Follow:
Outfit

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Big Flower Red

Tante Betsy Big Flower Red

Vandaag is rood! Verliefd op dit model jurkje, dat kan ik inmiddels wel zeggen. Ik mocht van mijzelf nog wat jurkjes bestellen en doorpassen. Heel gevaarlijk, want ik bestelde 3 kleuren van dit model en werd verliefd op alle 3! Vandaag show ik de rode, heerlijke kleur!

Tante Betsy Big Flower Red

De kleur rood/roze heb ik eigenlijk veel te weinig in mijn kast vind ik. Er hangen er wel een paar, maar ongeveer 50% daarvan is op dit moment even te klein voor mij. Ooooppss. Ik bewaar ze wel, want ik ben een giga schommelaar in gewicht, haha.

Tante Betsy Big Flower Red

Ik vind het doorknoopmodel echt één van mijn favorieten. Dit seizoen is ook super handig de hele naad vanaf ongeveer nét onder de buste dichtgemaakt. Daardoor geen piepgaatjes!

Gave witte knopen, witte randjes bij de punten van de kraag en net onder de schouder, Tante Betsy is echt super in het toevoegen van mooie accentjes.

Tante Betsy Big Flower Red

Ik draag van deze jurk maat L en die zit prima. Mocht ik iets afvallen zit ie wellicht wat losser, maar ook dan kan hij nog prima. De lengte vind ik ook erg fijn. Ik hou wel van iets langere jurkjes en deze valt mooi op de knie.

Naast de rode versie zijn er ook nog een navy, blue en black verkrijgbaar. ( de navy en black hou ik waarschijnlijk ook, ik kán ze gewoon niet terugsturen, ze zijn zo mooi! Binnenkort vast ook nog een blogpost over dus 😉 )

Big Flower Black Big Flower Navy Big Flower Blue

Ik kan je vertellen dat die Black met een knalroze vestje echt geweldig is! Ik was meteen verliefd toen ik dat aantrok. En die nieuwe vestjes van Tante Betsy zijn echt prachtig! ( Check de nieuwe vestjes hier )

Big Flower Red

Ik draag hier trouwens de sneakers van het merk Woden, binnenkort komt hier een uitgebreide blogpost over.

“Dit jurkje is een echte Tante Betsy klassieker ! Met suptiele pofmouwtjes, pasjes en gekleurde piping en striklint geven dit jurkje de ingredienten voor een kek jurkje! De knoopsluiting is vanaf het derde knoopje van boven dichtgestikt, dus geen kans op kieren. Het jurkje is gerend en heeft een lengte tot op de knie. Lengte maat S ca 100 cm en loopt voor elke maat ca 1 cm op.Het jurkje valt op maat! 93% cotton 7% elasthane op 30 graden wassen met een voeibaar fijnwas middel, niet in de droger.”

Als je zorgt dat je je aan de wasvoorschriften houdt blijft dit jurkje ontzettend lang prachtig van kwaliteit. Ik was mijn jurkjes apart op 30 graden en laat ze daarna aan de waslijn drogen.

Dress Big Flower Red

Happiness in a Dress laat ik hier wel duidelijk zien hè?! Ik word echt zo ontzettend blij van deze jurk en ook de kleur. Mijn oma zei vandaag nog dat mijn opa, die afgelopen maandag op 98-jarige leeftijd overleed, zo ontzettend van rood hield. Dus een beetje speciaal voor mijn opa vandaag deze jurk aangetrokken.

Big Flower Red

En nog even een foto van voren met mijn laarzen. Op deze foto valt mijn buik minder op, dus van deze foto word ik helemaal happy, haha.

Ben je ook verliefd op dit jurkje geworden? Hij is nog in veel verschillende maten te koop bij Tante Betsy.

Durf jij felle jurkjes/kleding te dragen?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Esther

  Nog gecondoleerd met je opa. Heel veel sterkte!

  Dit model staat je ook echt super en die kleur is heel mooi! Ik vind het ook fijn dat de jurk tot onderaan helemaal is dichtgenaaid, dat was vorig jaar niet. Bij mij is de rode teruggegaan (niet mijn kleur), maar de zwarte en de blauwe mogen zeker weten blijven.

  april 7, 2017 at 20:38
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wat staat hij je toch mooi hè?! Maar die andere kleurtjes ook hihi, ja gevaarlijk is dat hè?! Ik had deze al en die is gaaf, maar bestelde ook de zwarte en de navy versie en zijn alledrie mooii! De andere blauwe zal ook vast mooi zijn hihi. Ik ben er ook happy mee :). Geniet heerlijk van je jurkjes en van je wooden sneakers die ook gaaf zijn! Dikke knuffels van mij
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Guestblogger Corine shopping at Tomahawk Boots and moreMy Profile

  april 7, 2017 at 21:48
 • Reply Nicolette

  Ach meis, gecondoleerd met jouw opa! Sterkte met dit verlies. Maar wat een bijzondere leeftijd! Leuk en lief dat je daarom special de rode hebt aangetrokken. 🙂
  Hij staat jou erg leuk en rood is echt jouw kleur! 😉
  Heb dit jurkje ook in het rood gekocht en ben er zelf ook erg blij mee en er verliefd op! 🙂
  Ik trek hem aanstaande zondag aan op de verjaardag van mij schoonmoeder en ook omdat het er heerlijk weer voor wordt!
  Fijn weekend!
  groetjes, Nicolette 🙂

  april 8, 2017 at 00:03
 • Reply Jessica J.

  Je hebt dringend meer rood in je kast nodig, want het staat je geweldig! Alsnog gecondoleerd met je opa… xo
  Jessica J. onlangs geplaatst…Tien dingen die je nog niet over me wistMy Profile

  april 8, 2017 at 09:49
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge