een slagroom-achtige substantie kan insoppen is toch zalig? De geur van grapefruit is niet mijn meest favoriete geur, maar door de ‘sugared’ toevoeging een stuk zoeter en daardoor heerlijk!

Treaclemoon My Coconut Island Body lotion – 200ml/3,49

treaclemoon

Je houdt van de geur van kokos of je houdt er niet van. Ik HOU van de geur van kokos! En ook daarin heb je weer verschil trouwens. Sommige lichaamsproducten met kokos hebben een weeïge geur, maar Treaclemoon niet! Deze body lotion ruikt naar heerlijke frisse zoete kokos. Toen ik een jaar of 11 was heb ik ooit in Engeland een bodycrème gekocht bij de Boots met precies dezelfde geur. Ik ben verliefd op deze body lotion….herinneringen.

Treaclemoon Calming Sea Secrets Body lotion – 200ml/3,49

treaclemoon

Als ik zeg dat deze body lotion een ‘marine-geur’ heeft weet je denk ik wel wat ik bedoel. Je denkt aan de zon, zee en vooral strand als je deze frisse geur ruikt! Deze body lotion is ideaal voor de droge huid. Het voedt de huid en hydrateert de huid optimaal. Avocado- en druivenpit oliën, sheabutter en glycerine zorgen voor een optimale huidconditie.

Treaclemoon Happy Melon Sorbet Body lotion – 200ml/3,49

treaclemoon

Er zijn veel fruitsoorten die ik associeer met de zomer, en meloen is daar absoluut één van. Een geurenmix van allerlei soorten meloen komt je tegemoet als je de dop open klikt. Hier word je zeker helemaal happy van! De body lotion trekt lekker snel in en je blijft flink wat uurtjes een heerlijke walm van meloen om je heen ruiken. Je huid voelt zacht en soepel aan en heeft een lichte glans door de body lotion.

Alle producten van de foto’s zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Etos. De nieuwe Treaclemoon Creamy Shower Mousse Iced Strawberry Dream vanaf week 41 exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar.

treaclemoon

Liefs Hilde

**Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Mooie opvallende kleuren!
  Deze moet ik ng steeds kopen.

  Xoxo

  september 14, 2018 at 08:08
 • Reply Jessica J.

  Goh, ik hou niet van fruitgeuren en al helemaal niet van waterig frisse geurtjes. Ik laat deze aan me voorbijgaan. En ik heb trouwens ook echt een zwak voor die Treacle Moon-tekstjes. Ik moet m’n One Ginger Morning-fles ook iedere keer lezen. 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…SLEEP by Max Richter • Slapen in de Kathedraal van AntwerpenMy Profile

  september 14, 2018 at 09:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge