Follow:
fashion

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Twiggy Little Apple Black

Tante Betsy Apple

Alsof Susan van 365daysofhappytantebetsydresses het gisteren rook! Ze reageerde op mijn diary dat ze al een tijdje geen outfit posts van mij had gezien. En prompt was ik bezig er één voor te bereiden! Vandaag eindelijk weer eens tijd gehad om een paar foto’s te maken ( ja, in de steeg mét onkruid! Binnenkort een andere locatie ) en meteen één van mijn favoriete jurkjes van deze collectie in deze outfit post.

Tante Betsy Apple

Toen Susan en ik bij de fotoshoot van deze collectie aanwezig mochten zijn was ik al verliefd op dit jurkje. Het Twiggy model is één van mijn favoriete modellen van Tante Betsy, en de retro appeltjes print sprong er voor mij meteen uit! Op slag verliefd zullen we maar zeggen.

Dus toen deze bij Tante Betsy online te koop waren heb ik mijn No Buy eventjes opzij geschoven en mijzelf verwend met 2 jurkjes van de Twiggy Little Apple lijn! ( en de rode versie staat nog hoog op mijn wishlist! ).

Tante Betsy Apple

Het leuke aan het Twiggy model vind ik de halslijn. De bies rond de hals is lekker breed, en met de 2 gave knopen erop krijg je een super leuk accent. Verder is de jurk in een A-lijn, en dat is voor vrouwen met het figuur zoals ik ( zandloper ) een ideaal model. Mijn taille komt goed naar voren en mijn dikkere achterwerk wordt mooi gecamoufleerd.

Tante Betsy Apple

Uiteraard mag mijn favoriete touch niet ontbreken! De zakjes! Heel fijn om je mobieltje even in te stoppen. 🙂

Deze print is er trouwens ook in een Ola model. ( overslag bij de boezem ). Voor mij niet het ideale model omdat ik niet zo’n grote boezem heb, en er dan toch vaak wat teveel ruimte onstaat. Maar voor vrouwen zoals Susan, met een vollere cup ( jaloers! ), is dat echt een prachtig model!

Susan draagt hier de Ola Big Apple Red. Ja ja, ook grote appeltjes print is super leuk! En rood vind ik altijd super mooi staan bij Susan, ik hou ervan!

De tweede lichting van de herfst/wintercollectie zit er ook al snel aan te komen. Ik kan niet wachten!

Ik heb nog een aantal jurkjes die op de foto gaan. Dus jullie kunnen binnenkort meer outfit posts van mij verwachten. 😉

De Tante Betsy Dress Twiggy Little Apple Black kost 89,95 en kan je online krijgen bij Tante Betsy

Wat vind jij van de print met de appeltjes?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Romy

  Wat een onwijs leuk printje zeg! Deze jurk staat je prachtig!

  september 5, 2017 at 08:25
 • Reply chucky1012

  Prachtige print en het staat je zo mooi 😉
  Ik volg het andere blog ook van Susan….
  Ze legt precies de maten goed uitgemeten uit.
  Ook zij maakt net als jou prachtige foto’s.

  Xoxo

  september 5, 2017 at 11:55
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Hihi wat leuk! Heb het gemist om je te zien en natuurlijk je outfit posts wetende dat je net zoals ik iedere dag een Tante Betsy jurk draagt.
  Het Twiggy model staat je prachtig, ik heb zelf ook enorm getwijfeld over deze jurk of de Ola Big Apple Black toen ik bij Tante Betsy verkooppunt SoMuch was. Die Twiggy (die jij nu aan hebt) stond me ook prachtig terwijl ik normaal op een of andere manier niet happy wordt van het Twiggy model…maar uiteindelijk toch maar voor mijn wishlist jurk gegaan. Heb de appeltjes jurken in het Ola model nu in alle kleuren die er zijn ;). En de rode heb ik nu zelfs in de kleine en grote print, rood en roze zijn nu eenmaal mijn lievelingskleuren dus heb mezelf verwend met Ola Big Apple red. Ik verheug me al op je volgende posts, kan ik ook weer eens foto’s van jou delen ;). Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Dress Vera LS Red and Live on FacebookMy Profile

  september 5, 2017 at 17:33
 • Reply Sylvia Walison

  Leuk Hilde & ook gaaf met je boots gecombineerd!
  Ik vind zelf de zwart met grijze appels/tjes leuk, maar wacht nog even op de complete collectie, want er zijn d’r wel meer waarvan ik denk dat ik heel blij ga worden.
  (Ik vind het zo wie zo verbazend goed hoe je het doet met jou No Buy, maar je hebt een topdoel..grote wensen realiseren) Fijne avond Groets uit ’t Delftse

  september 5, 2017 at 18:00
 • Reply Monique den Boer

  De groene is ook superleuk zoals je mij in het gastblog bij Bibliss kon zien. Je wordt er zooo hebberig van de meeste zijn zo leuk. Helaas is die geldboom in mn tuin al kaal.

  september 5, 2017 at 20:22
 • Reply EstherK

  Staat je weer goed! Ik heb deze print toch in het ola-model ondanks mijn kleine boezem. Tot mijn verassing viel de zwarte jurk namelijk van boven kleiner dan dezelfde jurk in een andere kleur. Soms moet je mazzel hebben.

  september 6, 2017 at 06:32
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge