Follow:
beauty

Mijn DM/Balea shoplog

balea

Een ritje Duitsland tijdens onze vakantie stond voor mij al ingepland. Tijdens onze laatste twee weken zaten we vlakbij de Duitse grens en stelde ik voor om tóch even een bezoekje te brengen aan de DM drogist. Ik heb flink wat voorraad in de kast, maar er waren toch wel wat dingetjes die ik wel weer kon aanvullen. Ik heb mij aardig ingehouden moet ik zeggen. Dit kocht ik allemaal!

balea

Shampoo en conditioner gaat bij ons altijd best snel op. Aangezien het bij de DM zo ontzettend goedkoop is sla ik daar graag in. De Cocos Ananas versie was nieuw voor mij, dus ik besloot van die shampoo 5 stuks mee te nemen. Van de conditioner nam ik er 6 mee. En nu maar hopen dat ik precies tot aan december (wanneer er wellicht weer een tripje naar een DM in de planning staat) uit ga komen met dit aantal. ( 50ct per stuk)

balea

Ik had mij voorgenomen alleen wat douchegel voor Thomas mee te nemen. Voor mijzelf mocht ik geen douchegel kopen! (ik heb namelijk een kleine douchegel verslaving en heb veel te veel voorraad). Toch kocht ik 2 flessen voor mijzelf (en de meiden) omdat ik die simpelweg niet kon weerstaan. De avocado/aardbei showergel (ik dacht tot net de tekst op de flacon las dat het peren waren eigenlijk) en een showergel met watermeloen (zelfde variant als de handzeep). De watermeloen douchegel staat al geruime tijd in de douche en is al bijna op. Zó lekker! Voor Thomas haalde ik 3 flessen van deze vreselijk stoere showergel/shampoo. (55ct en 65ct)

balea

Jammer was het dat de vakken met de ‘leuke’ verpakkingen scheergel allemaal leeg waren. Ik heb nog een klein beetje voorraad, dus ik haalde maar 1 fles dit keer. Daar red ik het wel mee tot december. (1,15)

balea

Wel moest ik scheermesjes hebben! Ik besloot de houder en een extra pakje mesjes van het huismerk zelf te halen. Veel voordeliger dan de duurdere merken. De houder vond ik verrassend zwaar en stevig aanvoelen! En ook over de mesjes ben ik zeer tevreden! Een blijvertje!! (Beide 4,95)

Ook haalde ik een eeltrasp/vijl. Door het vele lopen op slippers in de zomer zien mijn hielen er niet zo gladjes meer uit. Dus even met de eeltvijl aan de gang. (2,95)

balea

Deze watersprays stonden op een kopstelling uitgestald. Die week dat wij er waren was het ook bloedje heet, dus ik gok dat de flacons als warme broodjes over de toonbank zijn gegaan. Heerlijke verkoelende sprays met een zacht geurtje om lekker af te koelen. Ook handig als fixing spray na je make-up! (1,45)

balea

Handzeep neem ik ook altijd standaard mee. Vaak ook de navulzakken, waar ik er nog een paar van op voorraad heb, maar dit keer vond ik de verpakkingen zelf zo leuk dat ik de pompflacons zelf heb gekozen. En de geur van de rechter….geweldig! Jammer dat waarschijnlijk meer mensen dat vonden, want er was bijna niets meer van die lijn in de schappen helaas. (0.55)

balea

Dove deodorant is ook lekker voordelig bij de DM. Ik nam voor mijzelf deze mee met peren geur. (lekker!). En ook Garnier is goedkoper in Duitsland, dus onze vaste oogmake-up remover mocht ook mee. Ik had daar nog wat voorraad van omdat hij onlangs in Nederland in de aanbieding was, dus maar eentje meegenomen. (1,55 en 3,45)

balea

Een nieuw jasje!! Ik heb deze crème reiniger voor het gezicht al vaker meegenomen. Ik vind hem heerlijk! Hij reinigt mijn gezicht onder de douche prima (bij zware make-up reinig ik eerst even extra van te voren met een watje met wat Garnier van de foto hierboven). Ik was door mijn voorraad heen, dus maar weer 2 tubes meegenomen. (1,45)

balea

En als laatste nog een aantal nieuwe Limited Edition lipverzorging. Ook deze neem ik altijd mee. Ik heb ze dan ook verspreid over het hele huis liggen. In mijn nachtkastje, jaszak, tas, mijn vaste plekje op de bank, in de auto….je kent het wel. 😉 Ik ben echt verzot op deze sticks! (0,65)

Ik moet zeggen dat ik mij netjes heb gedragen deze keer. Ik was iets meer dan 40 euro kwijt voor dit allemaal! (en dat met scheermesjes én scheermeshouder!).

Ik kan niet anders zeggen; DM I love you!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Jessica J.

  Lippenbalsems kan ik ook maar moeilijk laten liggen, haha! Ik ben er eentje van Burt’s Bees kwijt; vraag me echt af waar dat dit naartoe gerold is. Misschien onder de bank ofzo … :’)
  Jessica J. onlangs geplaatst…Mijn tips voor productief en efficiënt thuiswerkenMy Profile

  augustus 29, 2018 at 08:51
 • Reply engelina

  Oeeh DM ! Ik ben er ook al een half jaar niet meer geweest terwijl ik normaal wel 3-4 keer per jaar ga. Ik mis het wel een beetje hoor ! Vooral de lippenbalsems lijken mij fijn.
  Hahah ja ik dacht eerst ook dat het avocado’s waren maar vond het al wel gek dat er een avocado douchegel was.

  augustus 29, 2018 at 10:09
 • Reply chucky1012

  Fijne aankopen had je gedaan

  Xoxo

  augustus 29, 2018 at 10:29
 • Reply Minke

  Ik mis de prijzen in dit artikel! Leuk dat alles ‘zo goedkoop’ is maar ik zou graag weten hoe goedkoop! 😀

  augustus 29, 2018 at 21:06
  • Reply hillybillybeauty

   Dat klopt! Stom! Toen ik het artikel schreef lag de kassabon niet bij de pc. Dat wilde ik later toevoegen. Ik ga er morgen mee aan de slag. Excuses

   augustus 29, 2018 at 21:11
   • Reply Minke

    Haha, is goed hoor! Ik ben gewoon errug benieuwd omdat ik ook een tripje aan het plannen ben.

    augustus 29, 2018 at 23:33
 • Reply Jouvence

  Krijg zelf al helemaal zin om naar de DM te gaan! Wordt altijd blij van DM shoplogs, alvast beetje kijken wat ik mee wil nemen.

  augustus 31, 2018 at 14:17
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge