Follow:
fashion, Tante Betsy

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Lynn Circles Green

Tante Betsy Dress Lynn

Van mij mag het mooie weer wel weer een beetje komen. Soms piept er een zonnetje door de koude donkere dagen, en die verwelkom ik maar al te graag. Gelukkig hangt mijn kast vol met allemaal vrolijke kleuren jurkjes, en die geven mij al een heleboel vrolijkheid. Van de nieuwe collectie van Tante Betsy ontving ik de Dress Lynn Circles Green, een heel vrolijk jurkje met een paar gave details.

tante betsy dress lynn

Ik heb hier maat L aan, en zoals je wellicht kan zien valt hij wat ruim. Dress Lynn zou je dus een maatje kleiner kunnen pakken. Persoonlijk zou ik dat wellicht ook doen bij eventueel aanschaf van een ander kleurtje, want ja, verliefd ben ik wel op de circle jurkjes!

In dezelfde print is ook het model Vera beschikbaar. Deze staat hoog op mijn lijstje! (en is ook bekend dat hij wat ruimer valt)

tante betsy vera circles

Toen ik sneaky previews zag van deze nieuwe collectie waren de circle dresses nou niet meteen de eerste jurkjes waar ik mijn oog op liet vallen. maar ik moet nu wel bekennen dat ik ze super leuk vind! Ook omdat ze leuk te combineren zijn met gaaf gekleurde laarzen en vestjes. Het oogt natuurlijk wat rustiger door de continuïteit in het printje. Een echte happy dress!

details

tante betsy dress lynn

Op de rug loopt een leuke rits als detail. Je kan die gewoon gesloten laten, want het jurkje rekt prima mee. Meer voor de sier dus in mijn geval ­čśë

tante betsy dress lynn

Op de bovenarm zit weer een gave borduursel. Ik vind dat hele gave accenten op de jurkjes van Tante Betsy. Een soort tattoo op je jurkje ­čśë

De mouwtjes kunnen trouwens weer een klein beetje omgeklapt worden zodat je een effen groen stukje krijgt. Ook weer een klein detail die het jurkje uniek maakt.

tante betsy dress lynn

Ook heeft Dress Lynn twee zakken waar je weer je mobiel makkelijk in kan meenemen. Het stofje rekt dus weer perfect mee en valt mooi.

Was je jurkjes trouwens altijd binnenstebuiten op 30 graden, zo blijven ze het langste mooi van kwaliteit. (en dat ze lang mooi blijven is bij mij al wel gebleken na ruim 2 jaar en dagelijks dragen).

tante betsy dress lynn

De Dress Lynn Circles is verkrijgbaar in groen, blauw en rood. En vanaf morgen online bij Tante Betsy!

Liefs Hilde

** Ik heb dit jurkje gekregen voor mijn blog**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Prachtig staat deze mooie dress je!
  Ik ben er klaar voor en kan niet wachten tot het vrijdag is….

  Xoxo

  februari 15, 2018 at 06:54
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge