Follow:
beauty

Rituals The Ritual of Ayurveda Balancing Body Cream

Rituals Ayurveda

Als mijn moeder een dagje naar mij toe komt, en we gezellig met de meisjes even het winkelcentrum induiken, is een bezoekje aan Rituals vaste prik. Mijn moeder is namelijk gek op Rituals en heeft bij haar in het dorp geen mogelijkheid om de producten te kopen. Zo ook van de week, toen mijn moeder gezellig langs kwam, liepen we de Rituals binnen. 

Rituals Ayurveda

Vooraan in de winkel stond op de lange tafel de Ayurveda lijn uitgebreid uitgestald. Een voor mij onbekende lijn die er ontzettend chique uitziet. Nadat we eerst een heerlijk kopje thee hadden gekregen, begonnen we de producten stuk voor stuk eens goed te bekijken.

Wat mij vooral erg aantrok waren de 2 ingrediënten die op de verpakking vermeld staan; Indian Rose en Himalaya Honey. Beide klinken mij als muziek in de oren, en als duo lijkt het mij nóg mooier. Ik besloot daarom meteen de tester erbij te pakken en de body cream op mijn handen te testen.

Rituals Ayurveda

De geur is ontzettend warm en zwoel. Een heerlijke, zoetige en bloemige geur. Niet overheersend maar subtiel aanwezig. Ik vind dit zeker een perfecte lijn voor het najaar. Ook de verpakking vind ik erg mooi in een soort herfst-stijl met de mooie dieprode kleur. En die houten dop, wow, helemaal mijn smaak!

Rituals Ayurveda

De verkoopster vertelde dat deze lijn voorheen de Honey Touch heette. Dat is voor mij een onbekende lijn, dus eigenlijk is de Ayurveda in mijn ogen gewoon nieuw. 😉

Mijn moeder trakteerde mij en haarzelf op de prachtige pot body cream. Als een kind zo blij ben ik hem meteen de eerstvolgende dag gaan gebruiken. ( eerst uiteraard, zoals een goede blogger betaamt, de pot op de foto gezet ). Mijn huid “slurpte” de body cream helemaal op en voelde daarna heerlijk zacht aan. De geur werkte bij mij heerlijk kalmerend, wat goed van pas komt want ik heb zoveel aan mijn hoofd dat ik wel wat kalmte kon gebruiken. 😉

Rituals Ayurveda

De Ayurveda lijn bestaat ook nog uit oa een douchemousse,  handscrub, body scrub, ( nieuwe ) body oliën, badproducten en nog veel meer! Echt een hele uitgebreide lijn die, naar ik denk, door heel veel vrouwen ontzettend lekker gevonden zal worden. Een ideale cadeautip!

De Ayurveda Body Cream is verkrijgbaar bij Rituals en kost 17,50.

Ben jij bekend met deze heerlijke collectie?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Natascha

  Ja, ik vind deze lijn ook heerlijk! Eigenlijk alle lijnen van Rituals wel haha maar de groene is denk ik toch wel favoriet!

  september 20, 2017 at 08:11
 • Reply chucky1012

  Dit klinkt erg goed 😉
  Ik ben dol op grote potten vol met bodycréme dus hier ben ik zo benieuwd naar en ga dit op mijn wishlist zetten…..

  Xoxo

  september 20, 2017 at 09:12
 • Reply Jessica J.

  Ik houuu van de Ayurveda-lijn! Mijn favoriete Rituals-lijn, zelfs. ♥
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #71 • Interviewstress, Jeffree Star en over m’n grenzenMy Profile

  september 25, 2017 at 16:44
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge