Follow:
diary, Outfit, Tante Betsy

Hillybilly’s Diary #108

Vorige week ging op zondagavond onze modem kapot; geen internet! Daarom kwam er afgelopen maandag geen diary online. Vandaag wel weer gezellig een diary met foto’s van afgelopen week. Met, vanaf nu, elke dag een outfit foto erbij! Kijken jullie gezellig mee?

Maandag

Vandaag had ik een lekker warme jurk aan. Deze droeg ik vandaag (even een oudere foto want ik had die dag nog niet besloten dat ik elke dag een outfit zou fotograferen.)

tante betsy sporty gardenia red

Ik ben echt verliefd op deze zippie!

Vandaag kreeg ik mijn bestelde proWIN artikelen binnen die ik bij mijn vriendin bestelde. Sinds zij mij een demonstratie heeft gegeven, en ik al wat producten heb gebruikt, ben ik helemaal fan! Ik ga met plezier schoonmaken deze week..haha

proWIN

De ALLESKUNNER heb ik inmiddels getest, helemaal fan!

Dinsdag

Vandaag wéér een Gardenia Zippie aan. Ik kreeg het wel wat warmer, want het was op zich stralend weer. Maar ik hoefde mij niet zo druk te maken vandaag. Dus ging prima..haha.

Thomas ging vandaag op schoolreisje, naar Linneaushof. Hij heeft zo genoten! Ook de busreis vond hij fantastisch.

Hij kwam natuurlijk helemaal bekaf thuis. Dus in de middag lekker rustig aan gedaan. Amy, Fenna en Andries gingen af en aan naar hockey voor de trainingen en ik kroop lekker met Thomas op de bank.

Woensdag

Vandaag bleef Thomas een ochtendje thuis. Hij was zo moe van de vorige dag en heeft ook een naar hoestje. Dus even bijtanken vandaag. Ik had vandaag mij blauwe aardbeienjurkje aan!

Tante Betsy Dress Bobbie Strawberry

Thomas had in de middag wel hockeytraining, lekker in het zonnetje. Amy en Fenna trainen zijn team en Andries is hoofdtrainer van de F-jes, dus die waren allemaal even naar de hockey. Had ik even het rijk voor mij alleen vandaag, zalig.

Donderdag

Ga je sportief met Thomas op de fiets naar school, gaat zijn ketting eraf door een kleine valpartij. Dus het laatste stukje bij mij achterop naar school.

De fiets hebben we uit school in de auto meegenomen, Andries kon hem gelukkig weer maken.

Vandaag droeg ik weer een heerlijke sporty dress van Tante Betsy

Het Cherry Blossom printje vind ik nog steeds prachtig!

Ook kwam er leuke post binnen om lekker creatief mee aan de slag te gaan.

In de middag ging ik met Amy naar Leidsenhage om even wat jassen te passen. Ze gaat voor haar verjaardagsgeld een winterjas kopen. Dus alvast even kijken wat er allemaal is. Ze was lekker vroeg uit, dus dat kwam mooi uit.

Bij America Today vond ze 2 jassen! Een nette warme winterjas en een hippe regenjas die ook prima als tussenjas kan. Ze moet alleen nog even wachten tot de 18e! (gelukkig zag ik dit weekend een korting voorbij komen van 20% bij de webshop van America Today, dus de jassen zijn inmiddels besteld ;-))

Amy ging in de avond nog naar hockey om te trainen. Waar ze met flinke pijn van haar knie van terug kwam.

Vrijdag

In de ochtend met Amy naar de dokter. Ze kon niet meer op haar been staan vanwege de pijn in haar knie, geïrriteerde pees! Dus even een klein weekje rust houden qua hockey. Amy balen, nu kan ze zaterdag niet spelen.

Ik ontving donderdag een leuk pakketje van Tante Betsy met oa deze geweldige jurk! Een zippie met parapluutjes!

Die moest natuurlijk meteen aan! Ik ben echt verliefd op deze jurk. De andere tint ga ik zeker ook nog kopen!

In de avond ging ik nog naar zwemles met Thomas. Toen had ik mijn rode Sanita laarsjes erbij aan. Ik ben verliefd op die combinatie!

Zaterdag

Vroeg op! Ik ging met Fenna mee naar haar uit wedstrijd in de ochtend en Andries met Thomas. Beide hebben weer super gespeeld!

Fenna ging na haar wedstrijd met een teamgenootje naar de stad om wat te shoppen voor het hockeyfeest van die avond. Amy ging bij haar team kijken die in de middag moest spelen en Andries moest zijn team coachen. Ik bleef in de middag lekker met Thomas thuis. Kon ik mooi even de kamer opruimen en wat was wegwerken. Ik hoefde gelukkig niet te koken, we aten bij mijn vader en (bonus)moeder. Ik had mijn Gallop Blue Dress aan! (oudere foto)

In de avond kon ik Fenna naar het hockeyfeest brengen en om half 1 (!!!!) ophalen. Wat had ik het zwaar om wakker te blijven zeg. Ik ben dat serieus niet meer gewend. Daarna meteen mijn bed ingedoken.

Zondag

Vandaag een heerlijk luie dag. Ik sliep uit, en Thomas gelukkig ook, tot 9 uur. Zalig! Vandaag had ik zin in rood!

En de Strawberry dress blijft ook favoriet! Ik deed zelfs in de middag nog een korte powernap! Belde even met een vriendin die een operatie achter de rug heeft en nam een video met Fenna op voor een samenwerking. Verder heb ik heerlijk gelezen en genoten van de vrije dag.

En alvast mijn lijstje voor deze week gemaakt. Vrijdag heb ik de Tante Betsy dag! Zo’n zin in!!!!

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Balen dat je dochter last had van de pees!
  Ook dat je zoon niet meer kon fietsen omdat ineens de fietsketting eraf lag.
  Mooie nieuwe TB dress met paraplu’s

  Fijne dag

  oktober 1, 2018 at 06:55
 • Reply Caro

  Wat een gezellige blog. Jammer dat je dochter een blessure heeft, gelukkig kandit redelijk snel herstellen. Word je eetlijstje ook een vast item? Zo mooi zijn want dan hebben we daar ook gelijk inspiratie van. En de jurkjes staan je uiteraard superleuk!

  oktober 1, 2018 at 11:00
  • Reply hillybillybeauty

   Nou misschien wel een idee. Ik kijk op zondag altijd de reclamefolders in, en nu toevallig veel bij de AH in de aanbieding die ik heb opgeschreven. (en inmiddels gehaald..haha)

   oktober 1, 2018 at 11:04
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Oh wat heerlijk genieten is dat van je outfit foto’s. Yess daar word ik zo blij van. Vooral blijven doen, ik heb ze echt gemist. Dikke knuffels van mij en jaaa vrijdag zien we ons eindelijk weer. Yihaa!
  Susan happy Tante Betsy blogger onlangs geplaatst…Tante Betsy happiness in a red dressMy Profile

  oktober 1, 2018 at 23:38
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge