Follow:
beauty

hannah SebuPure, helpt bij een onzuivere (acne) huid

hannah SebuPure

Het hebben van een onzuivere huid is vaak geen pretje. Je voelt je onzeker en in veel gevallen beperkt de acne zich niet alleen tot het gezicht maar verspreidt het zich ook op bijvoorbeeld je schouders en decolleté. Het mooie merk hannah heeft hier een prachtig product voor: hannah SebuPure. Een flinke tube met luchtige crème die speciaal geschikt is voor de onzuivere vette huid.

hannah SebuPure

hannah SebuPure

Een onzuivere/vette huid vraagt om een product dat zorgt voor direct herstel van zuiverheid, talgregulatie en bevordering van het natuurlijke huidherstel. Om zo roodheden te verminderen die gepaard gaan met acne en rosacea. Door de unieke samenstelling van ingrediënten in de SebuPure worden deze problemen effectief aangepakt.

De SebuPure is een hele luchtige crème die snel intrekt, hierdoor verstoppen de poriën niet en is daarom speciaal geschikt voor de onzuivere vette huid. In deze crème zit de 100% organische, vegan Abessijnse olie die wereldwijd één van de best bewaarde geheimen in huidverbetering. Dit bijzondere ingrediënt staat niet alleen bekend vanwege de krachtige ontstekingsremmende eigenschappen, maar is daarnaast een effectieve moisturizer die de eerste tekenen van veroudering tegengaat. Ook wordt de huid op een natuurlijke manier beschermd.

Een ander ingrediënt is AC.NET™. Dit is een geavanceerd ingrediënt dat roodheden in de huid vermindert, bacteriegroei tegengaat, de talgproductie reguleert en de huidstructuur verbetert.

Gebruik

Heel belangrijk is dat je je huid goed reinigt. Zeker een onzuivere huid moet goed gereinigd worden van vuil en teveel aan talg. Je kan de SebuPure zowel in de ochtend als in de avond gebruiken. De tube heeft een grote inhoud wat ontzettend fijn is. Gebruik je de SebuPure alleen voor je gezicht kan je dus heel erg lang met deze tube doen. Maar als je last hebt van onzuiverheden in je hals en decolleté bijvoorbeeld, dan kan je de SebuPure hier ook prima op aanbrengen.

hannah SebuPure

Verkrijgbaarheid

hannah® SebuPure € 69,00/150 ml

Voor meer informatie en verkoopadressen kan je kijken op de site van hannah

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Beauty blogger

  Het is zo goed voor een gezonde huidverzorging.
  Beauty blogger onlangs geplaatst…Tips voor het onderhouden van accessoiresMy Profile

  augustus 15, 2019 at 08:45
 • Reply lifestyle blogger

  Informatief artikel.

  augustus 16, 2019 at 10:35
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge