Follow:
beauty, fashion, samenwerking

Favoriete trouwjurken uit de collectie van Ladybird

Het moment waarop je begint met de voorbereidingen van je huwelijk zijn super spannend. Er komt van alles op je af en je leeft in ee roes. Waar gaan we het feest geven? Welke datum gaan we trouwen? Hoe moet de bruidstaart eruit zien? En ga zo maar door…. Maar als toekomstige bruid denk je voornamelijk maar aan één ding: in welke trouwjurk zal ik er het allermooiste uitzien?! Ik weet nog precies hoe dat bij mij ging. Ik had van te voren al ruimschoots onderzoek verricht welke jurk ik absoluut wilde passen. En raad eens: die werd het ook! Achteraf heb ik eigenlijk wel spijt dat ik niet de hele dag jurken ben gaan passen. Gewoon, voor het gevoel. Maar wie weet dat ik over een paar jaar met één van mijn dochters mee mag als zij voor deze spannende keuze komen te staan.

Zoveel keus aan mooie trouwjurken

In mijn tijd, en dat is alweer 18 jaar geleden, waren er voor mijn gevoel veel minder merken verkrijgbaar. Maar dit kan wellicht ook komen door het feit dat ik al snel mijn favorietje trouwjurk op het oog had en mij een beetje blind heb gestaard. Mijn dochters kijken natuurlijk ook weleens naar mooie trouwjurken, welk meisje doet dat niet? Amy heeft zelfs al een keer gezegd dat het haar leuk lijkt om een keer voor de lol trouwjurken te passen. En raad eens, dit kan je gewoon als uitje met vriendinnen doen! Super leuk! Een merk wat mij al meteen opviel tijdens het kijken naar trouwjurken met mijn dochters is Ladybird. Een Ladybird trouwjurk is sprookjesachtig, vrouwelijk en betoverend. Amy en Fenna vielen in katzwijm bij het zien van al dat moois!!

Een paar van onze favorieten:

Het A-lijn model is bij ons alle drie wel favoriet. Maar eigenlijk moet je een jurk ook gewoon aantrekken om te voelen en te ervaren. Want soms kan je voor een heuse verrassing komen te staan! Zo ben ik zelf geen fan van een strakke jurk, maar ik weet zeker dat Fenna onderstaande jurk fantastisch zou staan met haar lengte en bouw.

En ik zou Amy absoluut willen zien in onderstaande jurk!

Wat een prachtig bewerkt lijfje heeft deze jurk. En die sleep erachter maakt het helemaal af.

Misschien toch niet zo’n gek idee om eens zo’n leuk uitje te plannen met elkaar. Even heerlijk trouwjurken passen en Amy en Fenna alvast een voorproefje geven van zo’n prinsessengevoel (ze hebben mijn trouwjurk ook al eens gepast ;-)). En stiekem vind ik het zelf ook best een leuk idee om weer een keer een trouwjurk aan te hebben. Want, eerlijk is eerlijk, mijn maatje 36 trouwjurk pas ik allang niet meer 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge