Follow:
fashion, Tante Betsy

Mijn Tante Betsy wishlist Najaarscollectie 2017

Tante betsy 2017

Als ik weer foto’s van de nieuwe najaarscollectie/wintercollectie 2017 van Tante Betsy voorbij zie komen begin ik spontaan te glunderen. Ik ben nou eenmaal een herfst/winter mens, dus ik kan niet wachten om deze beauties te dragen! Ik heb al wat jurkjes op mijn wishlist staan.

Tante Betsy 2017

Dress Sue Little Dot Green

Wát een schatje dit jurkje! Dots zijn altijd goed eigenlijk hè?

Tante Betsy 2017

De appeltjesjurkjes! Ik ben verliefd op zowel de grote appelprint als de kleintjes. Ik verwacht een heuse appel-crush.

Tante Betsy 2017

Tante Betsy 2017

Tante Betsy 2017

Mag ik zeggen dat ik van het Trixie model eigenlijk alle kleuren wil? 😉

Tante Betsy 2017

Oooohhh I am in love!! Ik kan niet wachten om deze te dragen. Ik ben uit 1979, en als ik mijn baby foto’s zie komt het appeltjes retro printje ook weleens voorbij op gordijntjes. Super!

Tante Betsy 2017

Zippies!! Kom maar door! Wat een super vrolijk printje, geweldig dat roze. Ook deze staat héél hoog op mijn wensenlijstje.

Tante Betsy 2017

Soms heb je gewoon zin in streepjes. Nou zijn wij natuurlijk al ontzettend verwend met de gave streepjes uit de zomercollectie, maar voor de winter vind ik deze ook geweldig.

Mijn zusje gaat in September trouwen en ik heb nog geen outfit. Ik vind dat best moeilijk. Nou zag ik deze voorbij komen en ik ben toch wel heel benieuwd of dit model mij zou staan. Met een mooie panty, knalroze pumps en mijn haar en make-up op en top denk ik dat dit wel heel gaaf staat!

Tante Betsy 2017

Als het model mij nou staat, dan moet ik nog kijken welke kleur ik het leukst vind voor de bruiloft. hahaha. Leuk altijd dat Tante Betsy zoveel verschillende kleurtjes uitbrengt, alleen lastig om te kiezen soms. hahaha

Ik weet dat er nog meer mooie jurkjes aankomen, maar deze staan zeker op mijn wishlist!

Wat vinden jullie van de jurkjes?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply EstherK

  Er zit weer veel moois tussen hè? Die streepjes staan ook hoog op mijn verlanglijstje. Ook die met de 2 brede strepen. Ben benieuwd of deze ook nog in andere kleuren komt. Nu alleen nog bruin en oranje gezien. Ook heel mooi trouwens. De appeltjes heb ik inmiddels al besteld.

  juli 22, 2017 at 08:12
 • Reply Lisanne Bons

  Ik vind de jurk met de vlinders echt geweldig. Dus die staat hoog op mijn wenslijst.

  juli 22, 2017 at 08:16
 • Reply chucky1012

  Prachtig en zoveel moois 😉
  Ik heb een favoriet de Ola Apple Big Black.

  Xoxo

  juli 22, 2017 at 08:23
  • Reply Barbara

   Die zippie met bloesemprint staat met stip op nr. 1, helaas gisteren nog niet gezien dat die al ergens geleverd is ben benieuwd wanneer die jurk komt.
   Maar ook die met streepjes en de kleine appeltjes . Het verlanglijstje wordt vast nog langer….

   juli 22, 2017 at 09:00
 • Reply Marieke

  Ik vind het groene jurkje met stippen heel erg leuk!

  juli 22, 2017 at 09:14
 • Reply Marion

  Die blauwe jurk met appeltjes wordt ém voor mij.
  Marion onlangs geplaatst…Is het nog leuk om met de auto op vakantie te gaan?My Profile

  juli 22, 2017 at 09:15
 • Reply Edith

  Hoi Hilde, door jou weet ik nu dat er jurkjes met grote en jurkjes met kléine appels zijn. En die laatste zijn wel heeeeel erg leuk. Ik vind model Trixie ook zo mooi. In groen of rood denk ik, maar gezien het hoge percentage groen in mijn kast en het feit dat groen mij in de winter heel levendig maakt, denk ik de rode.

  juli 22, 2017 at 10:11
 • Reply Lonneke

  Ik vind de laatste twee jurkjes wel erg leuk!

  juli 23, 2017 at 08:17
 • Reply Nicolette

  Mijn grote favoriet is de zippie jurk! Was ik meteen op slag verliefd op! Die jurk met de vlinders vind ik echt verrassend! Vind ik niet echt een typisch Tante Betsy print, maar iets voor King Louie. Maar wel erg mooi!
  De rest is niet mijn smaak, maar ziet er wel leuk uit.

  juli 23, 2017 at 09:50
 • Reply Trees Schoon

  Ik ben ook helemaal verliefd op de kleine appeltjes. Ik ben de rode nog nergens tegen gekomen… die zou ik graag eens even vast willen houden en passen. Kijken of de kleur mij staat.
  Verder vind ik ook de zippie om te zoenen.

  juli 24, 2017 at 23:37
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge