Follow:
beauty

Grown Alchemist Watermelon & Vanilla Lip Balm

Een doosje ontvangen met allemaal natuurlijke producten is een feestje. Ik merk dat sinds ik blog, ik ook meer waarde hecht aan het gebruiken van natuurlijke producten. Ik gebruik ook producten die niet natuurlijk zijn, en ook op dieren zijn getest, dat geef ik eerlijk toe. Maar als ik de kans krijg om “eerlijke” producten te gebruiken, neem ik die met beide handen aan!

Grown Alchemist

Van de webshop Happy Skin Food ontving ik een aantal mooie producten. Het eerste product waar mijn oog op viel was dit leuke doosje van Grown Alchemist. Een merk wat mij totaal onbekend was tot die dag. De verpakking doet mij een beetje aan Chanel denken, lekker strak en duidelijk. Waarom ik meteen naar dit doosje greep was de tekst: vanilla & watermelon. Beide geuren vind ik zalig!

Grown Alchemist

Het merk Grown Alchemist is een natuurlijk merk. Dit product bevat dan ook geen nare toevoegingen zoals parabenen, siliconen, parfum etc. En dit merk is uiteraard niet op dieren getest!

Grown Alchemist

In het witte doosje zit dan dit strakke zwarte tubetje. ( wat mij weer een beetje aan Philosophy doet denken 😉 ). Een ideaal tubetje voor in de tas of jaszak.

De lipbalm is vrij vloeibaar en geeft een ‘silky’ touch aan de lippen. Super hydraterend en voedend, dus ideaal voor de komende gure najaarsmaanden. Je hebt maar een druppeltje nodig om je lippen mee te behandelen, en dus zuinig in gebruik. En de heerlijke geur van watermeloen ( die naar mijn mening iets sterker aanwezig is dan de vanille ) komt je al tegemoet als je het tubetje opendraait.

Grown Alchemist

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik blij verrast ben! Wat een zalig product voor de lippen is dit. Het is niet in de meest makkelijke vorm om aan te brengen, zoals een makkelijk stickje, maar ik merk wel dat juist de vloeibare substantie van de Grown Alchemist mijn lippen langduriger verzorgt dan bijvoorbeeld een EOS lipbalm. En dat is tóch een hele fijne bijkomstigheid.

De Grown Alchemist Lip Balm is verkrijgbaar bij Happy Skin Food en kost 7.50 euro.

Wat gebruik jij voor je lippen in de herfst en winter?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Mooi en niet duur.
  Ik ben verzot van lippenbalsems en ben al in de webshop aan het kijken…..
  Ook zie nog veel diverse producten….

  Xoxo

  september 21, 2017 at 11:10
 • Reply Bianca

  Ahh klinkt goed! Dit merk kende ik tot voor kort nog helemaal niet, ga dit product zeker onthouden x

  september 22, 2017 at 11:28
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge