Follow:
beauty

Nieuw van Kneipp for men

kneippformen

Kijk, dit zijn nou de ideale cadeautjes voor mannen tijdens de feestdagen. Elk jaar verdwijnen er wel een aantal van dit soort pakjes in de cadeautas voor 5 december of onder de kerstboom. Voor mannen cadeautjes bedenken vind ik gewoon een stuk lastiger dan voor vrouwen. Waarschijnlijk dat de Kneipp for Men serie daarom ook is uitgebreid, die lijn is gewoon razend populair! En ik kan jullie ook verzekeren dat deze twee producten ook weer heerlijk zijn. En dat is mijn man met mij eens. šŸ˜‰

Kneipp for Men

kneippformen

“Mannen vinden het fijn, vrouwen waarderen het nog meer: de speciale doucheproducten voor mannen. Want een fris gedoucht goed verzorgd lijf en een stoere mannelijke geur, dat is gewoon genieten. Het is dan ook niet voor niets dat de natuurlijk verzorgende Kneipp forMen producten erg in trek zijn. Kneipp breidt de lijn binnenkort uit met twee nieuwe douche foams en een nieuwe 2-in-1 Shampoo en Douche.”

Nieuw: KneippĀ® Douche foamCool Freshness

kneippformen

Zeg nou zelf, een douche mousse is toch de meest geniale uitvinding van de afgelopen jaren? Ik ben echt super fan van een mousse onder de douche en mijn gezinsleden ook. (dat merk ik vooral aan hoe snel een douchemousse op is bij ons in huis). Andries vindt de cool freshness douche mousse zalig! Vooral na het sporten gebruikt hij deze graag omdat hij zo heerlijke fris ruikt. Een echte mannelijke frisse geur.

kneippformen

“Deze douche foam met de krachtige frisse geur van cool mint in combinatie met zeemineralen natuurlijke jojobaolie creĆ«ert een buitengewone douche-ervaring met een uniek, romig schuim. Ervaar maximale verfrissing en nieuwe energie met deze natuurlijk verzorgende formule.”

200ml/7,99

Nieuw: KneippĀ® 2-in1 Douche Warm Woods

kneippformen

Ik ben fan van deze geur! Ik hou ontzettend van houtgeuren, zou ze het liefst zelf soms dragen. (in mijn tijd bij de parfumerie droeg ik soms ook een mannengeur, zalig!). Het makkelijke van dit douche product is dat het ook als shampoo gebruikt kan worden. Lekker makkelijk en snel, en daar houden veel mannen van!

kneippformen

“De nieuwe Kneipp 2-in1 Douche Warm Woods is een stoere, warm houtachtig geurende shampoo en douche (2-in-1) van cedernoot met eik. De ideale huidverzorging voor de man met natuurlijke ingrediĆ«nten verse ceder en eik.”

200ml/5,49

Ideale cadeautjes

Ik denk dat ik wel duidelijk ben geweest, deze twee nieuwe producten zijn ideaal om cadeau te geven! De producten zien er mooi uit met de houtnerf print. Een stoere en strakke uitstraling en ook nog eens heerlijke producten in gebruik. En zeg nou zelf, een heerlijk geurende partner is toch ook een cadeautje voor jezelf? šŸ˜‰

De Kneipp producten zijn verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen.

Liefs Hilde

** ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Mooi zijn producten voor mannen

  Xoxo

  november 23, 2018 at 10:00
 • Reply Evelien

  Wat een fijne kerstcadeautjes lijken me dit. Ik ga er een paar scoren voor m’n vriend denk ik! Mooie vormgeving ook.

  november 23, 2018 at 12:47
 • Reply Tania

  Mijn vriend gebruikt bijna uitsluitend Nivea Men. Misschien eens deze producten cadeau doen

  november 23, 2018 at 13:07
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge