Follow:
Outfit

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Sporty Cherry Blossom Black

Tante Betsy Cherry

Voor mij is een Tante Betsy jurkje altijd goed, ook een Zippie Dress is altijd goed, en als het printje dan ook nog een Cherry Blossom is….nou dan is het een perfect jurkje voor mij! Ik ontving afgelopen weekend 2 nieuwe Tante Betsy jurkjes en ik kon niet wachten om deze al op de foto te zetten. Wat een geweldig jurkje: Tante Betsy Dress Sporty Cherry Blossom!

Tante Betsy Cherry

Zondag hadden we een verjaardag in Mijdrecht met heel veel familie. Super gezellig, maar ik had na al die drukke dagen even behoefte aan rust en stilte om mij heen. Gelukkig had ik mijn camera meegenomen! Amy, die wat drukte erg op mij lijkt, had ook even die rust nodig en wilde wel wat foto’s van mij schieten. We zijn dus even weggeslopen van de verjaardag om buiten even een mooi plekje te zoeken om wat foto’s te maken. En dat is gelukt!

Tante Betsy Cherry

Ik draag van de Tante Betsy jurkjes eigenlijk altijd een L. Ook deze Sporty Dress  is in een L en zit prima. Omdat dit natuurlijk de najaarscollectie is zijn deze zippies met lange mouwen. En ik moet zeggen dat ik dat de afgelopen dagen héél fijn vond! Het is echt al een stuk kouder dan een week of 3 geleden!!

De stof rekt een beetje mee en dat vond ik bij mijn armen wel prettig. Ik word zo vrolijk van de kleur roze in deze jurk, gecombineerd met het felle groen, dat ik de andere kleuren al op een wishlist heb gezet. Hij is er ook nog in navy en blauw. ( ook super gaaf! )

Tante Betsy Cherry

Wat?? Geen Sendra laarzen!! Nope! Ik ontving ook een paar nieuwe schoenen van de week, van Wolky. Deze komen deze week ook in een uitgebreide review online deze week.

De Zippies vallen bij mij altijd op kniehoogte. Een prima lengte voor mij. Ik ben ongeveer 1,69 en heb het geluk dat ze qua lengte precies vallen op een voor mij ideale lengte.

Tante Betsy Cherry

Deze zippies zijn nog niet in de online shop van Tante Betsy zelf beschikbaar, die volgen binnenkort. Wél kan je deze jurk al bij diverse online shops bestellen, oa 38dresses.nl

Ik ben in ieder geval weer super blij met mijn nieuwe Tante Betsy jurk! Ik geniet nog steeds van elke jurk die ik in mijn kast heb hangen. En na bijna 2 jaar alleen maar jurken dragen ben ik ook nog steeds niet uitgekeken op mijn stijl. Ik hou gewoon van Tante Betsy!

Wat vind jij van deze nieuwe Tante Betsy Dress?

Liefs Hilde

** Ik heb deze jurk ontvangen **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Wat een mooie outfit!
  Prachtige shoes 😉

  Xoxo

  september 19, 2017 at 07:12
 • Reply Jobke

  Staat je heel mooi!

  september 19, 2017 at 09:49
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Ik ben er zwaar verliefd op! Ik kreeg van Tante de lichtblauwe versie en scoorde zelf de zwarte versie die jij aan hebt bij Tante Betsy verkooppunt SoMuch. Maar zoals ik al had gedacht vliegt deze jurk er vliegensvlug uit, hij is dan ook zo gaaf! En bij mij past ie ook in maat L yihaaa! Ik blogde er toevallig gisteren over ;). Geniet van je mooie jurk(jesssss). Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy fotoshoot @ Eigen Stijl ArnhemMy Profile

  september 19, 2017 at 22:03
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge