Follow:
fashion, Tante Betsy

Tante Betsy Najaar/Winter 2018 favorieten (eerste lichting)

Ja ja, al weken klopt mijn hartje extra snel bij het zien van alle sneaks van de nieuwe wintercollectie die eraan zit te komen. Ik ben een echt herfst/winter type, dus de vesten en heerlijke lange mouwen jurkjes zijn bij mij altijd favoriet. De eerste lichting druppelt op dit moment de winkels binnen en ik heb alweer zoveel moois gezien! Vandaag op mijn blog mijn favorieten van de eerste lichting.

Uiteraard met dank aan Susan van 365daysofhappytantebetsydresses voor de foto’s. Zij is er altijd als eerste bij om al het moois te showen online. Dus ik heb even stiekem haar foto’s gebruikt om mijn favorieten te showen. 😉

Vandaag word ik trouwens geopereerd aan mijn (kwaadaardige) melanoom. Het kan dus zijn dat mijn blogs de komende week wat onregelmatig komen. (of wellicht een paar dagen niet). Just so you know!

tante betsy najaar 2018

Kijk, hier hebben we lieve Susan. Zij heeft de collectie ook al in het echt gezien en ik kreeg van haar wat foto’s via de app. Deze vesten zijn natuurlijk een ware musthave voor het najaar! In de koude maanden leef ik in dit soort vesten. Dit keer vind ik ze extra leuk door de leuke voering in de capuchon. Ook draag ik deze vesten vaak gewoon als jurk, ik ben verliefd op deze vesten!

Dit zijn de Happy Camper jurkjes. Ik hou van het doorknoopmodel en heb de zwarte op mijn favorieten lijstje gezet. Paars is niet echt mijn kleur, maar de zwarte met roze vind ik echt geweldig. Ik denk dat Thomas dit printje ook super leuk vindt…haha.

Dit printje heet Gardenia. Het doet mij denken aan die ouderwetse poezieplaatjes die je altijd in je poëzie album geplakt kreeg. Heerlijk nostalgisch printje. Mijn voorkeur gaat naar de zippie (ik wil alle kleuren!! ;-)) en het dress model met de knoopjes. Meestal ga ik voor zwart, rood en blauw. Maar misschien ga ik ook een keer de oranje passen, eens kijken of ik die kleur een beetje kan hebben. Out of the Box denken soms hè? 😉

En wat ik bij de Zippie ook zo leuk vind zijn de gekleurde biezen. De gekleurde mouwtjes, rits en kraag geven de jurk nét die extra touch. Ik werd helemaal blij toen ik die foto ontving van Susan. Ik ben namelijk verslaafd aan de zippie dresses!

De Bobbie Square Rose dress zie je hier boeven. Ook weer leuk met die knoopjes en het kraagje. (ik vind het een soort Engels kraagje, vraag mij  niet waarom ik het zo noem, maar ik krijg er een Engels gevoel bij). Ook hier vind ik het erg moeilijk om te kiezen welke kleuren mijn favoriet zijn. Stiekem vind ik een keer een gele jurk ook wel gaaf! Ik ben benieuwd hoe lang deze vallen, of ze bij mij ook gewoon op de knie vallen. Misschien bedrog omdat de foto wellicht uit een bepaalde stand is genomen, maar ze lijken iets korter. Maar we gaan het zien!

tante betsy najaar 2018

En dan de Strawberry print. Ik heb even geen foto bij de hand van deze jurkjes, maar iedereen word toch vrolijk van een aardbeien print? Hier komt ook het Bobbie model dress van heb ik begrepen, dus ja, sign me up!

Wellicht heb ik nog niet eens alles gezien, maar ik hou mijn hart vast dat ik wel weer een aantal mooie items ga scoren van deze geweldige collectie. De Pixel print jurkjes daar moet ik nog even aan wennen. Ik weet niet of ik die uiteindelijk gaaf ga vinden. Ik moet daar nog even over nadenken en wellicht wat foto’s op Facebook van voorbij zien komen van andere Tante Betsy fans die het aan hebben. Maar wellicht val ik er uiteindelijk als een blok voor. Zou zomaar kunnen!

Ik ben benieuwd welke jurkjes jullie hebben gespot en als favoriet genoteerd staan. Tell me! Hopelijk ben ik snel weer op de been en kan ik binnenkort wat mooie nieuwe jurkjes showen op mijn blog. Stay Tuned!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Van harte beterschap….
  Prachtige items en prints die er als kunstwerken uitzien
  Ik heb een wishlist gemaakt

  Xoxo

  juli 20, 2018 at 07:30
 • Reply Fleur

  Vreselijk die schreeuwende Oilily printjes. Ik vind jurkjes hartstikke leuk maar deze zijn te truttig. Maar goed, smaken verschillen. Ik wil je veel succes wensen bij de operatie en hopelijk valt de uitslag mee.Krijg je nog aanvullende therapie?

  juli 20, 2018 at 07:50
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Hey lieverd op de eerste plaats heel veel sterkte en succes vandaag!
  En ja wat komt er veel gaafs aan hè, ook echt om spontaan van te stuiteren. Ik ben al vrij lang in innerlijke stuiterstand whahaha.
  Je hebt prachtige favorieten!
  Ik ben ook van de Betsy doorknoopjurkjes en de Bobbie gaat ons vast ook prachtig staan.
  De zippies en de hoodies staan natuurlijk ook hoog op mijn wishlist ;). Stiekem vind ik alles leuk van de eerste levering, zelfs de Gnome Love – kabouterprint love it! Dus hier een enorme wishlist!

  De tweede levering zal in veel rustigere kleuren gaan zijn, maar ook daar heb ik al favorieten bij zitten. Maar dus voor ieder wat wils deze Tante Betsy AW2018 wintercollectie.

  Ik denk aan je! Dikke knuffels van Susan die op de foto’s staat hihi
  Susan happy Tante Betsy blogger onlangs geplaatst…Tante Betsy AW2018 Tops and BottomsMy Profile

  juli 20, 2018 at 11:25
 • Reply Caro

  Jeetje sterkte met je melanoom!

  juli 20, 2018 at 13:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge