Follow:
beauty

Salt of the Earth heeft iets nieuws!

salt of the earth

Sinds mijn eerste kennismaking met Salt of the Earth gebruik ik eigenlijk geen andere deodorant meer. Deze deodorant werkt voor mij echt super goed en ik word ook nog eens heel vrolijk van de verpakking. Ik ontving de 3 nieuwe leden van deze leuke deodorantfamilie en ik stond te popelen deze te proberen!

Salt of the Earth

Salt of the Earth

De missie van Salt Of The Earth is het bieden van een 100% natuurlijk en 100% effectief alternatief aan iedereen die nu een ‘traditionele’ deodorant gebruikt en die op zoek is naar een natuurlijk alternatief. Net als de bestaande varianten van Salt Of The Earth zijn ook de drie nieuwe sprays vrij van aluminium chloorhydraat, parabenen, drijfgassen, triclosan
en minerale oliën. Bovendien zijn ze dierproefvrij en laten ze geen gele of witte vlekken in kleding achter.

Ik had al eens gehoord dat aluminium in deodorant wordt geassocieerd met de ziekte van Alzheimer. Of dit een feit of fabel is weet ik niet precies, maar er zijn wel onderzoeken geweest die uitwijzen dat er wel degelijk een verband is. Ik ben daarom sowieso een voorstander van een deodorant die geen aluminium bevat, dus daarom is Salt of the Earth een perfecte deo voor mij!

Salt of the earth

Salt of the Earth Rock Chick Sweet Strawberry

Ik heb deze al moeten verstoppen voor Amy die hem al eigenlijk wilde inpikken van mij voordat ik hem zelf kon gaan testen. Amy gebruikt al eentje van mijn vorige ontvangen pakket en is ook razend enthousiast over de Salt of the Earth deodorants.

De geur van deze deodorant is heerlijk zoet, echt aardbeitjes zoet! Een prettige geur die eigenlijk voor zowel jong als oud kan. Ook deze deodorant werkt ( in mijn geval ) prima tegen overmatig zweten. En zweet ik er toch doorheen ( ja, soms span ik mij weleens in door te gaan fietsen met tegenwind ofzoiets ), ruik ik niet naar zweet. Hoe dat komt?

De Salt Of The Earth deodoranten bevatten een natuurlijk mineraalzout, potassium alum. In Azië wordt dit mineraal al eeuwenlang als natuurlijke deodorant gebruikt. Je brengt het aan onder de oksels en het zoutfilmpje op de huid voorkomt dat er onprettige geurtjes ontstaan,
zonder de poriën te blokkeren of te vernauwen. De bacteriën die de geur veroorzaken overleven niet in het zoute milieu.

Salt of the Earth

Salt of the Earth Pure Aura Melon & Cucumber 

Deze variant is heerlijk fris. Ook heeft deze een licht verkoelende werking door de komkommer. Een wat neutralere versie dan de Strawberry, maar eigenlijk net zo lekker! Ook het feit dat het een spray is vind ik ook wel prettig. Zo kunnen mijn dochters hem ook gebruiken. ( met een roller vind ik dat toch iets minder prettig. Die deel ik liever niet met anderen ). Stiekem vind ik deze ietsje lekkerder dan de Strawberry. ( en dit vindt Amy weer erg fijn 😉 ).

Salt of the Earth

Salt of the Earth Pure Armour Explorer

Ook aan de mannen is gedacht! Met een echte mannelijke grijze verpakking heeft Salt of the Earth een handige spray voor mannen. Een vrij neutrale geur die elke man wel plezierig zal vinden. Ook deze variant heeft uiteraard weer de kwaliteiten van de Salt of the Earth deodorants! Ik heb deze meteen in Andries’ zijn sporttas gestopt. Hij is hem dan ook meteen gaan gebruiken en is ook positief verrast! Hij geeft wel aan dat hij er nog wel af en toe doorheen zweet, maar geen onaangename geurtjes meer heeft. Top!

Salt of the Earth is oa verkrijgbaar bij Etos, DA, Kruidvat en drogistplein.nl en kost 8,49

Wat vind jij van de verpakkingen van Salt of the Earth?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review. Dit artikel kan affiliate links bevatten **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Dit klinkt erg goed!

  september 6, 2017 at 11:09
 • Reply Jelka

  Jammer dat ze geen sticks met lekker geurtje hebben. Ik wil graag een stick, maar óók geur. Wanneer ze die op de markt brengen ga ik het zeker proberen!

  september 6, 2017 at 12:00
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge