Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #59

Een week die gelukkig snel voorbij is. Ik werd ziek, en zoals de meeste van jullie weten kunnen mama’s nou eenmaal niet ziek zijn. Gelukkig sloten we zaterdag toch wel af met een leuk uitje!

Maandag

Elke week neem ik mij voor om op maandag eens foto’s te maken. Maar ook deze week ben ik daar gigantisch in gefaald. haha

Dinsdag

En ook dinsdag geen foto’s…..sorry!

Woensdag

Vandaag helemaal mijn soort weer! Leek wel herfst! Zo mooi al die bomen en blaadjes. Ik moest Fenna bij een vriendinnetje ophalen, al begon ik die dag al met flinke keelpijn en een schorre stem. Mama’s gaan door!

En toen liet Fenna mij haar schoen zien. Jeetje, wat een stuk uit haar zool! Hoe kan dat nou weer? Ik ben nu dus druk aan het mailen met zowel Adidas als de winkel waar ik ze heb gekocht, want na 5 maanden zou dit toch niet moeten toch?

Gelukkig was er nog geen judo, dus konden Thomas en ik lekker thuisblijven. Inmiddels merkte ik al dat er ook een flinke verkoudheid aan zat te komen.

Donderdag

Vandaag werd ik al echt ziek. Ik heb de hele dag op de bank Netflix gekeken en een spelletje op mijn mobiel gedaan. Ik zou in de avond naar mijn moeder gaan, maar dat heb ik afgezegd.

Vrijdag

Overdag was ik nog steeds niet fit. In de avond alleen nog flink verkouden, maar ik voelde mij goed genoeg om met Thomas naar zwemles te gaan.

Fenna ging ook gezellig mee. En zoals altijd zitten we met wat meer ouders, broertjes en zusjes. Gezellig!

Zaterdag

Vanaf 11 uur waren we bij hockey wedstrijden. Zowel Amy als Fenna moesten allebei spelen. Het was warm! Ik had mij iets te warm gekleed merkte ik al gauw….pfffff

Daarna moesten we racen! We hadden een bbq in Heemskerk van Andries’ oom en tante. Maar Fenna haar wedstrijd was pas na vieren afgelopen. Dus snel naar huis, omkleden en hup in de auto.

Hele leuke locatie! Wel vanaf de parkeerplaats een stuk lopen naar de exacte locatie, maar het was een prachtige wandeling!

Het eten was heerlijk! Super goed georganiseerd en heel gezellig. Een super leuke avond hebben we gehad.

Deze dag was ook mijn artikel online van mijn nieuwe houten horloge en mijn vader stuurde mij deze foto, hij vond toch dat deze gravering beter was…haha

Zondag

Andries ging met Amy naar de kerk zodat ik kon gaan strijken. Dat was door mijn griepje ontzettend opgehoopt. Thomas klaagde over pijn in zijn voorhoofd ( volle holtes? ) en Fenna had een berg huiswerk, dus die bleven ook thuis.

In de middag met Fenna naar het winkelcentrum. Ze moet toch even andere schoenen totdat ik wellicht nieuwe opgestuurd krijg voor de kapotte versie. En voor Thomas meteen geslaagd voor schoenen voor de bruiloft!

keuzes….lastig!

In de avond lekker ontspannen en op tijd naar bed!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Vervelend dat jij griep had.
  Wat vervelend voor je dochter dat er een stuk uit de nieuwe sportshoes was waardoor deze kapot was.
  Nu hoop ik echt dat jullie een paar nieuwe krijgen…..
  Hadden jullie de schoenen op de laatste foto gekocht?
  Die zijn zo hip ­čśë

  Xoxo

  september 4, 2017 at 07:40
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh lieverd ziek nog maar goed uit, zit er dik in dat Thomas vandaag thuis is gebleven. Dus heel veel beterschap! Vandaag is het trouwens maandag en dus niet vergeten een foto te maken whahaha. Mis je outfit foto’s…is toch alweer heel lang geleden dat ik een Tante Betsy outfit zag voorbij komen…of heb ik wat gemist ;).
  Hoop dat je een vergoeding krijgt voor de schoenen van Fenna want dat mag toch niet zoiets. Ze zocht wel gave nieuwe uit. Heb een fijne week ennuh ik realiseerde me door jouw blogpost dat ik toch ook echt eens aan de strijk moet…de tshirts van manlief strijken…zo blij dat ik geen Tante Betsy jurkjes hoef te strijken :D. Dikke knuff!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy Ola Big Apple BlueMy Profile

  september 4, 2017 at 09:28
 • Reply M. Hogenes

  Wat een bekend zusje daar naast Fenna bij het zwembad!

  september 11, 2017 at 04:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge