Follow:
beauty

Catrice Gone in 60 Seconds!

Niet zoveel tijd en tóch mooi opgemaakt de deur uit? Catrice heeft daar hele handige tips voor! Met deze 5 producten heb je in no time een mooie natuurlijke look gecreëerd waar je er top mee uit ziet. En helemaal in de mooie roze tinten voor het voorjaar.

In principe kan je met deze 5 producten een perfecte natuurlijke make-up look maken. Zelf heb ik er een minuutje bijgeteld zodat ik ook een foundation en poeder erbij heb gebruikt. Dit zijn de producten die Catrice tipt voor een supersnelle  mooie look!

1. Rock Couture Extreme Volume Mascara Lifestyleproof 24H

Een mascara is natuurlijk een musthave voor een mooie look. Geen enkele make-up look is af zonder mascara. Deze diepzwarte, waterproof mascara geeft volume en is sport-en transpiratiebestendig. Ideaal voor de warme zomerse dagen!

Het borsteltje is makkelijk in gebruik en de mascara klontert niet. Voor deze look heb ik 2 laagjes gedaan. Zelf zou ik er nog wel een extra laagje (of 2) overheen doen om een nog intensere look te krijgen. (en in combinatie met een wimperkruller is het écht veel mooier!)

3,99 – 010 Ultra Black

Pure Pigments Lip Lacquer

Eén van mijn favorieten! Een prachtige lipgloss met een perfecte dekking. De lip lacquer blijft een aantal uren perfect mooi zitten. Ook kan je een klein stipje aanbrengen op je lippen en deze vervagen voor een klein beetje kleur op je lippen.

De smalle tip zorgt ervoor dat je de lipgloss nauwkeurig kunt aanbrengen. De lipgloss bevat super veel pigmentatie want mijn hand heeft na het maken van deze foto nog erg lang roze gekleurd…lol.

Ik ben echt verliefd op deze kleur!

3,99 – 020 Rosie’s Peony

Stylo Eyeshadow Pen

Super snel een tintje op je oogleden aanbrengen kan perfect met deze stylo oogschaduw pen. De romige textuur is gemakkelijk aan te brengen en geeft een mooie dekking.

Deze mooie glanzende oogschaduw geeft een natuurlijke look als je enkel één tint aanbrengt. Met een donkerdere kleur erbij gecombineerd kan je een intensere look creëren.

3,99 – 020 G’old Mc Donald

Matt to cheek blush stick

Een blush in crème-tot-poeder textuur die zeer goed blijft zitten. Je kan de blush makkelijk blenden en intenser aanbrengen door meerdere laagjes over elkaar aan te brengen.

Je kan een stipje/streepje direct op je wangen aanbrengen en met je vingers vervagen óf direct op je vingers aanbrengen en dan op je wangen/jukbeenderen. De kleur is prachtig oud roze en eigenlijk voor iedereen geschikt.

4,59 – 020 Peach Fiction

Lash & Brow Designer – Shaping & Conditioning Gel

Je wenkbrauwen in model brengen door super snel een gel erover aan te brengen, dat kan met dit handige borsteltje van Catrice. Wenkbrauwen die netjes in model zitten staan gewoon mooi! Maar ook kan je deze gel op je wimpers aanbrengen. Het ingrediënt panthenol biedt de haartjes ultieme verzorging.

2,99

In de test!

Een neutrale look maar met heerlijk knallende lippen! Zeker voor de zomer, als je niet zo veel zin hebt om veel tijd aan je make-up te besteden, is dit een prima natural look. En door de frisse knallende lippen toch een compleet plaatje.

Alle Catrice producten zijn oa verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Liefs Hilde

**Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Wauw,mooie snelle look!
    Prachtige make-up producten

    juni 17, 2018 at 09:09
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge