Follow:
beauty

Oriflame The One Contouring Kit

Onlangs ontving ik een prachtig product van Oriflame. Ik heb al een aantal producten van Oriflame mogen proberen, maar dat waren voornamelijk huidverzorgingsproducten. Voor het eerst heb ik nu een make-up product mogen testen en ik ga jullie uitgebreid vertellen wat ik ervan vind.

De contouring kit komt in een stevig plastic doosje. Heel stijlvol, geen poespas. Ik ben nog niet heel erg behendig met contouren. Contouren ben ik pas sinds een klein jaartje gaan doen tijdens mijn make-up routine, maar ik vind het nog best lastig. Voor de vrouw die dat ook, net als ik, nog best wat lastig vindt heeft Oriflame heel handig een stappenplan achterop het doosje gezet.

Tadaaa! Het is even uitvogelen welke poeder waar moet, maar als je het plaatje een paar keer goed bekijkt lukt het je vast.

In het doosje vind je een bronzer, highlighter en een blush. Bij het zien van deze 3 poeders word ik best blij kan ik je vertellen. Ik heb namelijk een lichte huid en vooral bij het zien van de bronzer wist ik al dat deze contouring set perfect bij mij zou passen. Ik wil namelijk geen “bronzer-hoofd” creëren, dat vind ik echt niet mooi. Met de Oriflame Contouring Kit kan ik wel degelijk uit de voeten!

Swatches

De poeders brengen makkelijk aan en geven goed kleur zoals je op de foto kan zien. Van links naar rechts: bronzer, highlighter en blush.

Het kale “palet”

Hier heb ik alleen wat foundation en fixing poeder aangebracht op mijn gezicht. Helaas wordt mijn huid minder mooi door het ouder worden en ontstaan er meer pigmentatie vlekjes en dergelijke. Niks aan te doen! ( dan maar een mooi make-uppie aanbrengen 😉 )

Op deze foto heb ik subtiel de bronzer aangebracht. Het verschil is subtiel, maar dat is ook mijn doel. Mooie kleur!

Stap 2 is bij mij altijd de blush. Deze heb ik net boven de bronzer aangebracht. Wederom subtiel, maar subtiel is “my middle name”

En als laatste stap de highlighter erbij! Wat een prachtige glans geeft deze highlighter zeg. Een mooie koele kleur, ik hou ervan.

Het totaalplaatje

Een prachtig natuurlijk resultaat al zeg ik het zelf. Ik hoop dat het op de foto goed te zien is hoe mooi het resultaat is die deze contouring kit geeft. Een prachtig palette waar ik dolblij mee ben!

De Oriflame Contouring Kit The One is online verkrijgbaar bij Oriflame voor maar 11,99 ( normaal 25 euro ).

Gebruiken jullie een contouring kit?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtige subtiele teinten en het staat je goed!

  Xoxo

  maart 10, 2017 at 06:19
 • Reply Natasja

  Het is inderdaad een heel mooi palette, mooie natuurlijke kleuren!
  Natasja onlangs geplaatst…Yves Rocher Comme une Évidence – LE voor MoederdagMy Profile

  maart 10, 2017 at 06:32
 • Reply Jolanda

  Ontzettend mooi zeg!! Maar dat vind ik sowieso al van dit merk en deze lijn

  maart 10, 2017 at 13:33
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge