Follow:
beauty, make-up

Charlotte Tilbury Beach Stick Moon Beach

Charlottetilbury

Toen ik ging verhuizen, en mijn make-up opnieuw ging uitzoeken en indelen, kwam ik tot de conclusie dat ik maar héél weinig blushes in mijn stash had. En deze waren ook allemaal in dezelfde tinten roze. Tijd om daar eens verandering in te brengen. Toen ik rondom mijn verjaardag een bestelling deed bij Charlotte Tilbury besloot ik de Beach Stick eens te proberen. Een crème blush met een mooie peachy kleur.

Charlotte Tilbury Beach Stick

Charlottetilbury

Ik vind de uitvoering van deze blush ideaal om mee op reis te nemen ook. Geen poederdoos (met de kans op breken) en kwast mee in de toilettas, maar één handige stick. De make-up van Charlotte Tilbury ziet er altijd super deluxe uit. Een mooie gouden huls met het logo en de naam van Charlotte erop. Ik ben dol op die mooie luxe uitstraling!

Charlottetilbury

De stick is lekker breed en met dit product kan ik dan ook heel lang doen. Een blush opmaken is mij sowieso nog niet zo vaak gelukt 😉

“Inspired by the unique lighting, golden sands & bronzed goddesses of Ibiza”

Het voordeel van een Beach Stick ten opzichte van een poeder blush is dat er een mooie ‘sheer’ over je gezicht komt. En dat is, zeker in de zomer, iets wat natuurlijk erg mooi staat!

Charlotte Tilbury Beach Stick Moon Beach Swatch

Charlottetilbury

Zoals je op de swatch al kunt zien is er een prachtige shimmer te zien. Geen mega glitter, maar precies een mooi gedoseerde glans. En de kleur is voor heel veel huidtinten geschikt. Peach kleur kan bijna iedereen wel dragen.

Charlottetilbury

Hier heb ik de blush nog niet geblend. Ik breng op beide wangen/jukbeenderen een streep blush aan en met mijn vingers of met een beautyblender vervaag ik de blush.

WHAT MAKES MY BEACH STICKS MAGIC:

  • Ceramidone acts like a poly-filler to plump up & refill your skin, giving you a flawless surface whilst creamy polymers moisturise your skin.
  • Glowing pigments blend easily, illuminating your skin with brilliant colour-saturated pigments for an irresistible summer glow.
  • Light-diffusing spheres soft-focus imperfections & bring radiance to the face, for the perfect summer flash of colour.
  • A fusion of waxes hydrate your skin for a dewy, supple finish.

Charlottetilbury

De kleur is mooi subtiel en geeft een lichte glans. Ik heb op deze look ook foundation en de hele rataplan aangebracht, maar in de zomer zal ik de blush dragen op mijn ‘blote’ gezicht. Gewoon net even een mooi gezond kleurtje met een mooie glans.

Charlottetilbury

Liever poeder blush of de Beach Stick?

Ik moet bekennen dat ik een fan blijf van poeder blushes op dit moment. Zeker wanneer ik een volledige make-up look draag. De blush stick vind ik handig voor op reis, of als het een warme dag is en ik geen foundation draag. Ik vind het product erg prettig in gebruik, het vervaagt heel mooi en blijft lang zitten. Ben ik dus tevreden met de Charlotte Tilbury Beach Stick? Absoluut!

De Charlotte Tilbury Beach Stick kost €40,00 en is te bestellen op de website van Charlotte Tilbury.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge